Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(-Vakare- @ 2013 08 19, 14:34)
kai turejot lytinius santykius 08-05, nebuvo jusu vaisingos dienos, tai pastot negalejot. Pirma kart supykino 08-08 (kai dar negalejot but nescia, nes nebuve vaisingu dienu si menesi). Jei O buvo 08-14, ir tada turejot nesaugiu lytiniu santykiu, kad ir pastojot- 08-19 dar peranksti betkokiem nestumo simptomam (nes implantacija dar nebutu ivykus).
Taip, kad pykinimas ne del nestumo.
Taippat, pirma kart supykino dar pries O- tai ir ne del ovuliacijos pykinimas.
Gal pradejot galvot po lytiniu santykiu (08-05), kad galejot pastot? tada ir pykinimai ir kitoki simptomai buna pasijaucia  mirksiukas.gif

nu ne taip nepagalvojau,isvis itarimas kylo tik siandien kai nei is to nei is sio supikyno pavalgius pietus nors pykino ir iki pietu smile.gif bet kad O vyksta tai jauciu pilvas apacioje skauda,nugara, ir isskyros gausios sviesios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 08 19, 14:48)
nu ne taip nepagalvojau,isvis itarimas kylo tik siandien kai nei is to nei is sio supikyno pavalgius pietus nors pykino ir iki pietu smile.gif bet kad O vyksta tai jauciu pilvas apacioje skauda,nugara, ir isskyros gausios sviesios smile.gif

tai matyt kazkas kitas kelia pykinima, gal kas su skrandziu ar siaip, kaip minejau- jei O buvo 14 diena, tai nestumo simptomam dar per anksti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 08 19, 14:55)
tai matyt kazkas kitas kelia pykinima, gal kas su skrandziu ar siaip, kaip minejau- jei O buvo 14 diena, tai nestumo simptomam dar per anksti  4u.gif

as irgi taip manau,kad dar per anksti smile.gif as manau kad simptomai pasireiskia kai veluoja menesines kokia savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 08 19, 15:44)
as irgi taip manau,kad dar per anksti  smile.gif as manau kad simptomai pasireiskia kai veluoja menesines kokia savaite smile.gif

norejau pasiteirauti o kai pastojama tai ovuliacija vyksta ar nevyksta jau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 08 20, 11:04)
norejau pasiteirauti o kai pastojama tai ovuliacija vyksta ar nevyksta jau? smile.gif

Per menesi buna tik viena ovuliacija. Taippat, kai pastojama, organizme pradeda kilti hormonai kuriu deka kiausineliu brandinimas ir O nutruksta (uztai dingsta mmm).
Yra 2 gan retos isimtys:
1- per menesi gali buti daugiau nei viena O, kai kiausineliai isleidziami is abieju kiausidziu ta pati menesi, skirtumas tarp isleidimu max apie 1 diena. Daznai buna, kai naudojami vaistai vaisingumui skatint, naturaliai tai nera daznas reiskinys.
2- kai ir pastojus moterim vyksta O (skirtinga menesi, nei kad buvo pastota), tokiom moterim mmm nenutruksta pastojus ir galima susilaukti 'dvyniu' kuriu vienas gali buti visais pora men ar daugiau jaunesnis uz kita. Sitas atvejis yra labai labai retas, pasaulyj man lyg tik keli toki atvejai uzfiksuoti.
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif man iskilo toks klausimas...Gal atsiras kuri tokia planiuke smile.gif pvz: jei labai planuoji, seki ovuliacija, darai nd poto nt ir galiausiai nusivylimas...o kaip bunu toms kurios prasirge 3-4 ciklus pasirodo kad yra nestukes.kokia ju buna bt? smile.gif man kazkaip pasidare ydomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 08 20, 12:47)
Per menesi buna tik viena ovuliacija. Taippat, kai pastojama, organizme pradeda kilti hormonai kuriu deka kiausineliu brandinimas ir O nutruksta (uztai dingsta mmm).
Yra 2 gan retos isimtys:
1- per menesi gali buti daugiau nei viena O, kai kiausineliai isleidziami is abieju kiausidziu ta pati menesi, skirtumas tarp isleidimu max apie 1 diena. Daznai buna, kai naudojami vaistai vaisingumui skatint, naturaliai tai nera daznas reiskinys. 
2- kai ir pastojus moterim vyksta O (skirtinga menesi, nei kad buvo pastota), tokiom moterim mmm nenutruksta pastojus ir galima susilaukti 'dvyniu' kuriu vienas gali buti visais pora men ar daugiau jaunesnis uz kita. Sitas atvejis yra labai labai retas, pasaulyj man lyg tik keli toki atvejai uzfiksuoti.

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evitute @ 2013 08 20, 14:17)
Sveikos mergaites  smile.gif  man iskilo toks klausimas...Gal atsiras kuri tokia planiuke smile.gif pvz: jei labai planuoji, seki ovuliacija, darai nd poto nt ir galiausiai nusivylimas...o kaip bunu toms kurios prasirge 3-4 ciklus pasirodo kad yra nestukes.kokia ju buna bt? smile.gif man kazkaip pasidare ydomu  g.gif

nelabai suprantu klausimo blush2.gif kaip buna tom, kurios prasirge 3-4 ciklus, suzino, kad nestumui jau 3-4 men? ar tom, kurios pastoja po 3-4 men bandymu? g.gif
Manau pirmu atveju- tos kurios seka O ir aktyviai bando, nebuna, kad 3-4 men nezinotu ir tada staiga- BUM naujiena! biggrin.gif bt pakyla po kiekvienos O ir nukrinta pries mmm jei nepastojama, jei pastojama- ji dazniausiai (nevisada) ir laikos truputi pakilus. Bet tas pakilimas dazniausiai nera zymus, siaip net nejauti jo- nebent reguliariai matuojies ir zinai, kas tavo kunui yra norma. Dauguma nestukiu kurios niekad neseke bt iki pastojimo, jos taip ir nematuoja po- nu nes O KAM? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 08 20, 15:02)
nelabai suprantu klausimo  blush2.gif  kaip buna tom, kurios prasirge 3-4 ciklus, suzino, kad nestumui jau 3-4 men? ar tom, kurios pastoja po 3-4 men bandymu?  g.gif
Manau pirmu atveju- tos kurios seka O ir aktyviai bando, nebuna, kad 3-4 men nezinotu ir tada staiga- BUM naujiena!  biggrin.gif  bt pakyla po kiekvienos O ir nukrinta pries mmm jei nepastojama, jei pastojama- ji dazniausiai (nevisada) ir laikos truputi pakilus. Bet tas pakilimas dazniausiai nera zymus, siaip net nejauti jo- nebent reguliariai matuojies ir zinai, kas tavo kunui yra norma. Dauguma nestukiu kurios niekad neseke bt iki pastojimo, jos taip ir nematuoja po- nu nes O KAM?  biggrin.gif

cia manu mergyte norejo paklaust kokia bt buna kai matuoja 3-4 ciklus ir paskui pastoja g.gif jei sitaip supratau tai mano bt nuo iprastos (kai nesilaukiau ) 2 fazej , pakitlo tik 0.1 laipsniuko. budavo 36.9 daugiausia, kartais 36.8. o sikart pakilo iki 37. skirtumas tikrai labai mazas.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
ne kokios zineles pas mane,grizau i LT ,nes prasidejo gausios mmm ,kazkaip sunerimau atrodo,kad zirniukas mano nelabai nori laikytis,laukiu kol gin priims,nes nemanau kad turetu taip buti. Gal kuriai buvo taip? doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cidocido @ 2013 08 22, 15:21)
ne kokios zineles pas mane,grizau i LT ,nes prasidejo gausios mmm ,kazkaip sunerimau atrodo,kad zirniukas mano nelabai nori laikytis,laukiu kol gin priims,nes nemanau kad turetu taip buti. Gal kuriai buvo taip? doh.gif  doh.gif

Dazniausiai gausus kraujavimas yra labai blogas zenklas unsure.gif bet teko susidurt su poros mergaiciu patirtim, kad ir po gan gausaus kraujavimo zirniukas issilaike ir viskas buvo gerai, nes tam kraujui buvo kita priezastis (zinoma teko saugotis ir labai atsargiai visa nestuma nesiojo). Tai dar neviskas prarasta, kol gine nepatvirtins kaip tikrai yra unsure.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos..ar pilvo maudimas/skausmas (ties ta vieta, kur mano žiniom kiaušidės) gali būti ankstyvo nėštumo požymis ? blink.gif
Atsakyti