Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(lapeliukas @ 2013 08 14, 10:46)
Dariau  kazkur 9dpo ir nieko nerode net vaiduoklio. Nenoriu daugiau gadint kol neateis bent mm diena ir nervuotis ka ten pamatysiu ka ne:)

na tai tada belieka laukti mmm dienos ir tiketis,kad jos neateis...
Atsakyti
Greiciau praeitu tas laukimas:) jei ir mm tai velgi greiciau ateitu ir galeciau is naujo planuot
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 08 14, 12:26)
Greiciau praeitu tas laukimas:) jei ir mm tai velgi greiciau ateitu ir galeciau is naujo planuot

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(artein100 @ 2013 08 13, 22:57)
Gaila kad ne Londone gyveni,o Lt is kokio miesto?Na tai tik saugok save nesijaudink ir viskas bus ok thumbup.gif Beje as ir laukiu dar vis mmm turi ant dienu buti o gal jau nebebus blush2.gif

As is Vilniaus. Na tai teks dabar jau susiimti,ir taip draugas jau sako tinginiuke pasidarei,pietu miegelio tik eini.. blush2.gif o dabar isvis ,kai suzinojau tik ir tesinori dar daugiau tinginiaut.. blush2.gif
ech,gal jau ir tu busi nestuke.gif linkiu sekmes!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cidocido: 14 rugpjūčio 2013 - 14:31
QUOTE(cidocido @ 2013 08 14, 15:30)
As is Vilniaus. Na tai teks dabar jau susiimti,ir taip draugas jau sako tinginiuke pasidarei,pietu miegelio tik eini..  blush2.gif  o dabar isvis ,kai suzinojau tik ir tesinori dar daugiau tinginiaut..  blush2.gif
ech,gal jau ir tu busi  nestuke.gif  linkiu sekmes!!

Aciu labai ir laikysiu spygas kad tik viskas ok butu. Jei bus naujienu butinai parasysiu...
Atsakyti
QUOTE(artein100 @ 2013 08 14, 15:52)
Aciu labai ir laikysiu spygas kad tik viskas ok butu. Jei bus naujienu butinai parasysiu...

Lauksim! thumbup.gif
o man dabar reik susikaupt ir sugalvot kaip draugui pasakyt,kad jau 3 esam ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cidocido @ 2013 08 14, 16:17)
Lauksim!  thumbup.gif
o man dabar reik susikaupt ir sugalvot kaip draugui pasakyt,kad jau 3 esam  ax.gif  blush2.gif

O tai buvo neplanuotas nestuke.gif ?
Papildyta:
QUOTE(artein100 @ 2013 08 14, 16:34)
O tai buvo neplanuotas  nestuke.gif ?

Vadinasi ta tablete nesuveike?
Atsakyti
neplanavom dar dabar,planavom kai persikraustysim i kita miesta ax.gif nesuveike tabletyte,nes kai pirkau po poros savaiciu liepe testa daryt,padariau ir teigiama isvydau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cidocido @ 2013 08 14, 16:49)
neplanavom dar dabar,planavom kai persikraustysim i kita miesta  ax.gif  nesuveike tabletyte,nes kai pirkau po poros savaiciu liepe testa daryt,padariau ir teigiama isvydau  4u.gif

Man atrodo viskas bus ok,parasyk kai pranesi draugui,labai idomu kaip jis reagavo! Man atrodo,kad tablete tik per 3 dienas reikia isgerti po nesaugiu lytiniu santykiu,o poto jau buna per velu.
Atsakyti
QUOTE(artein100 @ 2013 08 14, 17:00)
Man atrodo viskas bus ok,parasyk kai pranesi draugui,labai idomu kaip jis reagavo! Man atrodo,kad tablete tik per 3 dienas reikia isgerti po nesaugiu lytiniu santykiu,o poto jau buna per velu.

tai as kita ryta isgeriau,bet man rodos as jau nuo liepos pradzios nestuke.gif nes man buvo mmm du kart,labai negausios,ir tie silpnumai,pykinimai jau senai yra unsure.gif butinai pranesiu,laukiu dabar is darbo griztant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cidocido @ 2013 08 14, 17:34)
tai as kita ryta isgeriau,bet man rodos as jau nuo liepos pradzios  nestuke.gif nes man buvo mmm du kart,labai negausios,ir tie silpnumai,pykinimai jau senai yra  unsure.gif  butinai pranesiu,laukiu dabar is darbo griztant  blush2.gif

Na tai sekmes ir laikysiu kumscius thumb_yello.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif esu naujokė šitoje temoje. anos savaitės vidury ir pabaigoj bandėm, mėnesinės turėtų būti tik rugsėjį, o vakar naktį užvakar naktį truputį patepliojo su krauju, šiandien irgi. nepanašu į mėnesinių kraują, nes jo būna daug. vis pateplioja. ką tai galėtų reikšti? ar jums taip buvo?
Atsakyti