QUOTE(candlelight @ 2013 08 12, 18:12)
Sveikos, moterys ir merginos,
Suskubau cia uzsiregistruoti ir butent jusu paklausti patarimu bei isklausyti nuomones apie mano situacija.
Paskutines menesines turejau liepos 19d., gausios, apie 4-5d., na kaip man ir turi buti. Siandien (rugpj. 12) is ryto atsikelus, pajutai dideli nugaros raumenu skausma, draugas pastebejo jog padidejusi krutine, net gi kairioji krutis siek tiek didesne.
Jas lieciant keistas jautrumas ir kartais net ezina, jei prie ju prisiliecia. Pastarosiomis dienomis esu labai jautri, greit susierzinu, isizeidziu ir t.t. Vis dazniau pavargstu, labai norisi miego, is lovos galeciau neslipti per dienu dienas. Bet gal del to, kad dirbu barmene (nemazai naktinio darbo)? Ir apetitas, apetitas... Mazdaug 1,5sav. iki mmm man visada pakyla noras valgyti be saiko ivairaus maisto, kas siuo metu ir yra.
Visa laika nuo paskutiniu mmm su draugu mylejomes be apsaugos, retkarciais naudodami prezervatyvus. As jokios kontracepcijos negeriu. Visas aktas viduje nesibaigdavo, t.y. sperma issiliedavo isoreje (ant pilvo, ranksluoscio, serveteles, etc.). Siandien dariausi net du nestumo testus, bet parode tik I juostele - NEIGIAMAS.
Tai gi, ka patarsite toliau daryti? Stebeti dar savo organizma? Kada kita testa daryti, gal galite pasakyti, kuriomis dienomis as buvau vaisinga? Kaip didele yra nestumo tikimybe?
Sveikute
patarciau dar luktelti.
Vaisingas dieneles gali pamatyti, kuomet gleives buna tasios, skaidrios.
Kita testa patarciau darytis, kai menesines veluos bent jau savaite
Nemanau,kad didele nestumo tikimybe
tuo labiau,kad aktas baigdavosi ne viduje
Papildyta:
QUOTE(indriuska @ 2013 08 12, 08:27)
Sveikos merginos as su tokiu klausimeliu visa interneta isnarsiau ir nieko neradau... Mmm buvo liepos 3d-8d. ciklas labai neregulerus. Paskutinei lytiniai santykiai rugpjucio 2d.(nakti). Rugpjucio 7d.(anksti ryte) patepliojo lasa, maniau mmm prasidejo, taciau daugiau nieko nebebuvo. Tapacia diena pasidariau NT rode blysku | | .Rugpjucio 10d. ryte pasidariau antra roda aiskias ryskias | |. Taciau BT 36,6C kaip taip gali buti? nelabai susigaudau kiek dienu kaip as laukiuos-reiktu skaiciuoti nuo implantacijos tai yra nuo rugpjucio 7d.? ir kada eiti pas gine? pirmas nestumas buvo labai sunkus visada buvau su gresenciu 7men. dare CP. todel dabar vel bijau nes skauda visa pilva bet kaip suprantu gine nieko dar nematys.
Labutis
Skaiciuoti reiketu nuo paskutiniu menesiniu datos. Pamatys, jeigu nuo paskutiniu menesiniu pradzios praeje 6 savaiteles