Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 17, 11:29)
O nedirbo daugiau niekur?
Tai gal nera to stazo,o saskaitos numerio praso pas visus,nes sodra ten jau ziuri ir skaiciuoja,jeigu priklauso.

dabar dirbo du menesius,bet darbdavys kaip zadejo idarbinti,bet to nepadare,tai zmogus isejo,o del stazo,tai kad jam butent birzoje pasake,kad rodo staza,per 36 menesius ir reikia saskaitos nr.
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 07 17, 11:33)
dabar dirbo du menesius,bet darbdavys kaip zadejo idarbinti,bet to nepadare,tai zmogus isejo,o del stazo,tai kad jam butent birzoje pasake,kad rodo staza,per 36 menesius ir reikia saskaitos nr.

Tai jeigu jo nera,tai kaip gali rodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(camil@ @ 2013 07 17, 11:39)
tikrai taip manot?nes man pas konsultante tik rugjucio 1d tai maniau kad kita men.

Pasiziurekit savo egas ir matysit kiek Jums priskaiciuota uz birzelio men.
Atsakyti
Tai kad dar nepaskaičiuota tame EGAS. Visais mėnesiais jau 15-16 d. būdavo paskaičiuota, o dabar tuščia. Bent jau pas mane.
Atsakyti
Pas mane jau paskaiciuota, bet kodel nuo 06.12d. jei as uzsiregistravau 06.03? ir tik 411lt perves? g.gif cia kad ne pilnas menuo ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *davaida*: 18 liepos 2013 - 20:52
QUOTE(*davaida* @ 2013 07 18, 21:50)
Pas mane jau paskaiciuota, bet kodel paskaiciuota nuo 06.12d. jei as uzsiregistravau 06.03?  ir tik 411lt? g.gif  cia kad ne pilnas menuo ar kaip?

Todel, kad pirmos 7 ar 8dienos nesiskaiciuoja. Paskaiciuota ne uz pilna menesi.
Atsakyti
QUOTE(*davaida* @ 2013 07 18, 21:50)
Pas mane jau paskaiciuota, bet kodel paskaiciuota nuo 06.12d. jei as uzsiregistravau 06.03?  ir tik 411lt? g.gif  cia kad ne pilnas menuo ar kaip?

Pasalpa skaiciuoti pradedama praejus 8 dienoms po pirmosios registracijos,taigi gausite uz nepilna menesi, 06.12-06.30
Atsakyti
Merginos ir as su klausimu blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Jau visai pasimeciau beskaitydama tema, tai bedarbio pasalpa dabar moka Sodra? kur galima pasiziureti kiek priskaiciuota?
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 07 18, 23:53)
Merginos ir as su klausimu blush2.gif  4u.gif  4u.gif
Jau visai pasimeciau beskaitydama tema, tai bedarbio pasalpa dabar moka Sodra? kur galima pasiziureti kiek priskaiciuota?

Sodra, prisijunkite
https://gyventojai.s.../pub/Login.jspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorinte: 18 liepos 2013 - 22:58
Norėjau išsiregistruoti iš darbo biržos, tad savo konsultantei parašiau elektroninį laišką su prašymu išbraukti mane iš darbo biržos bedarbių sąrašų. Neturėjo man ateiti koks nors patvirtinimas, kad tikrai esu išbraukta, nes nieko negavau?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji sirdele @ 2013 07 20, 19:52)
Norėjau išsiregistruoti iš darbo biržos, tad savo konsultantei parašiau elektroninį laišką su prašymu išbraukti mane iš darbo biržos bedarbių sąrašų. Neturėjo man ateiti koks nors patvirtinimas, kad tikrai esu išbraukta, nes nieko negavau?

Paskambinkite geriau konsultantei.
Atsakyti
QUOTE(Mazoji sirdele @ 2013 07 20, 19:52)

kada raset?
Atsakyti