QUOTE(Mazoji sirdele @ 2013 07 20, 20:33)
Antradieni, liepos 16
Prisijunkit cia ir matysit ar isregistruota esat ar ne.
https://www.ldb.lt/L....aspx?branch=js
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 20, 21:24)
aisku, na neišregistravo manęs, nors paskutinio apsilankymo metu man konsultantė sakė, kad kai rasiu darbą parašyčiau jei emeilą ir išregistruos
QUOTE(erika30 @ 2013 07 20, 21:41)
reikejo paprasciausiai paskambinti,as kai isidarbinau paskambinau ir iskart isregistravo
Na dabar jau ne laikas sakyt ką reikėjo praeity daryt. Man pasakė, kad galima emeilu pranešt, aš taip ir padariau...
QUOTE(Mazoji sirdele @ 2013 07 20, 21:44)
Na dabar jau ne laikas sakyt ką reikėjo praeity daryt. Man pasakė, kad galima emeilu pranešt, aš taip ir padariau...
Kai vyras surado darba,as irgi emailu pranesiau ir ji isregistravo.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 20, 23:45)
Kai vyras surado darba,as irgi emailu pranesiau ir ji isregistravo.
O Jus konsultantei pranešėt, kad vyras rado darbą ar kokiu kitu paštu parašėt? na aš dar parašiau į kitą darbo biržos paštą, jei negausiu atsakymo, skambinsiuos pirmadienio popietę
QUOTE(Mazoji sirdele @ 2013 07 20, 23:54)
O Jus konsultantei pranešėt, kad vyras rado darbą ar kokiu kitu paštu parašėt? na aš dar parašiau į kitą darbo biržos paštą, jei negausiu atsakymo, skambinsiuos pirmadienio popietę
Jos nurodytu pastu pranesiau ryte,po pietu atsake,kad gerai,aciu kad praneset ir isregistravo.
sveikos
kazkada cia buvau radus informacija apie tai, kad yra kazkoki niuansai del datos kada registruojantis i darbo birza priklauso kada pirmoji ismoka bus? kazkaip pamenu jei iki menesio vidurio uzsiregistruoji - gausi greiciau, jei i gala menesio - ilgiau reiks laukti.
kaip ten is tikruju yra?
kazkada cia buvau radus informacija apie tai, kad yra kazkoki niuansai del datos kada registruojantis i darbo birza priklauso kada pirmoji ismoka bus? kazkaip pamenu jei iki menesio vidurio uzsiregistruoji - gausi greiciau, jei i gala menesio - ilgiau reiks laukti.
kaip ten is tikruju yra?
Labas vakaras,esu isidarbinus per DB,ir gavus supsidija,zinau kad puse metu privalau dirbti,bet ar as pvz galiu keisti darbuoviete?ar turiu puse metu butent toje darbuovieteje dirbti tos š6 men?
QUOTE(jele25 @ 2013 07 22, 18:58)
Labas vakaras,esu isidarbinus per DB,ir gavus supsidija,zinau kad puse metu privalau dirbti,bet ar as pvz galiu keisti darbuoviete?ar turiu puse metu butent toje darbuovieteje dirbti tos š6 men?
Butent tame darbe turit pradirbti visa subsidijos laika.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 22, 19:03)
Butent tame darbe turit pradirbti visa subsidijos laika.
kokia nesamone,man pasiule geriau apmokama darba ir as negaliu pati pasirinkti kur dirbti dar klausimas,o pvz galiu paskambint i birza ir pasakyti kad nemoka algos,gal tada imanoma pakeisti darbuoviete?nes is tikruju nemoka