Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(ievutėl @ 2013 08 27, 19:36)
Aš jau nebesuprantu savęs  unsure.gif  su vyru nusprendėme pradėti vaikelį. Praeitą ciklą neužkibo. mėnesinių pradžia liepos 15, o kitų pradžia rugpjūčio 12. šį ciklą vėl bandom. tik nesupratau, kas įvyko rugpjucio 24 dieną. pastebėjau tepliojimą, na galvoju gal ovuliacija, o paskui kraujo pasirodė, paskui vėl tepliojo. čia viskas apie parą tęsėsi. dabar beveik  nuolat jaučiu lengvą maudimą pilvo apačioje.
nieko nesuprantu, kartais per ovuliaciją būdavo tas tepliojimas, bet tik be kraujo 

kadangi pakraujavot 12CD, tai sakyciau gali but, kad tai O kraujavimas (ir kraujavimas lengvumas panasus, ir kiek tepe atitinka O kraujavima). Kad sviezio kraujo pasirode truputi keista, bet nera visiskai nenormalu O metui mirksiukas.gif Maudimas priklauso koks jis, nes O irgi gali sukelt skausma g.gif
Jei tai ne O simptomai- tada manyciau uzdegimas. Asmeniskai manau, kad tai buvo O, bet stebekit kaip toliau eisis- ar skausmas nestipreja, ar nera kvapo, daugiau kraujo ir pan 4u.gif

QUOTE(LelelinA @ 2013 08 28, 13:52)
gali but kad vaikelis prisitvirtino

12 CD tam dar per anksti, jei tai butu 12 DPO, tada sakyciau, kad galbut tai implantacinis tepliojimas, bet dabar kaip ir negaletu but smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos wink.gif Parashysiu ir as savo pirmus pozymius. Pats pirmas pozymis, buvau ziauriai pykta ant vyro, pastoviai buvau nepatenkinta, saukiau ant jo, po to man menesines uzsilaike 4 dienas, padariau testa ir jis buvo teigiamas smile.gif na o paskui prasidejo lakstymai i tualeta ir diena ir nakti, ir tik arciau 8 savaites, prasidejo pykinimas.
Atsakyti
QUOTE(Dzuly27 @ 2013 08 29, 08:14)
Sveikos merginos wink.gif Parashysiu ir as savo pirmus pozymius. Pats pirmas pozymis, buvau ziauriai pykta ant vyro, pastoviai buvau nepatenkinta, saukiau ant jo, po to man menesines uzsilaike 4 dienas, padariau testa ir jis buvo teigiamas smile.gif na o paskui prasidejo lakstymai i tualeta ir diena ir nakti, ir tik arciau 8 savaites, prasidejo pykinimas.

sveikos,
tik kartais nezinai ar is nervu begioji i wc ar uzkibo kazkas,bent jau taip man buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 08 28, 17:19)
kadangi pakraujavot 12CD, tai sakyciau gali but, kad tai O kraujavimas (ir kraujavimas lengvumas panasus, ir kiek tepe atitinka O kraujavima). Kad sviezio kraujo pasirode truputi keista, bet nera visiskai nenormalu O metui  mirksiukas.gif  Maudimas priklauso koks jis, nes O irgi gali sukelt skausma  g.gif
Jei tai ne O simptomai- tada manyciau uzdegimas. Asmeniskai manau, kad tai buvo O, bet stebekit kaip toliau eisis- ar skausmas nestipreja, ar nera kvapo, daugiau kraujo ir pan  4u.gif 
12 CD tam dar per anksti, jei tai butu 12 DPO, tada sakyciau, kad galbut tai implantacinis tepliojimas, bet dabar kaip ir negaletu but  smile.gif

nevisada reik aklai tiket skaiciavimais 4u.gif pastoti galima bet kada,bet kuria CD, nes kruvos pavyzdziu yra,visi skaiciavimai yra preliminarus,gali kliautis tik savo nzn nuojauta,sawo kuno pazinimu.
aisku,kas vienai tinka kitai gali visai ne tik.pwz man tai buwo mano pirmi nestumo simptomai,kad laukiuos zinojau dar net mm neweluojant,ir nuojauta sako,net ir testas grazu vaiduokli rode,o mmm newelawo ir net nelaikas joms buwo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, galiu ir as pasidalinti savo pirmais nestumo pozymiais 4u.gif dabar kaip ir turetu jau ketvirta savaite buti, nes paskutiniu mmm diena buvo rugpjucio 1.
siaip istirkuju svaaite pries turejusias buti mmm kaip visada labai labai norejau kazko astraus, suraus, tikra galvojau jau pareis mmm... bet likus keliom dienom kazkaip pajutau kad krutine ne taip skauda... skauda spenelius, o ne pacia ja... ir tokia nervuota pasidariau, ir pats pirmas turbut pozymis buvo tai padaznejes sirdies pulsas wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Man po O mm visi simptomai buvo:apacios tempimas,maudimas,skausminga krutine. 6dpo smarkiai sumazejo, 7dpo apskritai beveik jokiu mm simptomu iprastiniu,tik krutine pabrinkusi,speneliai jautrus.Kaip ir buvau jau cikla nurasius.... Gal kam yra panasiai buve? Nesupratau savo organizmo smile.gif
Atsakyti
Jei atvirai, man kelia juoką merginų pasakojimai (tik neįsižeiskit, prašau), kad likus kelioms dienoms iki mmm arba kelias dienas joms vėluojant, jau jaučiamas pykinimas ar padažnėjęs bėgiojimas į wc. Pastarasis reiškinys juk būdingesnis antram ar trečiam trimestrui, kuomet gimda ima spaust šlapimo pūslę. Žinoma, kiekvienas žmogus labai individualu, bet manau, kad čia labiau sutapimai, o ne pirmi nėštumo požymiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 08 30, 17:56)
Jei atvirai, man kelia juoką merginų pasakojimai (tik neįsižeiskit, prašau), kad likus kelioms dienoms iki mmm arba kelias dienas joms vėluojant, jau jaučiamas pykinimas ar padažnėjęs bėgiojimas į wc. Pastarasis reiškinys juk būdingesnis antram ar trečiam trimestrui, kuomet gimda ima spaust šlapimo pūslę. Žinoma, kiekvienas žmogus labai individualu, bet manau, kad čia labiau sutapimai, o ne pirmi nėštumo požymiai wink.gif

man asmeniskai tai psireiskia po kiekvienos O irnesakyk.gif Matyt gimdos kaklelis kai pasileidzia po O kazkiek spaudzia pusle, pas nystukus norisi nulekti dazniau ir tai baigiasi su mm iki kito poovuliacinio laiko. Bet tai vyksta kiekviena cikla 4u.gif
O kai yra didziulis noras sulaukti vaikiuko, dazniausiai poovuliacinius pozymius priskiria pirmiesiems nestumo pazymiams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 30 rugpjūčio 2013 - 19:29
QUOTE(Ingutevi @ 2013 08 30, 20:27)
O kai yra didziulis noras sulaukti vaikiuko, dazniausiai poovuliacinius pozymius priskiria pirmiesiems nestumo pazymiams  ax.gif

Šventa tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man 26 CD, prasidėjo kažkoks neaiškus tepliojimas, pilvą maudžia nuo O... Bijau pamatyti vieną juostelę unsure.gif
Atsakyti
visos to bijome... pamatyti viena juostele...
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 08 30, 16:56)

Man nuo kokios 5sav. prasidėjo lakstymai i tualeta, negaliu nei iš namų išeit nes tik slenksti peržengus tualetan užsimanau doh.gif skysčių suvartoju ne daugiau nei iki šiol. O paskutinę savaitę jau tenka keltis net naktimis ko niekad gyvenime nėra buvę, tai kaip ta suprast g.gif o pagal skaičiavimus eitų tik 8sav.
O kiti simptomai, tai krūtinė pajautrėjus, apetitas padidėjęs ir mieguistumas atsiradęs. Nakti kažkaip ir nenormaliai miegu, nebegaliu ant pilvo miegot baisus diskomfortas ir kvapams gal truputuką jautresnė pasidariau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amedea: 31 rugpjūčio 2013 - 12:52