Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(GammaOrionis @ 2013 08 16, 09:55)
Rausvos, kartais vos vos, kartais su trupučiu kraujo. Tai pasirodo, tai vėl išnyksta. Tepti pradėjo 2dienį. Vakar netepė, šiandien vėl tepa. Mėnesinės dar toli, rugsėjo 1 d. Testas dar nieko nerodo.

jei iki jusu mmm dar visos 2 sav + tada cia kogero labiau susije su ovuliacija, nes implantaciniam kraujavimui dar labai anksti g.gif
Kada buvo paskutines mmm?
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 08 16, 11:29)
jei iki jusu mmm dar visos 2 sav + tada cia kogero labiau susije su ovuliacija, nes implantaciniam kraujavimui dar labai anksti  g.gif
Kada buvo paskutines mmm?

aš irgi taip manau, bet kad niekad anksčiau man taip nebūdavo. mm paskutinį kartą buvo 07.31-08.05. nesisaugota 08.06 ir 08.11. niekad taip nebuvo, tai ir nesuprantu, ar čia kas blogai ar labai blogai.
Atsakyti
QUOTE(artein100 @ 2013 08 16, 10:48)
na vis delto atejo tos nelemtos mmm,ka planuosim is naujo...

Na gal pasiseks kita kart, nenukabink nosies!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2013 08 16, 11:29)
aš irgi taip manau, bet kad niekad anksčiau man taip nebūdavo. mm paskutinį kartą buvo 07.31-08.05. nesisaugota 08.06 ir 08.11. niekad taip nebuvo, tai ir nesuprantu, ar čia kas blogai ar labai blogai.

Galbut ovuliacinis tepliojimas tada g.gif siaip gali but ir kitokiu priezasciu. O jus kaip suprantu planuojat nestuma? galbut kazka nesenai pakeitet (nutrauket kontraceptikus, pradejot naujus papildus, hormonus padesiancius pastot, apturejot daug streso ar pan)? Nes gali but ir nuo tokiu pokyciu.
Patarciau stebet kaip toliau bus (jei tai O tepliojimas, ilgiau neturetu testis), taippat ar kartosis kita menesi (jei nepastosit si). Pakolkas nemanau, kad yra pagrindo pas ginekologe eit, tiesiog stebekit kaip bus toliau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif planuojame ir mes šį stebuklą, tai šis mėnuo buvo pirmasis. tai dabar lauksime rezultatų, na gal dar kas nors iš jūsų pakonsultuosite mane, taigi paskutinių mmm pirmoji diena buvo rupjūčio 1. mano ciklas jau kelis metus 26 dienos. tai kaip suprantu man vaisingos dienos turėjo būti kažkur apie 11-14? padėkit kas nors suprasti čia viską, lb jau sudėtinga :0 o laukiančioms linkiu kuo greičiau sulaukti gandro... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lllelijaaa @ 2013 08 16, 14:20)
Sveikos  4u.gif  4u.gif  jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif planuojame ir mes šį stebuklą, tai šis mėnuo buvo pirmasis. tai dabar lauksime rezultatų, na gal dar kas nors iš jūsų pakonsultuosite mane, taigi paskutinių mmm pirmoji diena buvo rupjūčio 1. mano ciklas jau kelis metus 26 dienos. tai kaip suprantu man vaisingos dienos turėjo būti kažkur apie 11-14? padėkit kas nors suprasti čia viską, lb jau sudėtinga :0 o laukiančioms linkiu kuo greičiau sulaukti gandro...  4u.gif

Ovuliacija buna apie viduri ciklo, internetines skaiciuokles numato kada tiketina O data buna- bet jos nevisad tikslios, bet jus dar tik pradejot planuot- atsipalaiduokit ir negalvokit apie jokius skaiciavimus ar dar kazka- tai daugumai geriausiai veikia mirksiukas.gif
Siaip lengviausia O laika atskirti pagal gleives- O metu jos tampa labai tasios ir ju pagauseja. O siaip kaip minejau auksciau- kibkit i darbus ir nesigilinkit i datas 4u.gif

Si tema yra skirta aptart pirmiem nestumo pozymiam ir simptomam, tai nera planuojanciu nestuke.gif pasnekesiu tema 4u.gif Planuojanciu pasnekesiu temos CIA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cidocido @ 2013 08 16, 12:32)
Na gal pasiseks kita kart, nenukabink nosies!! 4u.gif

na aisku kad nusivyliau,bet bandysim kita cikla.O tu vis parasyk kaip tavo nestumas,kaip sekasi augti?
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2013 08 16, 12:29)

Normalu, kad ovuliacijos metu pakraujuojama. Tai nepasitaiko kiekvianai ir kaskart, bet kartais taip būna, net jei aankščiau kraujavimo per O Jūm nebūdavo. Jei nesiliaus savaites begyje, patarčiau aplankyti daktarę. Atsarga gėdos nedaro 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif as CIA naujokele prisidedu prie planuojanciu noreciau patarimo blush2.gif mano paskutines dienikes buvo liepos 27 tesesi 4 dienas po savaiteles vel susirgau ( mano kazkokios dienos labai nenormalios tapo po implanto) na nepavadinciau to susirgimo teses kelias dienas po ju Pirkau pabandymui ovuliacinius kokios try's juosteles sviesios kuri antroji pradejo tamset bet pagal instrukcija tipo neigiama nors buvo zymiai ryskesnes negu pirmosios paskui po jos tiesiog pradejo svieset dabar ziuriu kad krutine jautroka,sona dilgcioja pobiski,ir labai pradejau nekest zuvies ikipykinimo nors ir mano megstama buvo g.gif plius labai pucia pastoviai pilva ir i tuoleta lakstau daznai nors tiek tikrai nevartoju skysciu rolleyes.gif dariaus testa neigiamas siandien testa lyg ir isryskejo vos vos matoma juostele bet Kai sudziuvo beveik nesimate,o kadangi nzn kada tos mano dienos nes labai issireguliavo kaip sakau po implanto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabriele240: 17 rugpjūčio 2013 - 23:47
QUOTE(gabriele240 @ 2013 08 18, 00:41)
Sveikos 4u.gif  4u.gif as CIA naujokele prisidedu prie planuojanciu noreciau patarimo blush2.gif mano paskutines dienikes buvo liepos 27 tesesi 4 dienas po savaiteles vel susirgau ( mano kazkokios dienos labai nenormalios tapo po implanto) na nepavadinciau to susirgimo teses kelias dienas po ju Pirkau pabandymui ovuliacinius kokios try's juosteles sviesios kuri antroji pradejo tamset bet pagal instrukcija tipo neigiama nors buvo zymiai ryskesnes negu pirmosios paskui po jos tiesiog pradejo svieset dabar ziuriu kad krutine jautroka,sona dilgcioja  pobiski,ir labai pradejau nekest zuvies ikipykinimo nors ir mano megstama buvo g.gif plius labai pucia pastoviai pilva ir i tuoleta lakstau daznai nors tiek tikrai nevartoju skysciu rolleyes.gif dariaus testa neigiamas siandien testa lyg ir isryskejo vos vos matoma juostele bet Kai sudziuvo beveik nesimate,o kadangi nzn kada tos mano dienos nes labai issireguliavo kaip sakau po implanto doh.gif

Belieka palaukti keletą dienelių ir pakartoti testa, geriausia su rytiniu šlapimu. Jeigu yra kažkas, tai tikrai ryškesne bus tą juostelę 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

noreciau suzinoti Jusu nuomone mano menesines buvo nuo 08-02 iki 08-08d. turejom lytinius santykius 08-05d. ir po to dar taip pat. 8d mane supykyno po to kai pavartojau alkoholio, po to nevartojau it viskas buvo gerai,nuo 14d pas mane vyksta ovuliacija,vakar pavartojau biski alkoholio buvo viskas ok, siandien skauda nugara ir pilva apacioje ir kai pavalgiau supykino.supykina kai tik pavartoju alkoholio,cia ovuliacija kalta? netikiu kad taip greit pasireikstu nestumo pozymiai g.gif ka manot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 08 19, 14:13)
noreciau suzinoti Jusu nuomone mano menesines buvo nuo 08-02 iki 08-08d. turejom lytinius santykius 08-05d. ir po to dar taip pat. 8d mane supykyno po to kai pavartojau alkoholio, po to nevartojau it viskas buvo gerai,nuo 14d pas mane vyksta ovuliacija,vakar pavartojau biski alkoholio buvo viskas ok, siandien skauda nugara ir pilva apacioje ir kai pavalgiau supykino.supykina kai tik pavartoju alkoholio,cia ovuliacija kalta? netikiu kad taip greit pasireikstu nestumo pozymiai  g.gif ka manot? smile.gif

kai turejot lytinius santykius 08-05, nebuvo jusu vaisingos dienos, tai pastot negalejot. Pirma kart supykino 08-08 (kai dar negalejot but nescia, nes nebuve vaisingu dienu si menesi). Jei O buvo 08-14, ir tada turejot nesaugiu lytiniu santykiu, kad ir pastojot- 08-19 dar peranksti betkokiem nestumo simptomam (nes implantacija dar nebutu ivykus).
Taip, kad pykinimas ne del nestumo.
Taippat, pirma kart supykino dar pries O- tai ir ne del ovuliacijos pykinimas.
Gal pradejot galvot po lytiniu santykiu (08-05), kad galejot pastot? tada ir pykinimai ir kitoki simptomai buna pasijaucia mirksiukas.gif
Atsakyti