Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(jele25 @ 2013 07 22, 20:23)
kokia nesamone,man pasiule geriau apmokama darba ir as negaliu pati pasirinkti kur dirbti doh.gif dar klausimas,o pvz galiu paskambint i birza ir pasakyti kad nemoka algos,gal tada imanoma pakeisti darbuoviete?nes is tikruju nemoka doh.gif

Ne jus gavot subsidija,o tas darbdavis kuris jus prieme,jam nereikia jums moketi visos algos,tad jus pati negalit pakeisti darbo,be darbdavio pazeidimu,jeigu turit irodimu,kad jis nemoka,tada galit skunda rasyti irzaj,ji tada darys tikrinimus ir jeigu tikrai nemoka,tai jam bus bauda ir jus galesit tada rinktis kita darba,bet jeigu irodimu nera ir jus iseisit,reikes grazinti visas subsidijas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 22, 22:13)
Ne jus gavot subsidija,o tas darbdavis kuris jus prieme,jam nereikia jums moketi visos algos,tad jus pati negalit pakeisti darbo,be darbdavio pazeidimu,jeigu turit irodimu,kad jis nemoka,tada galit skunda rasyti irzaj,ji tada darys tikrinimus ir jeigu tikrai nemoka,tai jam bus bauda ir jus galesit tada rinktis kita darba,bet jeigu irodimu nera ir jus iseisit,reikes grazinti visas subsidijas.

moket gal ir moka,bet veluoja visa menesi,nezinau ka ir daryti doh.gif
Atsakyti
Sveiki. smile.gif
Norėjau paklausti KAIP IŠEITI IŠ DARBO BIRŽOS?
Ar reikia paskambinti ir pasakyti? Ar nuėjus paskirtą dieną pasakyti? Ar dar kokie variantai? Ar iš viso galima be priežasties išeiti iš biržos "neužsitraukus bėdos"?
Noriu išeiti, nes tuoj baigsis pašalpos mokėjimas, o toliau ten blefuoti tiesiog nebenoriu...
Ačiū, kas pasidalinsite savo patirtimi ir patarimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dainelė @ 2013 07 28, 12:06)
Sveiki. smile.gif
Norėjau paklausti KAIP IŠEITI IŠ DARBO BIRŽOS?
Ar reikia paskambinti ir pasakyti? Ar nuėjus paskirtą dieną pasakyti? Ar dar kokie variantai? Ar iš viso galima be priežasties išeiti iš biržos "neužsitraukus bėdos"?
Noriu išeiti, nes tuoj baigsis pašalpos mokėjimas, o toliau ten blefuoti tiesiog nebenoriu...
Ačiū, kas pasidalinsite savo patirtimi ir patarimais  4u.gif

Galite paskambinti ir pasakyti, bėdos neužsitrauksite, nes galima išeiti bet kada smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jei iseini is DB savo noru, ar galima vel joje registruotis po 1 menesio laiko?
Kokia procedura: ar eiti pas savo buvusia konsultante ar reikia pradeti vel is pradziu- nuo registracijos registraturoje?
O del soc pasalpu ( kompensaciju uz sildyma ir vandeni) galeciau kreiptis tik po 3men po naujos registracijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 31 liepos 2013 - 06:07
QUOTE(klaudi @ 2013 07 31, 06:36)
Sveikos, jei iseini is DB savo noru, ar galima vel joje registruotis  po 1 menesio laiko?
Kokia procedura: ar eiti pas savo buvusia konsultante ar reikia pradeti vel is pradziu- nuo registracijos registraturoje?
O del soc pasalpu ( kompensaciju uz sildyma ir vandeni) galeciau kreiptis tik po 3men po naujos registracijos?

Darbo birzoje viskas is naujo. Reikia eiti i registratura ir tada is naujo registruoja bei kita konsultante paskiria. Jeigu iseinat savo noru galit ir po menesio registruotis. O del soc. taip reikia laukti 3 menesius po registracijos DB
Atsakyti
Norėjau paklausti: Registravausi DB, pirmąją išmoką gavau tik už kelias dienas (registravausi mėnesio pabaigoje). Žinau, jog išmokos man paskirtos iki liepos 29 dienos (nes jau sueis pusė metų). Ar rugpjūtį dar gausiu už tą nepilną mėnesį?
Ir seniūnijoje sakė, kad reiks ateit vėl, nes jau kitaip tuomet skaičiuosis soc. pašalpa. Tai įdomu, ar jau galiu eit, ar reikia dar sulaukt to rugpjūčio, kada išmoką perves (jei perves)? Ačiū kas atsakys. 4u.gif
Atsakyti
o kaip cia yra, mano draugui prisiregistravus i birza, sake ateiti rugpjuti i nemuno gatve kaune cia, ir bus pasalpa 350 lt, tikrai taip jam sake, tai kaip cia suprasti ?
Atsakyti
QUOTE(TuteSun @ 2013 07 31, 10:46)
Norėjau paklausti: Registravausi DB, pirmąją išmoką gavau tik už kelias dienas (registravausi mėnesio pabaigoje). Žinau, jog išmokos man paskirtos iki liepos 29 dienos (nes jau sueis pusė metų). Ar rugpjūtį dar gausiu už tą nepilną mėnesį?
Ir seniūnijoje sakė, kad reiks ateit vėl, nes jau kitaip tuomet skaičiuosis soc. pašalpa. Tai įdomu, ar jau galiu eit, ar reikia dar sulaukt to rugpjūčio, kada išmoką perves (jei perves)? Ačiū kas atsakys.  4u.gif

rugpjuti gausite uz liepos 29dienas,nes man taip pat tik iki liepos 24dienos paskirta,o kaip del socialines paskaiciavimo tai nezinau,man tai rytoj reikia eiti prasitesti
Atsakyti
reikia patarimo. Auginu vaikiuka ir nedirbu. rugsejo menesi vaikas prades lankyti darzeli. ar as galeciau jau dabar stoti i darbo birza ar laukti rugsejo menesio? g.gif
jokiu pasalpu negaunu. kai susilaukiau vaikiuko buvau studente.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 01 rugpjūčio 2013 - 10:41
Merginos, gal kam teko registruotis po trumpos pertraukos ( apie menesi) vel i birza, ar labai primygtinai siulo viesuosius darbus? Man baigiasi metai, planuoju trumpam is birzos iseiti, po to vel registruotis. Del vaiko sveikatos negaliu dirbti , noreciau kazkokio darbelio namuose, bet tokio per metus neatsirado. konsultante sake, kad kita karta siulys viesuosius darbus. Jei as atsisakysiu, kas bus? Isregistruos is birzos? Kiek laiko po to nebus galima vel registruotis DB?
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2013 08 01, 11:39)
reikia patarimo. Auginu vaikiuka ir nedirbu. rugsejo menesi vaikas prades lankyti darzeli. ar as galeciau jau dabar stoti i darbo birza ar laukti rugsejo menesio?  g.gif
jokiu pasalpu negaunu. kai susilaukiau vaikiuko buvau studente.

Galite ir dabar, tik pasvarstykite, ar turesite kur palikti vaikeli, jei is karto gausite darbo pasiulyma, t.y. kol vaikas dar namuose
Atsakyti