Nu man jau vel sarabanikai susisuko jau man vel vaidenasi pozymiai galva svaigsta...ir vakarais ir rytais... nors dar del visko labai anksti, net NT per aknsti daryti
QUOTE(brownhair @ 2013 08 06, 18:10)
meginos nebezinau ka ir galvoti....
ryt bus jau dvi savaites kaip veluoja mmmm, net NT neigiamas...daug jau ju prigadinau, ir rytais ir vakarais ir dienom
anksciau buve kad veluoja ir dar daugiau nes su progesteronu bedu turiu, bet dabar kazkas kiek kitiap,nes krutine be proto skauda, kartais viena daugiau, kita diena jau kit,o kartias abi labai...kiek suprantu jeigu veluotu mmm del progesterono zemo tai krutines tikrai neskaudetu man atrodo?
pilvo dabar lyg ir neskauda visai, pries savaite maude kokias 4d ir viskas, siaip kazkokiu esminiu pozymiu nejauciu o gal as ju nesuprantu. galva pasvaiksta bet visai gal ne delto...karsta ir panasiai, dar naktine pamaina tai gal del to, vakar vos atidirbau, taip jau miego norejau kad dar taip nebuve, nors jau metai laiko kaip dirbu pamainomis.
Ka galvojate, ar galiu buti nors testas neigiamas ir net vaiduokliuku nera
ryt bus jau dvi savaites kaip veluoja mmmm, net NT neigiamas...daug jau ju prigadinau, ir rytais ir vakarais ir dienom
anksciau buve kad veluoja ir dar daugiau nes su progesteronu bedu turiu, bet dabar kazkas kiek kitiap,nes krutine be proto skauda, kartais viena daugiau, kita diena jau kit,o kartias abi labai...kiek suprantu jeigu veluotu mmm del progesterono zemo tai krutines tikrai neskaudetu man atrodo?
pilvo dabar lyg ir neskauda visai, pries savaite maude kokias 4d ir viskas, siaip kazkokiu esminiu pozymiu nejauciu o gal as ju nesuprantu. galva pasvaiksta bet visai gal ne delto...karsta ir panasiai, dar naktine pamaina tai gal del to, vakar vos atidirbau, taip jau miego norejau kad dar taip nebuve, nors jau metai laiko kaip dirbu pamainomis.
Ka galvojate, ar galiu buti nors testas neigiamas ir net vaiduokliuku nera
Eh, ta pati situacija ir pas mane Su kitu nestumu buvo zemas progesteronas, tai teko vartuoti diufastona 20 sav.
Si karta irgi keista situacija. Nuo geguzes menesines buvo vos ne kas 2 sav. Ciklas nereguliarus visai 14 d. 21 d. 28 d. o gali buti ir 35 ir 43 d. Dabar paskutines menesines buvo liepos 3 d. Reiskia jau kaip ir galima sakyti, kad veluoja. Nesisaugome tik trys savaites. Jau tikrai galvojau, kad esu , bet sekmadieni padarytas testas nerodo net vaiduokliuko. Praeita karta jauciau ryskius simptomus. Dabar panasus, bet jie kaip ir budingi ir menesiniu pradziai ( krutu ir speneliu jautrumas, maudzia pilva, truputi pykina, silpna, norisi miego). Tai ta nezinomybe mane taip nervina. Pas gydytuoja galesiu nueiti tik po dvieju savaiciu. Praeita karta pastojau tik su diufastono pagalba. Galvojau po nestumo kas nors pasikeis ir mano ciklas susireguliuos...Ne velnio
Sveikos visos
Prisijungsiu ir as. Paskaitinedavau sias temeles, bet kol nebuvo itarimu, tai nebuvo reikalo ir skelbtis
Leliuka planuojame jau senokai, tik gal ne per daug intensyviai dirbome siuo klausimu
kiekviena menesi tikedavaus ir nusivildavau, nes mm pasirodydavo.
Mano ciklas 30-31 diena. Praktiskai ne zymetis nereikia, nes kiekvieno menesio ta pacia diena sergu. labai retai buna nukrypimu.
Paskutines mm liepos 4 d. Tai jau kaip ir veluoja jau 4 d.
Si karta stengiausi perdaug vilciu nedeti, jauciau turiu susirgti. Vienai dienai likus iki tariamu mm simptomai buvo iprasti. Labai skausminga krutine, pilnumas, pilvo apacios maudimas...
Bet ziuriu, kad kaip neateina mm, tai neateina... O man dazniausiai mausdavo pries mm diena kita. Dabar tas maudimas netgi i dilgciojima, i spazmus panasus, visai kitaip.
O siandien jau kaip lavonas guliu, gerai kad iseigine... Dariausi ryte nt testa, bet deje nieko nerodo.
Bus matyti
Sekmes visoms.
Prisijungsiu ir as. Paskaitinedavau sias temeles, bet kol nebuvo itarimu, tai nebuvo reikalo ir skelbtis
Leliuka planuojame jau senokai, tik gal ne per daug intensyviai dirbome siuo klausimu
kiekviena menesi tikedavaus ir nusivildavau, nes mm pasirodydavo.
Mano ciklas 30-31 diena. Praktiskai ne zymetis nereikia, nes kiekvieno menesio ta pacia diena sergu. labai retai buna nukrypimu.
Paskutines mm liepos 4 d. Tai jau kaip ir veluoja jau 4 d.
Si karta stengiausi perdaug vilciu nedeti, jauciau turiu susirgti. Vienai dienai likus iki tariamu mm simptomai buvo iprasti. Labai skausminga krutine, pilnumas, pilvo apacios maudimas...
Bet ziuriu, kad kaip neateina mm, tai neateina... O man dazniausiai mausdavo pries mm diena kita. Dabar tas maudimas netgi i dilgciojima, i spazmus panasus, visai kitaip.
O siandien jau kaip lavonas guliu, gerai kad iseigine... Dariausi ryte nt testa, bet deje nieko nerodo.
Bus matyti
Sekmes visoms.
Sveikutes,
As snd ryte pasidariau testuka ir jis parode man teigiama rezultata... nors mm veluoja tik viena diena. ciklas reguliarus pas mane... bet jau nuo savaites pradzios jauciuosi kazkaip kitaip... jauciu pastovu maudima pilvo apacioje, krutine jautri, atrodo kad pripumpuota... pries mm mausdavo viena diena, o db viena diena is priekio, db jauciu nugaros srity, bandysiu kiek imanoma greiciau pasirodyti gydytojui... bet tiesa pasakius isvysti teig. rez taip anksti nesitikejau...
As snd ryte pasidariau testuka ir jis parode man teigiama rezultata... nors mm veluoja tik viena diena. ciklas reguliarus pas mane... bet jau nuo savaites pradzios jauciuosi kazkaip kitaip... jauciu pastovu maudima pilvo apacioje, krutine jautri, atrodo kad pripumpuota... pries mm mausdavo viena diena, o db viena diena is priekio, db jauciu nugaros srity, bandysiu kiek imanoma greiciau pasirodyti gydytojui... bet tiesa pasakius isvysti teig. rez taip anksti nesitikejau...
Rodos, jau buvau beveik isitikinus, kad si menesi pagavau angeliuka...
Jau mintyse planavau...
O siandien atsibudau ir ziuriu mm...
Se tau kad nori...
Nors man sis kartas buvo lb itartinas ir neiprastas. Rodos, is kur dabar zinot, gal ir butu buves leliukas?
Kaip kazkas sake, mes ne pacios negalim zinoti, kada naturaliai persileidziam...
Turbut svarbiausia - palinketi kantrybes visoms...
Jau mintyse planavau...
Se tau kad nori...
Nors man sis kartas buvo lb itartinas ir neiprastas. Rodos, is kur dabar zinot, gal ir butu buves leliukas?
Kaip kazkas sake, mes ne pacios negalim zinoti, kada naturaliai persileidziam...
QUOTE(bella déesse @ 2013 08 08, 08:02)
Sveikinu Taip anksti nulėkusi pas gydytoją nieko nepeši, nes dar nematys nėštumo. Jei viskas gerai (nekraujuoji, stipriai neskauda, ankščiau nebuvo persileidimų, nesivystančių ir t.t.), tai palauk dar kelias savaites.
QUOTE(bella déesse @ 2013 08 08, 08:02)
As snd ryte pasidariau testuka ir jis parode man teigiama rezultata... nors mm veluoja tik viena diena. ciklas reguliarus pas mane... bet jau nuo savaites pradzios jauciuosi kazkaip kitaip... jauciu pastovu maudima pilvo apacioje, krutine jautri, atrodo kad pripumpuota... pries mm mausdavo viena diena, o db viena diena is priekio, db jauciu nugaros srity, bandysiu kiek imanoma greiciau pasirodyti gydytojui...
sveikinimai pas gydytoja nera reikalo taip anksti lekt, nes daznai tas kainuoja daugiau nervu nei is to naudos buna (padaro echo, kurio metu nestumas dar buna permazas kad aiskiai matytus ir tada drebi laukdama pakartotinio, nervuodamasi, ar jau bus puslyte ar ne, ar jau matys ka puslytej ar ne, ar prades sirdele plakt ar ne ir tt). Jei nera kraujavimo ir nebuvo ankstesniu problemu, tada geriausia palaukt bent iki 7 sav, kad jau matytusi aiskiai patikrinimo metu kas ir kaip yra. Pamaudimai ir dilgciojimai yra normalu pradzioj nestumo- nes vyksta implantacija
QUOTE(Jautuke @ 2013 08 08, 10:23)
Rodos, jau buvau beveik isitikinus, kad si menesi pagavau angeliuka...
Jau mintyse planavau...
Se tau kad nori...
Jau mintyse planavau...
Se tau kad nori...
sunku su tuo nusiteikimu, nes kuo labiau planuoji ir lauki, tuo labiau ir simptomai jaucias ir kt, kas tik dar labiau nuteikia, kad uzkibo ir padidina nusivylima
Stenkites neanalizuot kas ir kaip buvo, nes tikrai niekaip nezinosit ar buvo uzkibe ar ne, o tas galvojimas ir analizavimas gali ir is proto isvest.
Sekmes kitam menesiui
QUOTE(Noraa @ 2013 08 08, 11:05)
Taip anksti nulėkusi pas gydytoją nieko nepeši, nes dar nematys nėštumo. Jei viskas gerai (nekraujuoji, stipriai neskauda, ankščiau nebuvo persileidimų, nesivystančių ir t.t.), tai palauk dar kelias savaites.
As irgi tokios pačios nuomones:)
QUOTE(Marmeladė @ 2013 08 09, 22:27)
As irgi tokios pačios nuomones:)
Sveikos mergaites,skaiciau jusu zinutes ir nutariau ir as parasyti.Turejau du persileidimus is eiles,dariau kraujo tyrimus visus,nieko nerado viskas normoje,tai taip ir likau besupratusi del tu persileidimu. Si menesi vel atlikinejom ND,tai iki mmm liko 5 dienos.Tai nezinau kaip bus,uzkimba tai man greitai ir lengvai,visus kartus is pirmo karto,bet kad ties 7sav pabega zirniukas.Tai va ko labiausiai bijau... Vienoms sunku pastoti,ir kai pastoja gali jau dziaugtis,o man tik vienas mazutis laiptelis buna padarytas...
QUOTE(artein100 @ 2013 08 10, 15:58)
Sveikos mergaites,skaiciau jusu zinutes ir nutariau ir as parasyti.Turejau du persileidimus is eiles,dariau kraujo tyrimus visus,nieko nerado viskas normoje,tai taip ir likau besupratusi del tu persileidimu. Si menesi vel atlikinejom ND,tai iki mmm liko 5 dienos.Tai nezinau kaip bus,uzkimba tai man greitai ir lengvai,visus kartus is pirmo karto,bet kad ties 7sav pabega zirniukas.Tai va ko labiausiai bijau... Vienoms sunku pastoti,ir kai pastoja gali jau dziaugtis,o man tik vienas mazutis laiptelis buna padarytas...
Pastojimas turbūt ir yra tik mažutis laiptelis (net ilgai planuojant), paskui prasideda visi vargai, nerimai ir t.t. Matyt kažko Tavo organizme trūksta, kad neišsilaiko žirniukai. Man atrodo, kad tik po trijų persileidimų išsamesnius tyrimus daro.
QUOTE(Noraa @ 2013 08 10, 19:38)
Pastojimas turbūt ir yra tik mažutis laiptelis (net ilgai planuojant), paskui prasideda visi vargai, nerimai ir t.t. Matyt kažko Tavo organizme trūksta, kad neišsilaiko žirniukai. Man atrodo, kad tik po trijų persileidimų išsamesnius tyrimus daro.
Jei gyvenciau LT tai buti siunte daugiau tyrimu darytis,o pasidariau tuos del kresejimo,nes tik tiek spejau.Tai ir neaisku kas negerai...siaip su pirmu nestumu ir buvo ne kas kol pastojau.Vienas persileidimas,antra karta sustojo vystytis-tai dare isvalyma ir tik is trecio karto pastojau ir isnesiojau mergyte.Tai gal dabar ir trecias kartas bus sekmingas?
Sveikutes! Man ir vėl problemėlės prasidėjo.. Niekaip negaliu jau be jūsų
taigi ,susirgau mmm,taip gavos,kad teko tabletytę gerti..ir ką gi,išgerus po 5dienų,mmm vėl prasidėjo..bet bijau ar tik tabletytė nebus išgerta per vėlai.. jaučiu skausmus,lyg vel tuoj pareitu mmm, ir baisiai padidėjo krūtinė,net manasis tai pastebėjo.. cia yra normalu ar nelabai,kad šitaip daros ? tiesiog niekad iki šiol nebuvau gėrus..
taigi ,susirgau mmm,taip gavos,kad teko tabletytę gerti..ir ką gi,išgerus po 5dienų,mmm vėl prasidėjo..bet bijau ar tik tabletytė nebus išgerta per vėlai.. jaučiu skausmus,lyg vel tuoj pareitu mmm, ir baisiai padidėjo krūtinė,net manasis tai pastebėjo.. cia yra normalu ar nelabai,kad šitaip daros ? tiesiog niekad iki šiol nebuvau gėrus..