Jei išsiimu individualios veiklos pažymą, tai aišku turiu išsibraukti iš biržos?
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2014 03 17, 19:06)
Jei išsiimu individualios veiklos pažymą, tai aišku turiu išsibraukti iš biržos?
Taip arba gali Jus palikti registruotą kaip dirbanti ir ieškanti darbo. Bet apie tai turite informuoti savo konsultantą.
QUOTE(Oranžinis_lapelis @ 2014 03 17, 18:23)
Taip arba gali Jus palikti registruotą kaip dirbanti ir ieškanti darbo. Bet apie tai turite informuoti savo konsultantą.
O kaip tada su PSD, taip pat lyg būčiau dirbantis asmuo
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2014 03 18, 10:25)
O kaip tada su PSD, taip pat lyg būčiau dirbantis asmuo
PSD mokat pati. Nes kuomet būnat registruota darbo biržoje dirbančios ir ieškančios darbo statusu, už jus valstybė PSD nemoka.
Laba
sakykit, kada ir kokiomis sąlygomis galima pretenduoti į subsidijuojamą darbo vietą?
sakykit, kada ir kokiomis sąlygomis galima pretenduoti į subsidijuojamą darbo vietą?
QUOTE(Cactus_ @ 2014 03 18, 17:17)
Visą informaciją rasite čia, LDB puslapyje
QUOTE(Tepaluota @ 2014 03 18, 21:30)
ačiū
laba, ar einant i darbo birza registracijai - prasyma del bedarbio ismokos verciau atsinesti su savimi atspausta/supildyta, ar galima (gal net butina) ji uzpidyti pacioje birzoje registravimosi metu?
QUOTE(comep @ 2014 03 24, 09:19)
laba, ar einant i darbo birza registracijai - prasyma del bedarbio ismokos verciau atsinesti su savimi atspausta/supildyta, ar galima (gal net butina) ji uzpidyti pacioje birzoje registravimosi metu?
Biržoje viska supildo.
QUOTE(uoga 3 @ 2014 03 24, 10:23)
Biržoje viska supildo.
aciu, nuoroda i prasymo pvz. ldb svetaineje sukele abejones
QUOTE(Li @ 2014 02 22, 11:00)
Sveikos, mano istorija tokia, kad nuo 2013 07 22 iki 2014 02 17 aš buvau registruota darbo biržoje, gavau bedarbio išmoką 6 mėn, nes priklausė pagal stažą. dabar gi, atidirbus nuo 2013 02 17 iki 2013 02 20, aš vėl grįžau į darbo biržą , ir vėl išmoka pagal stažą priklauso, bet... aš ją jau neseniai buvau gavus , kaip sakiau nuo 2013 liepos iki 2014 sausio.
klausimas, ar aš gausiu išmoką iš naujo prisiregistravus dabar? nes registravęs asmuo sakė, kad gausiu, jei priklauso pagal stažą, o apie tai, kad yra tokia taisyklė, kad išmoka mokama praėjus 12 mėn nuo paskutinio gavimo, nesakė nieko.
klausimas, ar aš gausiu išmoką iš naujo prisiregistravus dabar? nes registravęs asmuo sakė, kad gausiu, jei priklauso pagal stažą, o apie tai, kad yra tokia taisyklė, kad išmoka mokama praėjus 12 mėn nuo paskutinio gavimo, nesakė nieko.
Li, kaip jums baigesi ?
Ar paskyre jums pakartotine pasalpa?..nes mano situacija identiska...
senoje darbovieteje uzdirbdavau vidutini atlyginima, taciau uz viena menesi buhaltere Sodrai pateikus bloga deklaracija, alga nurodzius kone tris kartus mazesne nei realiai gaudavau... pateiks tikslinima taciau gali prasilenkti datos kol suvaikscios tikslinimas ir kol pateks mano prasymas gauti bedarbio ismoka...
kiek stipriai tai gali itakoti ismokos dydi?
imoneje nenutrukstamai dirbta nepilni trys metai, alga buvo pastovaus dydzio, be jokiu priedu, nieko...
kiek stipriai tai gali itakoti ismokos dydi?
imoneje nenutrukstamai dirbta nepilni trys metai, alga buvo pastovaus dydzio, be jokiu priedu, nieko...