Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(-Vakare- @ 2013 07 03, 10:46)
Miliuks, jum NT dar per anksti daryt, dar normalu, kad nieko nerodo  4u.gif
Jei itariat, kad 23- 26 buvo implantacinis kraujavimas, pasidarykit NT ir bus aisku, nes jei tada buvo implantacija- NT jau tikrai rodys ir nereiks sukt galvos  mirksiukas.gif
Jei tada nepastojot ir O turetu buti apie dabar, tada simptomam dar tikrai per anksti ir greiciausiai juos jauciat del to galvojimo, kad pastojot praeita menesi  4u.gif

zinai man net ginekologe sake kad jei rodytu testa butu vos iziurima juotele nes po implantacijos skaiciau turi praeiti nors 6 8 dienos kad daugiau pakiltu hcg slapime,ir del manau reiktu man luktelti nors iki sestadienio pirmama testukui,man iki mm dar 19 dienu,tai kaip irsa ke gine,reikia luktelti,bet zinai nerimas kankina,bet galiu pasakyt palei speneliu jautruma ir kad jie kaista i vakara kelios dienos,ir tas silpnumas,prakaitvimas manyciau kad uzkibo,o tuo labaiu niekda nera buve kad diena anksciau tepliotu man,ciklas nera itin reguliarus,o del vaisingu dienu galiu pasakyti kad visa man kaip buna jos eina sviesiso ilgos tasisios tai tikrai nepanasu,nes daabr jos ir baltos ir sviesios ir visai negausios,ir bt pakilusi kiek pastebejau nenekukrito poto pakraujavimo idomaus ir patepimo... g.gif
Papildyta:
QUOTE(lipnuske @ 2013 07 03, 13:20)
teplioti gali ir del mm ir del nestumo...man pries mm irgi kartais pateplioja,tad belieka laukti 4u.gif  man testai kazka lyg ir rodo, bet krutine ir strenas lb maudzia,tai sedziu kaip ant adatu, nes vis atrodo,kad mm pareis doh.gif  linkiu,kad mum abiem jos neateitu 4u.gif

aciu,jauciu lyg ,momentasi pilva tempia,jautruma ties bamaba,nu zodziu jauciuosi kaip buciau katik nesenai pastojusi,ir viduriai tirkai atkreipaiu demesi kad uzkietije kazkiek sendien tyre,o del to pakraujavimo,kaip ir minejau su dukrtye pastojau pirma menesiniu diena,likus 2 sav iki mm pradejo krutine kaisti skaudeti ir mm nesulaukus testas uz poros dienu parode 2 ryskias juosteles dienos metu visus 3 testus,todel ir turiu vilties kad galejo uzkibti vel man menesio pabaigoj beveik,linkiu ir tau mergyt to paties 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lipnuske @ 2013 07 03, 13:27)
tai kada tau db Roksanele turi ateit mm? 4u.gif

uz 19 dienu ir tikiuosi kad visi tie pozymiai ir ankstyvas speneliu jautrumas ir kaitimas,nes kiek matau jie patamseja yra ir isdeja momentais,tai tikiuosi kad ju nebesulauksiu,nes mane patampo supykina... unsure.gif ir kas keisciausia svoris krenta kaip ir dukryte buvau pastojus krito,as net ispradziu apie tai nepagalvojau kolviena diena uzlipaua ant svarstykiu,siaip sveriau 59 pasiuriu gal pries kelias diena 57.200 gr o valgyt tikrai valagu,vis amenesi variau vitaminus pres tai folio geriau ir dabar geriu foli su vitaminu norinciom pastoti ir nestumo pradzioje
Atsakyti
QUOTE(roksanele25 @ 2013 07 03, 14:39)

aš iš Jūsų parašymų nelabai suprantu, tai Jums mm vėluoja, ar dabar ovuliacija? g.gif bet tikitės, kad būsit pastojusi per aną mėnesį, nes mm Jums buvo neaiškios. žodžiu nelabai ką eina suprast iš Jūsų parašymo.
jei mm turėjo būti 24 d, bet jos Jums buvo neaiškios-testas turėtų rodyti. ar darėtės testą?jei iki mm dar 19 dienų, tai kokių nėštumo požymių Jūs ieškot?kokio ilgio ciklai? painiava kažkokia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jovitele78 @ 2013 07 03, 14:45)
Sveikos, ir su manimi kazkas vyksta su vyru praleidome aistringa savaitgali wub.gif  o nuo sio pirmadienio daznai maudzia pilvo apacia taip,kaip pries mmm, ir krutine skaudi , susirgti turiu Liepos 9d.  smile.gif

laukit kantriai iki tos liepos 9 d, nes tai gali būti ir nėštumo ir PMS požymiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roksanele25 @ 2013 07 03, 11:21)
mergyt as turejau pries metus persileidima 7 savaiciu as zinau koks jis buna,sita vis apavadinciau tikrai imlantaciniu drinks_cheers.gif  g.gif

Kiek žinau, 7 savaičių persileidimas ir 3-4 labai skiriasi, apie pastarąjį moterys paprastai net nesužino, nes galvoja, kad prasidėjo mm.
Tu geriau pažįsti savo kūną, ir jei galvoji, kad esi nestuke.gif tai galbūt taip ir yra, juk jau ne pirmas nėštumas, gerai žinai kokie būna pojūčiai kai laukies. Jei implantacija buvo 23 d. (turbūt tik tepliojo ilgiau, bet įsikabino tą dieną), tai testas jau turėtų vaiduokliuoti, nes nemažai laiko praėjo.

QUOTE(Ger2te @ 2013 07 03, 12:20)
kaip manot, ar gali mėnesinės vėluoti dėl uždegimo?

Kaip jau ir rašė, mm gali vėluoti dėl įvairiausių priežasčių. Kadangi pastarosios mm buvo gegužės gale, tai NT jau tikrai turėtų rodyt, na nebent labai vėlyva O buvo.

QUOTE(Freja123 @ 2013 07 03, 12:55)
Sveikos  4u.gif  na man siandien jau ir krutine jautri pasidare. Ydomu kaip cia viskas bus. Tikiuosi labai kad uzkibo. Tik tas patepliojimas dabar tai dingsta tai vel atsiranda  doh.gif  bet teplioja tik vos vos, ir ne krauju o sviesiai rudai  g.gif

Nu patepliojimas, tai panašus į nestuke.gif Man prieš mėnesines tepdavo tamsiai, o kai pastojau šviesiai rudai. Kada NT kartosi?
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2013 07 03, 14:45)
Sveikos, ir su manimi kazkas vyksta su vyru praleidome aistringa savaitgali wub.gif  o nuo sio pirmadienio daznai maudzia pilvo apacia taip,kaip pries mmm, ir krutine skaudi , susirgti turiu Liepos 9d.  smile.gif

Vargu ar taip greit nėštumo požymiai pasireikštų... ax.gif (jei teisingai supratau, iškart po savaitgalio pilvą maust pradėjo?). Kaip rašė egliukas28 čia gali būt ir PMS požymiai. Žinoma, mes galim ir klysti smile.gif
Atsakyti
[quote=Ger2te,2013 07 03, 12:20]
Sveikutės,

kaip manot, ar gali mėnesinės vėluoti dėl uždegimo? Iki šiandien galvojau, kad galbūt galėčiau lauktis, bet šiandien sėdžiu depresijoj ir praktiškai nebetikiu jau..

Labas,
mano situacija panasi, t.y. mmm turejo prasideti pries daugiau nei savaite, bet nebuvo jokiu pms pozymiu, visa ta laika jauciu stipru pilvo skausma, net nugara lauzia (geriu vaistus, nors as skausmui nesu labai jautri). Nulekiau siandien pas gydytoja, nieko nerado - jokiu uzdegimu, cistu, bet pasiule pasidaryt HCG tyrima. Rytoj nueisiu darytis jo, nors nestumu netikiu, manau, kad jeigu jau nera uzdegimu ir cistu, gal tiesiog neivyko ovuliacija. Testai rodo I, paskutini karta dariau testuka pries pora dienu, buvo aiskiai neigiamas.

Taigi, kad butu maziau speliojimu ir netikrumu, siulau nueit ir pasidaryt HCG tyrima, manau iskart bus aisku del nestumo. Po to nepakenktu apsilankyt pas gydytoja, del visa ko 4u.gif O tie kiti pozymiai, kuriuos aprasei, gali buti ir del pms, ir del nuovargio ir siaip negeru dienu kartais pasitaiko, kai viskas siutina ar krenta is ranku.
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2013 07 03, 13:51)
laukit kantriai iki tos liepos 9 d, nes tai gali būti ir nėštumo ir PMS požymiai  4u.gif

jo beveik viska tu supratai,bandysiu testuka sestadieni ryte noriu dar palaukti kad nebeutu per anksti,o kita pabandysiu pries artejancias mm,pirksiuosi iskarto du tuos jautriausius first resposce nestumo testukukus,palei savo kuna jauciu kad uzsikabino nestumas,nes kaip ir minejau vis patampo papykina,silpna nu zodziu viskas atitinka nestumui,kaip sake reikia laukti nes ultrgarsas mazo nestumo nepamatytu,man per tuos menesius tikrai nebuvo kad po mm pradetu speneliai jautreti ir kaisti...todel tikiuosi kad vis del isvysisu tad dvi nelemtas juosteles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2013 07 03, 13:45)

Nėštumo simptomai paprastai pasireiškia vėliau, o ne praėjus kelioms dienoms po santykių mirksiukas.gif Aišku, turbūt visokių išimčių gali būti smile.gif
Atsakyti
labas,
su vyru saukiames gandrus.
Visa menesi dirbom tuo klausimu. mmm turetu nepasirodyti 9 diena.
o man ir pilva pamaudena ir krutine kaip ir jautresne , bijau pagalot kad vyras galetu paliest. TESTA DARIAU BET NEIGIAMAS,manau anksti dar.
o ir pozymiam manau ankstoka
Atsakyti
visos kaip matau nelaukiam menesiniu smile.gif man va 26d patepe kazkodel niekad taip nebuvo ir viskas o va siandien 33d tai visi pozymiai kad susirgsiu ... nes kitaip pilvas neskaudetu ir nugaros neskaudetu ...ir nebutu visu kitu panasiu pozymiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 07 03, 20:11)
visos kaip matau nelaukiam menesiniu smile.gif man va 26d patepe kazkodel niekad taip nebuvo ir viskas o va siandien 33d tai visi pozymiai kad susirgsiu ... nes kitaip pilvas neskaudetu ir nugaros neskaudetu ...ir nebutu visu kitu panasiu pozymiu  verysad.gif

sveika 4u.gif ar mm jau veluoja?kada tu ateit jos?

man siaubingai skauda krutine is strenas doh.gif issipute lb pilnas, tad siandie arba ryt itariu parkeliaus mm...visad taip buna.. is pradziu tik skauda viska, o kai pilva pradeda pust ir parkeliauja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipnuske: 03 liepos 2013 - 20:45
QUOTE(Freja123 @ 2013 07 03, 20:16)
Nelaukiam visos tu mm  drinks_cheers.gif  gal neateis tos mm, tegul 9 menesius pailsi  cool.gif

teisybe sakai mergyt gal visoms mums pasiseks 4u.gif as jetus visai prislabus zinokit visiskai silpna biski kazka padarau ir tuoj taip pavargstu kad norisi kristi i lova ir nebesikelti,atrodo viskas migas akyse,po pietu atkreipiau demesi kad visai tu isksyru baltu nebera kazkas slpia ir viskas,jauciu kaip pilvas apspaustas lyg teptu ji i apapcia,bt dienos metu makstyje 37.6 bet keik skaiciau reikia pora padalu atmesti kad ir dienos metu nes ten visada aukstesne,bet tiksliausia,ryt begsiu pirkti testuku ir sestadieni mergytes viena pabandysiu ir pranesiu jums rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 07 03, 20:20)
man siaubingai skauda krutine is strenas doh.gif  issipute lb pilnas, tad siandie arba ryt itariu parkeliaus mm...visad taip buna.. is pradziu tik skauda viska, o kai pilva pradeda pust ir parkeliauja verysad.gif

Mano lygiai tokia pat savijauta unsure.gif Dar ir pilvą pamaudžia. Atrodo, kad tuoj tuoj ir prasidės doh.gif
Jau savaitę eidama į darbą įsidedu įklotą, nes taip ir atrodo, kad tuoj bus cool.gif
Pilvą irgi pučia... Jaučiuosi visa tokia "pilna".
Ėch bijau, kad dar vienas mėnuo be nieko verysad.gif Reikia laukti, nėra kitos išeities.
Atsakyti