Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(comep @ 2014 03 27, 14:27)
senoje darbovieteje uzdirbdavau vidutini atlyginima, taciau uz viena menesi buhaltere Sodrai pateikus bloga deklaracija, alga nurodzius kone tris kartus mazesne nei realiai gaudavau... pateiks tikslinima taciau gali prasilenkti datos kol suvaikscios tikslinimas ir kol pateks mano prasymas gauti bedarbio ismoka...
kiek stipriai tai gali itakoti ismokos dydi?
imoneje nenutrukstamai dirbta nepilni trys metai, alga buvo pastovaus dydzio, be jokiu priedu, nieko...

Tai,kad tas menuo jums nieko neitakos,gausite vis tiek maximalia ismoka 650 litus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 03 27, 16:00)
Tai,kad tas menuo jums nieko neitakos,gausite vis tiek maximalia ismoka 650 litus. mirksiukas.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Kas būna, kai darbo biržoj "prastovi" pusę metų? šiandien man konsultantė sakė, kad jei per pusę metų nerandi darbo po pusės metų pasiūlo kitokį darbą ne pagal specialybę. Gal kas nors su tuo susidūrė? Į kokius maždaug darbus jie siunčia ir kas jei pavyzdžiui aš dirbdama tą darbą randu darbą pagal specialybę? Papasakokit.
Atsakyti
QUOTE(laumespuota @ 2014 03 28, 00:19)
Kas būna, kai darbo biržoj "prastovi" pusę metų? šiandien man konsultantė sakė, kad jei per pusę metų nerandi darbo po pusės metų pasiūlo kitokį darbą ne pagal specialybę. Gal kas nors su tuo susidūrė? Į kokius maždaug darbus jie siunčia ir kas jei pavyzdžiui aš dirbdama tą darbą randu darbą pagal specialybę? Papasakokit.

Nieko nebuna,tiesiog veliau siulo bele kokius darbus.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 03 28, 10:03)
Nieko nebuna,tiesiog veliau siulo bele kokius darbus.

bet tai privalai tuos darbus priimt ar ne?
Atsakyti
QUOTE(laumespuota @ 2014 03 28, 13:43)
bet tai privalai tuos darbus priimt ar ne?

Taip.
Atsakyti
man paskyre nedarbo ismaka, ar ja gauciau ir toliau nei iseiciau is birzos ir kita diena prisiregistruociau?
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2014 04 01, 07:42)
man paskyre nedarbo ismaka, ar ja gauciau ir toliau nei iseiciau is birzos ir kita diena prisiregistruociau?

Nelabai supratau ,kodel norite persiregistruoti iš naujo?
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2014 04 01, 08:42)

Man atrodo nutruksta mokejimas ir paskui tik po metu galima vel kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2014 04 01, 08:42)

Jei išsiregistruotum iš darbo biržos - ji nutrūktų.
Jei kitą dieną užsiregistruotum, vėl turėtum teisę pildyti prašymą skirti išmoką (t.y. pratęsti tą pačią prieš tai gautą / pabaigti ją išmokėti). Išmoką pratęsti galima prašyti vieną kartą.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti