Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Flower_Of_Evil @ 2013 08 22, 20:51)
Sveikos..ar pilvo maudimas/skausmas (ties ta vieta, kur mano žiniom kiaušidės) gali būti ankstyvo nėštumo požymis ?  blink.gif

Labiau gal pms'o ar uždegimo požymiai. Bet gali buti ir neštumas...
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 08 22, 16:43)
Dazniausiai gausus kraujavimas yra labai blogas zenklas  unsure.gif  bet teko susidurt su poros mergaiciu patirtim, kad ir po gan gausaus kraujavimo zirniukas issilaike ir viskas buvo gerai, nes tam kraujui buvo kita priezastis (zinoma teko saugotis ir labai atsargiai visa nestuma nesiojo). Tai dar neviskas prarasta, kol gine nepatvirtins kaip tikrai yra  unsure.gif  sekmes  4u.gif

Na nieko gero ir nepasake man gin. Labai nerimavau ,tai nuvaziavau pas privacia.. Pasake ,jog kazkur 5-6 savaite,bet neissilaike mano zirniukas verysad.gif ivardino daug priezasciu ivairiu,dabar net nuotaikos nebera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(KrioOo @ 2013 08 22, 20:13)
Labiau gal pms'o ar uždegimo požymiai. Bet gali buti ir neštumas...

mmm už geros savaitės, tai dar anksti simptomam, nes jie man dieną prieš prasideda
Atsakyti
Tada juolab peranksti neštumo simptomams
Atsakyti
QUOTE(cidocido @ 2013 08 22, 16:21)
Sveikutes  4u.gif
ne kokios zineles pas mane,grizau i LT ,nes prasidejo gausios mmm ,kazkaip sunerimau atrodo,kad zirniukas mano nelabai nori laikytis,laukiu kol gin priims,nes nemanau kad turetu taip buti. Gal kuriai buvo taip? doh.gif  doh.gif

manau, kad blogai, bet visko pasitaiko 4u.gif
Papildyta:
Sveikos..ar pilvo maudimas/skausmas (ties ta vieta, kur mano žiniom kiaušidės) gali būti ankstyvo nėštumo požymis ?  blink.gif

man niekuos nesiskiria pilvo maudimas pastojus, ir pries mm, as nors jau zinojau kad esu nestuke.gif vistiek man atrode, kad tuoj tuoj bus mm. 4u.gif
Atsakyti

O mano patirtis butent tokia ir yra, jauciau as ovuliacija, ovuliacijos testu uzsitikrinau ir darem ND. Kad sikart pavyko supratau jau del pilvo maudimo po keletos dienu po ovuliacijos ir tas maudimas nesiliove iki pat mmm, kuriu nebuvo biggrin.gif ta prasme likus apie dvi savaites iki mmm man maude kadien pilva svelniai, tai viena, tai kita puse, tai per viduri.. ir ka, likus iki mmm keliom dienom jau ir vaiduokliuka pamaciau wub.gif Sakyciau, kad tai gali buti ir pozymis, tiesiog kiekvienos organizmas individualus, kad vienai tinka, kitai nepasitvirtina ir atvirksciai. Bet linkiu geru ziniu 4u.gif
Atsakyti
na ka,nedrasiai,bet lb noreciau jungtis prie jusu ir vel blush2.gif
planuojam planuojam jau trecia cikla,veluoja mmm 5dienas,uzvakar testas nieko nerode,gal rt pasidarysiu....
pozymiu mmm nejauciu,i wc varo gerai..
su pirmu nestumu kazkaip buwo lengva,nuojauta greit pasake,kad esu jau ne viena,nereikejo nei mm laukt,o db nzn doh.gif baisu ir tiketis doh.gif
Atsakyti
vis del to atejo mmm.... blogai-neuzkibo verysad.gif verysad.gif verysad.gif gerai-bandysim toliau
Atsakyti
Sveikos,
as jau po atostogu biggrin.gif
ir man lygiai pirma diena kai isvaziavom prie juros atkeliavo mm... doh.gif nors siaip pries tai buvusi cikla geriau dupha, kad prasidetu doh.gif ko ne zapadlo doh.gif
Atsakyti
Aš jau nebesuprantu savęs unsure.gif su vyru nusprendėme pradėti vaikelį. Praeitą ciklą neužkibo. mėnesinių pradžia liepos 15, o kitų pradžia rugpjūčio 12. šį ciklą vėl bandom. tik nesupratau, kas įvyko rugpjucio 24 dieną. pastebėjau tepliojimą, na galvoju gal ovuliacija, o paskui kraujo pasirodė, paskui vėl tepliojo. čia viskas apie parą tęsėsi. dabar beveik nuolat jaučiu lengvą maudimą pilvo apačioje.
nieko nesuprantu, kartais per ovuliaciją būdavo tas tepliojimas, bet tik be kraujo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ievutėl @ 2013 08 27, 20:36)
Aš jau nebesuprantu savęs  unsure.gif  su vyru nusprendėme pradėti vaikelį. Praeitą ciklą neužkibo. mėnesinių pradžia liepos 15, o kitų pradžia rugpjūčio 12. šį ciklą vėl bandom. tik nesupratau, kas įvyko rugpjucio 24 dieną. pastebėjau tepliojimą, na galvoju gal ovuliacija, o paskui kraujo pasirodė, paskui vėl tepliojo. čia viskas apie parą tęsėsi. dabar beveik  nuolat jaučiu lengvą maudimą pilvo apačioje.
nieko nesuprantu, kartais per ovuliaciją būdavo tas tepliojimas, bet tik be kraujo  schmoll.gif

gali but kad vaikelis prisitvirtino;) jei vis jausit pilvo tempima, toki atrodo kad tuoj tuoj pramus mmm, krutine papilnes, jautresne pasidarys, varys i wc ir veluos mmm, tada walio esat nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,
pas mane eilini karta jauciu kaip arteja menesines... vel nepavyko si menesi...
Atsakyti