Sveikos merginos, ar normalu, kad po ovuliacijos praejus apie 5d kraujuojama? to kraujavimo tikrai nepavadiniau tepimu... ar gali tai buti implantacinis kraujavimas? ar cia kas netvarkoje?
Na va,grizo mano mielasis..
pasakiau ir parodziau testa..istikro pradzioj sake,kad netiki bet parodzius testa apsidziauge,idomi reakcija (prireike ir prisest ) ,bet dabar nenutraukia rankyciu nuo pilvuko ir neislenda is googles ,domisi viskuom ir beja siuncia i Lietuva darytis visus tyrimus ir jau burba dabar,kad gims berniukas
pasakiau ir parodziau testa..istikro pradzioj sake,kad netiki bet parodzius testa apsidziauge,idomi reakcija (prireike ir prisest ) ,bet dabar nenutraukia rankyciu nuo pilvuko ir neislenda is googles ,domisi viskuom ir beja siuncia i Lietuva darytis visus tyrimus ir jau burba dabar,kad gims berniukas
QUOTE(cidocido @ 2013 08 14, 21:13)
labai dziaugiuosi,kad viskas baigesi gerai Tai ka dabar ilsekis ir ruoskis i LT.
Papildyta:
QUOTE(cidocido @ 2013 08 14, 21:13)
Beje tai kiek dabar mmm veluoja?
QUOTE(artein100 @ 2013 08 14, 21:46)
labai dziaugiuosi,kad viskas baigesi gerai Tai ka dabar ilsekis ir ruoskis i LT.
Papildyta:
Papildyta:
na man kaip ir buvo mmm liepos 30 ,pora dienu ir antra kart buvo rugpjucio 5 irgi pora dienu..tai nesuprasi ar cia mmm buvo ar koks kitas velnias .. nes jei pagal sena skaiciavima tai apie 20 dienu jau..
QUOTE(lapeliukas @ 2013 08 15, 14:17)
O tai kaip su tuo kraujavimu baigėsi? ką praleidau čia?
pas mane visi požymiai išgaravo apart nuotaikų kaitos, gal įsiteikiau sau pagaliau, kad šįkart nieko nebus ir reikia laukt mmm. Nors turėjo būt kaip ir vakar, testas neigiamas tai ir laukiu dabar jų
pas mane visi požymiai išgaravo apart nuotaikų kaitos, gal įsiteikiau sau pagaliau, kad šįkart nieko nebus ir reikia laukt mmm. Nors turėjo būt kaip ir vakar, testas neigiamas tai ir laukiu dabar jų
Dar taip saves nenuteikineciau,nes kai buvau pastojusi tai NT parode II tik 5 diena kai turejo buti mmm,taip kad cia kiekvienai individualu...
as kaip ir tikeciau, kad gal gal dar, bet kadangi stebiu ne tik vaisingas gleives bet ir gimdos kakleli, tai jis pas mane atviras, o kiek info radau internete jis po ovuliacijos buna uzdaras ir per visa nestuma iki kol nepradeda atsiverti i jo pabaiga..
kiek cia klausiau keliose temose tai neradau bendraminciu ir nieks nepasidalino patirtim kaip joms buvo.
kiek cia klausiau keliose temose tai neradau bendraminciu ir nieks nepasidalino patirtim kaip joms buvo.
QUOTE(GammaOrionis @ 2013 08 16, 10:28)
gal kuriai buvo tas kraujavimas galit parašyt, koks jis, kiek laiko buvo. Nes man vis teplioja, nei tai mėnesines, nes būna gausios, nei paprastos išskyros, nes rausvos, kartais su krauju. kada turėtų baigtis? ar reikia eit pas ginekologę?
Labai individualus dalykas. Kiek jau laiko tepa? Kokia spalva? Ar ryškios-kraujo spalvos iškyros, ar rudos (šokolado), ar dar kokios? Kuri ciklo dalis?
QUOTE(cidocido @ 2013 08 14, 22:01)
na man kaip ir buvo mmm liepos 30 ,pora dienu ir antra kart buvo rugpjucio 5 irgi pora dienu..tai nesuprasi ar cia mmm buvo ar koks kitas velnias .. nes jei pagal sena skaiciavima tai apie 20 dienu jau..
na vis delto atejo tos nelemtos mmm,ka planuosim is naujo...
man kaip sakiau buvo tik ovuliacinis tepimas, tai tokios rusvos su pora laseliu kraujo ir neilgai, gal pusdieni. o dėl to implantacinio kraujavimo kaip suprantu neturėtų jis buti stiprus ir kraujo kuo maziau tuo geriau. Bet visaip buna. Dar svarbu ar skauda ka nors labai ar nera jokio skausmo.
QUOTE(KrioOo @ 2013 08 16, 10:41)
Labai individualus dalykas. Kiek jau laiko tepa? Kokia spalva? Ar ryškios-kraujo spalvos iškyros, ar rudos (šokolado), ar dar kokios? Kuri ciklo dalis?
Rausvos, kartais vos vos, kartais su trupučiu kraujo. Tai pasirodo, tai vėl išnyksta. Tepti pradėjo 2dienį. Vakar netepė, šiandien vėl tepa. Mėnesinės dar toli, rugsėjo 1 d. Testas dar nieko nerodo.