Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 07 22, 14:42)
Labas merginos 4u.gif
Biski ant atostogu buvau...
Norejau kad pakonemtuotumete toki OT 15 CD  4u.gif (po 10 dienu duphastono, normaliu mm..)
Niekad nedariusi OT, tai nezinau kokia cia stadija jo... g.gif

Dar toloka iki teigiamo. O koks jautrumas čia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 22 liepos 2013 - 14:33
sveikos,
turiu pks, sian pasidariau nt, tiksliau jau 5 lotuliukas.gif ir visu antra juostele blanki... siaip man 64 cd nuo paskutiniu mm, neisivaizduoju kiek savaiciu cia galetu buti, jei enstumas yra ir testai nebrokuoti, mano vaiduokliukai tokio ryskumo, kaip merginos, kuri ot ikelus, net nezinau tiketi, kad gali buti nestumas, ar nea... esu ne lt, jei buciau lt nulekciau hcg pasidaryti doh.gif
siaip nuo anos savaites as tik miegu, grizus is darbo, ar prie tv, nuluztu kaip lapas, kas man isvis nebudinga, turiu (.) (.) skausmus, einu daznai i wc, ka ir pastebejau ana savaite, mmm kaip zinia senai neber, bet cia tokie mano ciklai, net nemaniau, kad ov kokia buvo, maudzia sonus, kol nedariau nt, maniau cia mmm laukti man, vyras mano vakar jau neistveres saako, moz nescia, kiek galima miegot, visa sekmadieni lotuliukas.gif
nt dariau ne is ryto, 4 val po atsikelimo

Balta.Naktis as ot darius, bet kai pas man pks tai antra juostele niekad nebudavo labai ryski, ir esu skaicius kas turi pks ot nera informatyvus... beje sm yra kazkur temute, kur merginos daros ot, ten tikrai pakonsultuotu manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 07 22, 14:33)
Dar toloka iki teigiamo. O koks jautrumas čia?

Aisku, aciu uz ats 4u.gif 20 mIu
Papildyta:
QUOTE(Cit @ 2013 07 22, 14:46)

Balta.Naktis as ot darius, bet kai pas man pks tai antra juostele niekad nebudavo labai ryski, ir esu skaicius kas turi pks ot nera informatyvus... beje sm yra kazkur temute, kur merginos daros ot, ten tikrai  pakonsultuotu manau smile.gif

Na pas mane pks nera, bet paskutis ciklas gines ivardintas buvo - anovuliacinis, tai cia kaip suprantu yra vienas is pks pozymiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2013 07 22, 14:46)
ir visu antra juostele blanki... siaip man 64 cd nuo paskutiniu mm, neisivaizduoju kiek savaiciu cia galetu buti, jei enstumas yra ir testai nebrokuoti, mano vaiduokliukai tokio ryskumo, kaip merginos, kuri ot ikelus, net nezinau tiketi, kad gali buti nestumas, ar nea...

negadinkit daugiau NT siandien biggrin.gif pakartokit po poros dienu ir ziurekit, ar ryskeja palyginus su siandieniniais NT. Manau pastojot, bus apie 2 sav po apvaisinimo (tai siaip skaiciuojant apie 4 sav nestumas), bet kadangi PKS turit, tai ir ciklai nereguliarus, kas reiskia, kad echo pasakys tikslesnias datas kai tam ateis laikas mirksiukas.gif sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
As taip tikiuos... tiek laukta... ir taip netiketai, jei tikriai nestumas wub.gif wub.gif wub.gif
aga, kartosiu po keliu dienu, dar patare man testuka elektronini nusipirkti, kur savaites rodo, o gal rasiu kur hcg pasidaryt, tada dar ramiau butu
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2013 07 22, 15:46)
sveikos,
turiu pks, sian pasidariau nt, tiksliau jau 5  lotuliukas.gif  ir visu antra juostele blanki... siaip man 64 cd nuo paskutiniu mm, neisivaizduoju kiek savaiciu cia galetu buti, jei enstumas yra ir testai nebrokuoti, mano vaiduokliukai tokio ryskumo, kaip merginos, kuri ot ikelus, net nezinau tiketi, kad gali buti nestumas, ar nea... esu ne lt, jei buciau lt nulekciau hcg pasidaryti  doh.gif
siaip nuo anos savaites as tik miegu, grizus is darbo, ar prie tv, nuluztu kaip lapas, kas man isvis nebudinga, turiu (.) (.) skausmus, einu daznai i wc, ka ir pastebejau ana savaite, mmm kaip zinia senai neber, bet cia tokie mano ciklai, net nemaniau, kad ov kokia buvo, maudzia sonus, kol nedariau nt, maniau cia mmm laukti man, vyras mano vakar jau neistveres saako, moz nescia, kiek galima miegot, visa sekmadieni  lotuliukas.gif 
nt dariau ne is ryto, 4 val po atsikelimo

Balta.Naktis as ot darius, bet kai pas man pks tai antra juostele niekad nebudavo labai ryski, ir esu skaicius kas turi pks ot nera informatyvus... beje sm yra kazkur temute, kur merginos daros ot, ten tikrai  pakonsultuotu manau smile.gif

Jėtau, kaip faina wub.gif sveikinu thumbup.gif Man OT irgi pievas rodydavo (visada beveik teigiamus biggrin.gif ). Aš NT trečiadienį bandysiu, nors šiandien vilties tuo klausimu mažiau negu vakar...
Atsakyti
Sveikos merginos, siandien diena kai turejau sulaukti savo menesiniu, mano laimei - nieko. Vakar kelnaitese aptikau keleta laseliu krauju ir siaip kazkaip keistai jauciuosi, mieguista kaip niekad, galva sukasi, jegu nera. Siandien valgaiu spageti ir taip baisisi supykino, dekui dievui susilaikia ir viskas ka suvalgiau liko skrandyje, manot turiu vilciu? Tsto daryti dar nemeginsiu, nenoriu sugadinti dar vieno testo ir nusivilti eilini karta.....
Atsakyti
QUOTE(Kristinyte15 @ 2013 07 23, 19:53)
Sveikos merginos, siandien diena kai turejau sulaukti savo menesiniu, mano laimei - nieko. Vakar kelnaitese aptikau keleta laseliu krauju ir siaip kazkaip keistai jauciuosi, mieguista kaip niekad, galva sukasi, jegu nera. Siandien valgaiu spageti ir taip baisisi supykino, dekui dievui susilaikia ir viskas ka suvalgiau liko skrandyje, manot turiu vilciu? Tsto daryti dar nemeginsiu, nenoriu sugadinti dar vieno testo ir nusivilti eilini karta.....

manau tie keli laseliai galejo but implantacinis kraujavimas, palaukit dar pora dienu (nes jie buvo tik vakar) ir bandykit daryt NT, tada jau turetu pradet pamazu rodyt.
Simptomus manau jauciat is to didelio noro, nes jie pasireiskia del pakilusio hCG, kuris pakyla TIK po implantacijos, o jei implantacija vyko vakar- tai dar per anksti kazka jaust, kas butu sukelta nestumo. sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Vakare-: 24 liepos 2013 - 02:19
Siandien testukai jau neigiami, kas nutiko? g.gif Beje, vakar skrydi apturejau i uzsieni... sad.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms. Ir man atejo laikas pasipasakoti. Sis ciklas buvoantras planavimo ciklas ir kaip matau pakibo.siandien mmm diena -24. Jau sestadieni Nt siek tiek vaiduokliavo, vakar ir siandien aiskiau matomas vaiduoklis. Apie nestumo pozymius, man jie aiskiai skyresi nuo mmm pozymiu. Pilvas skaudejo kitaip, labiau duria i nugara, krutine jautri, bet ne speneliai. Baisiausia tai kad nuo vakar vakaro pykina, vakar vakare buvo vakaras apsikabinus tualeta, sitai tikrai nedziugina, ir kai paagalvoju kad cia tik pirmos dienos... siryt jauciuosi kaip sulauzyta skauda kaulus, pykina iki vemimo ir viduriuoju... savijauta nedziugina... schmoll.gif negi taip dabar visada bus?
Atsakyti
Sveikos merginos! Noriu paklausti jusu patarimo. mmm veluoja jau 4-5 dienas,krutu speneliai pajautreja,jauciuosi nenormaliai pervargus tiesiog rytais nebegirdziu zadintuvu..miegu it uzmusta,taciau ryte atsikelus jauciuosi nepailsejus,esu piktesne nei iprastai,diegia pilva,silpna,pykina,i wc vaiksciot pradejau dazniau.. unsure.gif net nebezinau ka ir galvoti.. atrodo panasiai buna ir pries mmm,bet si kart pradedu galvoti kad, nestuke.gif , pries kokias 8 dienas dariausi testa,nes buvo kilus abejone ar neesu nescia,taciau pasidarius atsakymas buvo neigiamas..
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 07 24, 03:17)
manau tie keli laseliai galejo but implantacinis kraujavimas, palaukit dar pora dienu (nes jie buvo tik vakar) ir bandykit daryt NT, tada jau turetu pradet pamazu rodyt.
Simptomus manau jauciat is to didelio noro, nes jie pasireiskia del pakilusio hCG, kuris pakyla TIK po implantacijos, o jei implantacija vyko vakar- tai dar per anksti kazka jaust, kas butu sukelta nestumo. sekmes  4u.gif

Tai galėjo būti menamos mmm ax.gif O ne implantacija...jei taip, tada turėtų NT rodyti ax.gif
cidocido - kartokit testą, prieš 8 dienas galėjo dar neparodyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutguda: 24 liepos 2013 - 09:44