Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

1. Naktis po ovuliacijos ir ND - pranašingas sapnas (pusseserės vestuves sapnavau);
2. Rytas - lengvas tempimas nugaros apačioje, ties abiem šonais;
3. Negalėjimas įtraukti pilvuko, jis lyg priešintųsi;
4. Bendras išsipūtimas, lyg kaupčiau skysčius smile.gif
Daugiau nieko...
Atsakyti
QUOTE(cidocido @ 2013 07 24, 12:17)
Aciu mergytes! 4u.gif  teks begti iki parduotuves ir pasidaryti siandien,nes nekantrauju..tik bijau kad gali nieko neparodyt, jei neparodys ir nebus mmm pasidarysiu kita savaite  ax.gif dar vienas klausimelis,as kai nauja dar nesusidurus,kada gali parodyt ,mazdaug po kiek dienu?  g.gif

Nebijok, yra jau kaip yra smile.gif)). Nors as ir bijojau darytis, tai daug labai testu buvau pasidarius..ir nieko..ir ta vieninteli karta,kai uzdelsiau darytis, buvo uzkibe smile.gif).
Kiekvienai kitaip.. vienoms parodo turejusiu buti menesiniu diena. Asmeniskai man parode po savaites ir keliu dienu nuo turejusiu buti menesiniu, labai ryskus bruksneliai buvo smile.gif.
Labai linkiu II wink.gif thumbup.gif
Parasyk, kaip sekesi.
Atsakyti
Ir velgi as smile.gif siandien pradejaunkazkaip rudai teplioti, su trupuciu krauju, pamaude pilva truputi, o dabar nieko, lauksiu rytojaus, kaip manot, gal visdelto cia ir bus tos menamos mmm? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinyte15 @ 2013 07 27, 00:04)
Ir velgi as  smile.gif  siandien pradejaunkazkaip rudai teplioti, su trupuciu krauju, pamaude pilva truputi, o dabar nieko, lauksiu rytojaus, kaip manot, gal visdelto cia ir bus tos menamos mmm? ax.gif  g.gif

Ryte, situacija nepasikeite, visas keistumas tame kad jokiu menesiniu skausmu nejauciu kaip iprastai, truputi pamaude pilva vakar kaip prie mmm ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinyte15 @ 2013 07 27, 00:04)
Ir velgi as  smile.gif  siandien pradejaunkazkaip rudai teplioti, su trupuciu krauju, pamaude pilva truputi, o dabar nieko, lauksiu rytojaus, kaip manot, gal visdelto cia ir bus tos menamos mmm? ax.gif  g.gif

Man nėštumo pradžioje šiek tiek tepė ir maudė pilvą. Šiaip esu linkusi tokio požymio nepriskirti nėštumui. Apskritai, prie normalaus nėštumo tepliojimo ir kraujavimo neturėtų būti. Bet kaip praktika rodo, visko būna smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif
Na va mmm turejo buti 24d, kol kas nesulaukiau, bet ir mazai tikiuosi kadangi turiu bedeliu su progesteronu...
vakar NT rode I, bet gal dar i per anksti jei buciau nestuke.gif ?
siandien pradejo krutine skaudeti bet taip keistai tik is sonu ir kai palieciu ar siek tiek paspaudziu, pries kelias dienas pradejo rastis isskyros tokios kaip kaiusinio baltymas, pilvuka pamaudzia kai dirbu ar pasilenkiu ir strenas skauda kai pavargstu, bet ar gali buti cia nestumo pozymiai? g.gif
jokio tepliojimo nebuvo ir dabar kol kas nera
Atsakyti
QUOTE(brownhair @ 2013 07 29, 16:55)
Sveikutes,  4u.gif
Na va mmm turejo buti 24d, kol kas nesulaukiau, bet ir mazai tikiuosi kadangi turiu bedeliu su progesteronu...
vakar NT rode I, bet gal dar i per anksti jei buciau nestuke.gif  ?
siandien pradejo krutine skaudeti bet taip keistai tik is sonu ir kai palieciu ar siek tiek paspaudziu, pries kelias dienas pradejo rastis isskyros tokios kaip kaiusinio baltymas, pilvuka pamaudzia kai dirbu ar pasilenkiu ir strenas skauda kai pavargstu, bet ar gali buti cia nestumo pozymiai? g.gif
jokio tepliojimo nebuvo ir dabar kol kas nera

Siaip kiausinio baltymo isskyros reiskia ovuliacija, ar negali buti kad Ovuliacija tiesiog veluoja?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(atellla @ 2013 07 29, 17:14)
Siaip kiausinio baltymo isskyros reiskia ovuliacija, ar negali buti kad Ovuliacija tiesiog veluoja?
g.gif

na ovuliacija bent jau man taip atrodo pagal isskyras jau tikrai buvo, menesio pradzioj, bet visko gali buti...
Atsakyti
Ar galima prie pirmųjų nėštumo požymių priskirti gal intensyvų pilvo maudimą, lyg prieš mmm būtų?
Atsakyti
QUOTE(Kristinyte15 @ 2013 07 27, 11:21)
Ryte, situacija nepasikeite, visas keistumas tame kad jokiu menesiniu skausmu nejauciu kaip iprastai, truputi pamaude pilva vakar kaip prie mmm ir viskas g.gif

o ka NT rodo? g.gif jusu mmm jau savaite kaip veluoja, as nueiciau pasidaryt kraujo hCG tyrima, jei NT nieko nerodo ir vietoj mmm tik tepliojimai. Nes nebent susivelino O, kitaip jau NT turetu rodyt kas vyksta 4u.gif

QUOTE(brownhair @ 2013 07 29, 16:55)
* vakar NT rode I, bet gal dar i per anksti jei buciau nestuke.gif  ?
** siandien pradejo krutine skaudeti bet taip keistai tik is sonu ir kai palieciu ar siek tiek paspaudziu, pries kelias dienas pradejo rastis isskyros tokios kaip kaiusinio baltymas, pilvuka pamaudzia kai dirbu ar pasilenkiu ir strenas skauda kai pavargstu, bet ar gali buti cia nestumo pozymiai? g.gif

* galejo dar but ir anksti, o ciklas visad reguliarus buna? nebuna svyravimu?
** sitie simptomai gali buti del nestumo, gali buti del O, gali buti del pms, gaila, bet jie nieko konkretaus nepasako 4u.gif

QUOTE(Murkaka @ 2013 07 29, 19:24)
Ar galima prie pirmųjų nėštumo požymių priskirti gal intensyvų pilvo maudimą, lyg prieš mmm būtų?

galima priskirt 4u.gif Bet tai nera tik nestumo simptomas, nes pilva gali maust ir del pms, ir del ginekologiniu bedu ir pan 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif atejo i mano namus mmm.. matyt uzsivelinusios buvo gerokai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cidocido @ 2013 07 30, 12:02)
Sveikos merginos smile.gif atejo i mano namus mmm.. matyt uzsivelinusios buvo gerokai rolleyes.gif

tai va jauciu ir man tas pats bus, o taip nenoriu tu mm... schmoll.gif
Atsakyti