Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Pasitepliojau ir i vakara visdelto pramuse mmm...... Taip nelaukiau doh.gif vistiek man to menesines keistos pradzioj buvo, ar negali but kad pakibe kas buvo bet pabego? Zalia dar as visai situose dalykuose tai ir klausineju visko blush2.gif
Atsakyti
Cidocido, bent jau aiski situacija dabar 4u.gif

QUOTE(Kristinyte15 @ 2013 07 30, 23:16)
Pasitepliojau ir i vakara visdelto pramuse mmm...... Taip nelaukiau doh.gif  vistiek man to menesines keistos pradzioj buvo, ar negali but kad pakibe kas buvo bet pabego? Zalia dar as visai situose dalykuose tai ir klausineju visko  blush2.gif

gaila, kad nelabosios atejo 4u.gif
O del to, kad gal buvo ir pabego- tai gali visaip but, bet niekas dabar tiksliai nepasakys kaip buvo schmoll.gif Siaip tyrimai sako, kad ankstyvi persileidimai yra gan dazni, tik dauguma moteru ta kraujavima mmm priskiria ir tiek (kai kimba, bet pilnai neisitvirtina ir viskas iseina mazdaug mmm laiku, tai ir buna dazniausiai nurasoma mmm). Patarciau nesukt sau del to galvos, nes nuo to niekas nepaaiskes, o tas pergyvenimas, kad gal buvo ir pabego ir nuo jo besivystancios mintys dar ir iki depresijos gali privest. Tiesiog si menesi - nera. Kita menesi- reikia manyt, kad pasiseks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 07 31, 14:59)
Cidocido, bent jau aiski situacija dabar  4u.gif
gaila, kad nelabosios atejo  4u.gif
O del to, kad gal buvo ir pabego- tai gali visaip but, bet niekas dabar tiksliai nepasakys kaip buvo  schmoll.gif  Siaip tyrimai sako, kad ankstyvi persileidimai yra gan dazni, tik dauguma moteru ta kraujavima mmm priskiria ir tiek (kai kimba, bet pilnai neisitvirtina ir viskas iseina mazdaug mmm laiku, tai ir buna dazniausiai nurasoma mmm). Patarciau nesukt sau del to galvos, nes nuo to niekas nepaaiskes, o tas pergyvenimas, kad gal buvo ir pabego ir nuo jo besivystancios mintys dar ir iki depresijos gali privest. Tiesiog si menesi - nera. Kita menesi- reikia manyt, kad pasiseks  4u.gif

Aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti

Padekite mergytes biggrin.gif ar cia panasu kad ov testukas teigiamas ar dar ne? blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 08 02, 09:36)
Padekite mergytes biggrin.gif ar cia panasu kad ov testukas teigiamas ar dar ne? blush2.gif user posted image

Panasu i teigiama smile.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjera: 02 rugpjūčio 2013 - 08:44
O cia pries 20 min darytas, jauciu siandien O, arba rytoj bus dar ryskesnis thumbup.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 08 02, 13:03)
O cia pries 20 min darytas, jauciu siandien O, arba rytoj bus dar ryskesnis  thumbup.gif user posted image

Na teks kibti i ND wink.gif linkiu sekmytes !!! nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes..ir as nutariau pasidalinti pirmais nestumo pozymiais..nes jei ne jie tikrai nebutu atejus mintis kad galiu lauktis.. smile.gif
Visu pirma stiprus krutines skausmai..apetitas ir ypac saldumynams ..nuo kuriu jau metai ar du buvau atpratus ir nebesinoredavo is vis..pastovus galvos svaigimas ir skausmas..pulsas padaznejo nuo 50iki 70 soktelejo.. nu tai cia kaip ir pagrindiniai mano pozymiai buvo ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

seniai jau nebuvau cia uzejusi smile.gif vaake eilini karta susirgau mmm... bet kaip sakoma reikia buti optimistais smile.gif linkiu to visoms wink.gif
Papildyta:
vakar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 08 03, 16:12)
Sveikutes,

seniai jau nebuvau cia uzejusi smile.gif vaake eilini karta susirgau mmm... bet kaip sakoma reikia buti optimistais smile.gif linkiu to visoms wink.gif
Papildyta:
vakar smile.gif

teisingai!! viskas bus gerai smile.gif sekmes!! smile.gif
Atsakyti
AS mergytes jokiu pozymiu nejutau, oatai buvo mano trecias nestumas, tik nuojauta sake, kad yra, deja neilgai teko dziaugtis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjera @ 2013 08 03, 15:13)
teisingai!! viskas bus gerai smile.gif sekmes!! smile.gif

aciu!
Atsakyti