Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(cidocido @ 2013 08 11, 13:32)
Sveikutes! Man ir vėl problemėlės prasidėjo.. Niekaip negaliu jau be jūsų blush2.gif
taigi ,susirgau mmm,taip gavos,kad teko tabletytę gerti..ir ką gi,išgerus po 5dienų,mmm vėl prasidėjo..bet bijau ar tik tabletytė nebus išgerta per vėlai.. jaučiu skausmus,lyg vel tuoj pareitu mmm, ir baisiai padidėjo krūtinė,net manasis tai pastebėjo.. unsure.gif  cia yra normalu ar nelabai,kad šitaip daros ? tiesiog niekad iki šiol nebuvau gėrus.. g.gif

Na net neisivaizduoju,nes dar niekada neprireike tos tabletes.
Atsakyti
Sveikos, as vel su durnais doh.gif klausimais.... ar buvo kam istikruju tie pikynimai ir mieguistumai prasideja anksciau nei mm diena? Nes man kazkaip fiksavosi kad nuo 6sav buvo... dabar dar 4d iki mm o as kur tik prisedu ten snustelnu ir 3h dienos ir 8h knapsiu.... ir galva nebudingai susvaigus buvo bet buvo tik 2dpo tai jauciu taip del ko, bet su tais miegais idomu man
Atsakyti
Sveikos merginos as su tokiu klausimeliu visa interneta isnarsiau ir nieko neradau... Mmm buvo liepos 3d-8d. ciklas labai neregulerus. Paskutinei lytiniai santykiai rugpjucio 2d.(nakti). Rugpjucio 7d.(anksti ryte) patepliojo lasa, maniau mmm prasidejo, taciau daugiau nieko nebebuvo. Tapacia diena pasidariau NT rode blysku | | .Rugpjucio 10d. ryte pasidariau antra roda aiskias ryskias | |. Taciau BT 36,6C kaip taip gali buti? nelabai susigaudau kiek dienu kaip as laukiuos-reiktu skaiciuoti nuo implantacijos tai yra nuo rugpjucio 7d.? ir kada eiti pas gine? pirmas nestumas buvo labai sunkus visada buvau su gresenciu 7men. dare CP. todel dabar vel bijau nes skauda visa pilva bet kaip suprantu gine nieko dar nematys.
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 08 11, 23:29)
Sveikos, as vel su durnais doh.gif  klausimais.... ar buvo kam istikruju tie pikynimai ir mieguistumai prasideja anksciau nei mm diena? Nes man kazkaip fiksavosi kad nuo 6sav buvo... dabar dar 4d iki mm o as kur tik prisedu ten snustelnu ir 3h dienos ir 8h knapsiu.... ir galva nebudingai susvaigus buvo bet buvo tik 2dpo tai jauciu taip del ko, bet su tais miegais idomu man

Man iki mmm liko 3 dienos,bet mieguistumas ir kamuoja,kiek be isgerciau kavos vistiek noriu miego.Einu net pietu prigulti. doh.gif mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(bella déesse @ 2013 08 08, 09:02)
Sveikutes,

As snd ryte pasidariau testuka ir jis parode man teigiama rezultata... nors mm veluoja tik viena diena. ciklas reguliarus pas mane... bet jau nuo savaites pradzios jauciuosi kazkaip kitaip... jauciu pastovu maudima pilvo apacioje, krutine jautri, atrodo kad pripumpuota... pries mm mausdavo viena diena, o db viena diena is priekio, db jauciu nugaros srity, bandysiu kiek imanoma greiciau pasirodyti gydytojui... bet tiesa pasakius isvysti teig. rez taip anksti nesitikejau... blush2.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artein100 @ 2013 08 12, 08:06)
Man iki mmm liko 3 dienos,bet mieguistumas ir kamuoja,kiek be isgerciau kavos vistiek noriu miego.Einu net pietu prigulti. doh.gif  mastau.gif
Papildyta:

Sveikinu 4u.gif

Testa gal darei? As svarstau ar ne anksti dar
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 08 12, 10:07)
Testa gal darei? As svarstau ar ne anksti dar

As prisipirkai per ebay gal 20 juosteliniu testu,tai negaila ir gadinti.Jo dariau si ryta,bet neigiamas kol kas,nors BT 37.02 si ryta buvo ax.gif Tai nezinau laikas parodys...
Atsakyti
QUOTE(artein100 @ 2013 08 12, 11:50)
As prisipirkai per ebay gal 20 juosteliniu testu,tai negaila ir gadinti.Jo dariau si ryta,bet neigiamas kol kas,nors BT 37.02 si ryta buvo ax.gif Tai nezinau laikas parodys...

Jo, belieka laukti smile.gif Kantrybės 4u.gif Nevark su ta BT, ji iki mm visada būna pakilusi, o nukrenta tik joms prasidėjus, taip kad dažnai ji gali tik tuščias viltis sėti.
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 08 12, 15:10)
Jo, belieka laukti smile.gif Kantrybės  4u.gif Nevark su ta BT, ji iki mm visada būna pakilusi, o nukrenta tik joms prasidėjus, taip kad dažnai ji gali tik tuščias viltis sėti.

As ir nevargstu,kai pries tai turejau du persileidimus is eiles tai niekuo nebetikiu,tik kantriai laukiu mmm dienos ir viliuosi,kad jos neateis... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(artein100 @ 2013 08 12, 14:50)
As ir nevargstu,kai pries tai turejau du persileidimus is eiles tai niekuo nebetikiu,tik kantriai laukiu mmm dienos ir viliuosi,kad jos neateis... schmoll.gif

To ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, moterys ir merginos,

Suskubau cia uzsiregistruoti ir butent jusu paklausti patarimu bei isklausyti nuomones apie mano situacija. g.gif

Paskutines menesines turejau liepos 19d., gausios, apie 4-5d., na kaip man ir turi buti. Siandien (rugpj. 12) is ryto atsikelus, pajutai dideli nugaros raumenu skausma, draugas pastebejo jog padidejusi krutine, net gi kairioji krutis siek tiek didesne. g.gif Jas lieciant keistas jautrumas ir kartais net ezina, jei prie ju prisiliecia. Pastarosiomis dienomis esu labai jautri, greit susierzinu, isizeidziu ir t.t. Vis dazniau pavargstu, labai norisi miego, is lovos galeciau neslipti per dienu dienas. Bet gal del to, kad dirbu barmene (nemazai naktinio darbo)? Ir apetitas, apetitas... Mazdaug 1,5sav. iki mmm man visada pakyla noras valgyti be saiko ivairaus maisto, kas siuo metu ir yra.
Visa laika nuo paskutiniu mmm su draugu mylejomes be apsaugos, retkarciais naudodami prezervatyvus. As jokios kontracepcijos negeriu. Visas aktas viduje nesibaigdavo, t.y. sperma issiliedavo isoreje (ant pilvo, ranksluoscio, serveteles, etc.). Siandien dariausi net du nestumo testus, bet parode tik I juostele - NEIGIAMAS.
Tai gi, ka patarsite toliau daryti? Stebeti dar savo organizma? Kada kita testa daryti, gal galite pasakyti, kuriomis dienomis as buvau vaisinga? Kaip didele yra nestumo tikimybe? unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(candlelight @ 2013 08 12, 18:12)

Suskubau cia uzsiregistruoti ir butent jusu paklausti patarimu bei isklausyti nuomones apie mano situacija. g.gif

Paskutines menesines turejau liepos 19d., gausios, apie 4-5d., na kaip man ir turi buti. Siandien (rugpj. 12) is ryto atsikelus, pajutai dideli nugaros raumenu skausma, draugas pastebejo jog padidejusi krutine, net gi kairioji krutis siek tiek didesne.  g.gif Jas lieciant keistas jautrumas ir kartais net ezina, jei prie ju prisiliecia. Pastarosiomis dienomis esu labai jautri, greit susierzinu, isizeidziu ir t.t. Vis dazniau pavargstu, labai norisi miego, is lovos galeciau neslipti per dienu dienas. Bet gal del to, kad dirbu barmene (nemazai naktinio darbo)? Ir apetitas, apetitas... Mazdaug 1,5sav. iki mmm man visada pakyla noras valgyti be saiko ivairaus maisto, kas siuo metu ir yra.
Visa laika nuo paskutiniu mmm su draugu mylejomes be apsaugos, retkarciais naudodami prezervatyvus. As jokios kontracepcijos negeriu. Visas aktas viduje nesibaigdavo, t.y. sperma issiliedavo isoreje (ant pilvo, ranksluoscio, serveteles, etc.). Siandien dariausi net du nestumo testus, bet parode tik I juostele - NEIGIAMAS.
Tai gi, ka patarsite toliau daryti? Stebeti dar savo organizma? Kada kita testa daryti, gal galite pasakyti, kuriomis dienomis as buvau vaisinga? Kaip didele yra nestumo tikimybe? unsure.gif  smile.gif

Sveikute smile.gif
patarciau dar luktelti.
Vaisingas dieneles gali pamatyti, kuomet gleives buna tasios, skaidrios.
Kita testa patarciau darytis, kai menesines veluos bent jau savaite smile.gif
Nemanau,kad didele nestumo tikimybe smile.gif tuo labiau,kad aktas baigdavosi ne viduje smile.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(indriuska @ 2013 08 12, 08:27)
Sveikos merginos as su tokiu klausimeliu visa interneta isnarsiau ir nieko neradau... Mmm buvo liepos 3d-8d. ciklas labai neregulerus. Paskutinei lytiniai santykiai rugpjucio 2d.(nakti). Rugpjucio 7d.(anksti ryte) patepliojo lasa, maniau mmm prasidejo, taciau daugiau nieko nebebuvo. Tapacia diena pasidariau NT rode blysku | | .Rugpjucio 10d. ryte pasidariau antra roda aiskias ryskias | |. Taciau BT 36,6C kaip taip gali buti? nelabai susigaudau kiek dienu kaip as laukiuos-reiktu skaiciuoti nuo implantacijos tai yra nuo rugpjucio 7d.? ir kada eiti pas gine? pirmas nestumas buvo labai sunkus visada buvau su gresenciu 7men. dare CP. todel dabar vel bijau nes skauda visa pilva bet kaip suprantu gine nieko dar nematys.

Labutis 4u.gif
Skaiciuoti reiketu nuo paskutiniu menesiniu datos. Pamatys, jeigu nuo paskutiniu menesiniu pradzios praeje 6 savaiteles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(candlelight @ 2013 08 12, 18:12)

Paskutines menesines turejau liepos 19d., gausios, apie 4-5d., na kaip man ir turi buti. Siandien (rugpj. 12) is ryto atsikelus, pajutai dideli nugaros raumenu skausma, draugas pastebejo jog padidejusi krutine, net gi kairioji krutis siek tiek didesne.  g.gif Jas lieciant keistas jautrumas ir kartais net ezina, jei prie ju prisiliecia. Pastarosiomis dienomis esu labai jautri, greit susierzinu, isizeidziu ir t.t. Vis dazniau pavargstu, labai norisi miego, is lovos galeciau neslipti per dienu dienas. Bet gal del to, kad dirbu barmene (nemazai naktinio darbo)? Ir apetitas, apetitas... Mazdaug 1,5sav. iki mmm man visada pakyla noras valgyti be saiko ivairaus maisto, kas siuo metu ir yra.
Tai gi, ka patarsite toliau daryti? Stebeti dar savo organizma? Kada kita testa daryti, gal galite pasakyti, kuriomis dienomis as buvau vaisinga? Kaip didele yra nestumo tikimybe? unsure.gif  smile.gif

Mano irgi tokia pati nuomone dar truputeli palauk ir dar pakartok NT...
Atsakyti