gal kas žinote, ar po 6 mėn. gautų nedarbo pašalpų iš DB, vėliau dar galima gauti kokių pašalpų?
anksčiau esu girdėjusi, kad po 6mėn. mokėdavo ~315Lt ar pan. sumą , o dabar tokių pašalpų nebemoka?
niekur nerandu informacijos, gal kas pagelbėsit
QUOTE(inkava @ 2013 07 08, 09:54)
gal kas žinote, ar po 6 mėn. gautų nedarbo pašalpų iš DB, vėliau dar galima gauti kokių pašalpų?
anksčiau esu girdėjusi, kad po 6mėn. mokėdavo ~315Lt ar pan. sumą , o dabar tokių pašalpų nebemoka?
Soc.pasalpa,jeigu seimos pajamos nevirija zmogui 350 lt.
QUOTE(inkava @ 2013 07 08, 09:54)
http://www.socmin.lt...php?-1001205341
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 08, 08:55)
Soc.pasalpa,jeigu seimos pajamos nevirija zmogui 350 lt.
taip išeina, kad jei pajamos (šeimos, tik vyro gaunamas atlyginimas) viršija šią sumą ir esant man bedarbe (registruota DB daugiau nei 6mėn.) bei auginant 2 vaikus, nieko daugiau tikėtis negalima
QUOTE(inkava @ 2013 07 08, 11:01)
taip išeina, kad jei pajamos (šeimos, tik vyro gaunamas atlyginimas) viršija šią sumą ir esant man bedarbe (registruota DB daugiau nei 6mėn.) bei auginant 2 vaikus, nieko daugiau tikėtis negalima
Taip.,cia kas liecia pinigine parama,bet galit tvarkitis kompensacija uz sildima ir maisto davinius,jeigu nevirsija 525 lt/zmogui.
QUOTE(lod @ 2013 07 08, 15:52)
ar reikia stovet DB,kad gautum maisto produktus,niekur nedirbu,bet pajamu turiu(vaiku pinigai).
Nereikia kiek zinau.
Sveiki. Pasikartosiu su klausimu, nes niekas taip ir neatsakė kaip pasielgti
Praeitą savaitę atleido iš darbo dėl įmonės bankroto, liepos 16 d. man prasideda dekretas. Ar reikia eit į biržą registruotis? Žinau, kad priklausys man bedarbio pašalpa ir dėl jos reikia kreiptis per tam tikrą laiką. Ar reikia iškart po atleidimo eiti į biržą?
Praeitą savaitę atleido iš darbo dėl įmonės bankroto, liepos 16 d. man prasideda dekretas. Ar reikia eit į biržą registruotis? Žinau, kad priklausys man bedarbio pašalpa ir dėl jos reikia kreiptis per tam tikrą laiką. Ar reikia iškart po atleidimo eiti į biržą?
QUOTE(Cinamonine @ 2013 07 10, 10:49)
Sveiki. Pasikartosiu su klausimu, nes niekas taip ir neatsakė kaip pasielgti
Nereikia,nes jus vistiek gaudinesit motinystes pasalpa,tad bedarbio pasalpa bus nutraukta,nors ir paskirs.
QUOTE(ivoncik123 @ 2013 07 12, 12:51)
Sveikos. Noriu Jusu paklausti jeigu as db stoviu nuo 2012 vasario 3 d,jau nuo 3 d buvo paskirta bedarbio pasalpa,paskutini mokejima gavau rugsejo men uz 3 d,tai dabar kada man reikia uzseregistruot i db nes esu isejus is jos,kad gaut bedarbio pasalpa?ar rugpjuti ar rugseji 3 d?
12 menesiu nuo paskutinio mokejimo, tai as suskaiciuoju rugseji. Ir pasiziurekite, ar vis dar turesite reikiama staza, kad pasalpa vel gaut
QUOTE(D*L*K @ 2013 07 12, 13:33)
12 menesiu nuo paskutinio mokejimo, tai as suskaiciuoju rugseji. Ir pasiziurekite, ar vis dar turesite reikiama staza, kad pasalpa vel gaut
dekuj uz ats,o tai as irgi galvojau ar rugpjuti ar rugseji.