QUOTE(-Vakare- @ 2013 07 03, 10:46)
Miliuks, jum NT dar per anksti daryt, dar normalu, kad nieko nerodo
Jei itariat, kad 23- 26 buvo implantacinis kraujavimas, pasidarykit NT ir bus aisku, nes jei tada buvo implantacija- NT jau tikrai rodys ir nereiks sukt galvos
Jei tada nepastojot ir O turetu buti apie dabar, tada simptomam dar tikrai per anksti ir greiciausiai juos jauciat del to galvojimo, kad pastojot praeita menesi
Jei itariat, kad 23- 26 buvo implantacinis kraujavimas, pasidarykit NT ir bus aisku, nes jei tada buvo implantacija- NT jau tikrai rodys ir nereiks sukt galvos
Jei tada nepastojot ir O turetu buti apie dabar, tada simptomam dar tikrai per anksti ir greiciausiai juos jauciat del to galvojimo, kad pastojot praeita menesi
zinai man net ginekologe sake kad jei rodytu testa butu vos iziurima juotele nes po implantacijos skaiciau turi praeiti nors 6 8 dienos kad daugiau pakiltu hcg slapime,ir del manau reiktu man luktelti nors iki sestadienio pirmama testukui,man iki mm dar 19 dienu,tai kaip irsa ke gine,reikia luktelti,bet zinai nerimas kankina,bet galiu pasakyt palei speneliu jautruma ir kad jie kaista i vakara kelios dienos,ir tas silpnumas,prakaitvimas manyciau kad uzkibo,o tuo labaiu niekda nera buve kad diena anksciau tepliotu man,ciklas nera itin reguliarus,o del vaisingu dienu galiu pasakyti kad visa man kaip buna jos eina sviesiso ilgos tasisios tai tikrai nepanasu,nes daabr jos ir baltos ir sviesios ir visai negausios,ir bt pakilusi kiek pastebejau nenekukrito poto pakraujavimo idomaus ir patepimo...
Papildyta:
QUOTE(lipnuske @ 2013 07 03, 13:20)
teplioti gali ir del mm ir del nestumo...man pries mm irgi kartais pateplioja,tad belieka laukti man testai kazka lyg ir rodo, bet krutine ir strenas lb maudzia,tai sedziu kaip ant adatu, nes vis atrodo,kad mm pareis linkiu,kad mum abiem jos neateitu
aciu,jauciu lyg ,momentasi pilva tempia,jautruma ties bamaba,nu zodziu jauciuosi kaip buciau katik nesenai pastojusi,ir viduriai tirkai atkreipaiu demesi kad uzkietije kazkiek sendien tyre,o del to pakraujavimo,kaip ir minejau su dukrtye pastojau pirma menesiniu diena,likus 2 sav iki mm pradejo krutine kaisti skaudeti ir mm nesulaukus testas uz poros dienu parode 2 ryskias juosteles dienos metu visus 3 testus,todel ir turiu vilties kad galejo uzkibti vel man menesio pabaigoj beveik,linkiu ir tau mergyt to paties
Papildyta:
QUOTE(lipnuske @ 2013 07 03, 13:27)
tai kada tau db Roksanele turi ateit mm?
uz 19 dienu ir tikiuosi kad visi tie pozymiai ir ankstyvas speneliu jautrumas ir kaitimas,nes kiek matau jie patamseja yra ir isdeja momentais,tai tikiuosi kad ju nebesulauksiu,nes mane patampo supykina... ir kas keisciausia svoris krenta kaip ir dukryte buvau pastojus krito,as net ispradziu apie tai nepagalvojau kolviena diena uzlipaua ant svarstykiu,siaip sveriau 59 pasiuriu gal pries kelias diena 57.200 gr o valgyt tikrai valagu,vis amenesi variau vitaminus pres tai folio geriau ir dabar geriu foli su vitaminu norinciom pastoti ir nestumo pradzioje