Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2014 02 27, 13:54)
Nu aišku, gaila jiems tų kursų. Žmonės nori mokytis, o jų taisyklės viską apsunkina. Net neįsivaizduoju, kaip reikėtų rasti darbdavį, kuris įsipareigotų po kursų įdarbinti  doh.gif  Net į darbą nepriima, o ką jau kalbėti kad dar pasirašytų po kursų priimti  verysad.gif

Buvo tokiu, kurie nuejo i vienus kursus, ta laikotarpi mokejo stipendija, veliau darbo nerado, atejo vel i DB, atlanke kitus kursus, stipendija vel gavo, o dirbt po baigimo kursu nelabai ir norejo. Todel sugalvojo tokius saugiklius. O kalbant su konsultante, ir pasakius kokiu kursu noretumet, ji dazniausiai turi ir darbdavius, reik tik nueit i pokalbi ir nusprest ar tinka jums, ir ar tinkat darbdaviui. Nes darbdavys irgi turi gi kaza is to, kad priima jus is db.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 02 26, 21:31)
Mokėtų,štai oficialus sodros atsakymas

Nuo 2005 m. sausio 1 d. asmens nedarbo draudimo  stažą
sudaro  laikotarpiai, per kuriuos buvo mokamos arba turėjo  būti
mokamos Įstatymo nustatytos privalomojo nedarbo draudimo  įmokos,
taip  pat  laikotarpiai, per kuriuos apdraustasis  gavo  nedarbo
draudimo  išmokų,  mokamų  pagal  Įstatymą,  ligos    (įskaitant
darbdavio  mokamas  ligos  dienomis),  motinystės,    motinystės
(tėvystės)  pašalpų, mokamų pagal Lietuvos Respublikos ligos  ir
motinystės  socialinio  draudimo įstatymąhttp://192.168.133.235/Litlex/LLR120.GIF, ligos dėl  nelaimingo
atsitikimo  darbe  arba profesinės ligos pašalpų,  mokamų  pagal
Lietuvos  Respublikos nelaimingų atsitikimų darbe ir  profesinių
ligų socialinio draudimo įstatymąhttp://192.168.133.235/Litlex/LLR120.GIF. Nuo 2006 m. liepos 1 d. asmens
nedarbo  draudimo  stažą  papildomai  sudaro  laikotarpiai,  per
kuriuos  apdraustasis gavo profesinės reabilitacijos ir  tėvystės
pašalpas.

bet aš išmokos kai buvau vaiko priežiūros atostoguose negavau (buvo per mažas stažas)
Atsakyti
QUOTE(burnickiene @ 2014 02 27, 18:40)
bet aš išmokos kai buvau vaiko priežiūros atostoguose negavau (buvo per mažas stažas)

Tada ko gero situacija keičiasi,rašykit tiesiai į ministeriją užklausimą,atsako panašiai per tris savaites
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2014 02 27, 18:04)
Buvo tokiu, kurie nuejo i vienus kursus, ta laikotarpi mokejo stipendija, veliau darbo nerado, atejo vel i DB, atlanke kitus kursus, stipendija vel gavo, o dirbt po baigimo kursu nelabai ir norejo. Todel sugalvojo tokius saugiklius. O kalbant su konsultante, ir pasakius kokiu kursu noretumet, ji dazniausiai turi ir darbdavius, reik tik nueit i pokalbi ir nusprest ar tinka jums, ir ar tinkat darbdaviui. Nes darbdavys irgi turi gi kaza is to, kad priima jus is db.

Man tai net nereikėtų jokių stipendijų, aš mokytis noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burnickiene @ 2014 02 27, 19:40)

Vaiko auginimas skaitosi kaip stazas
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2014 02 26, 18:44)
Man tas pats.. doh.gif Normalaus darbo paieškos užtrunka, tai ką jei tik valytojos vietos bus laisvos, tai tik tas ir siūlys..

Ne visai tiesa ten parašyta, nereikia gąsdintis be reikalo smile.gif
Atsakyti
kokiom menesio dienom mokama bedarbio ismoka?
ir kur sodros psl prisijungus galima pasiziuret apie bedarbio ismokos priskaiciavima?
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2014 03 10, 09:12)
ir kur sodros psl prisijungus galima pasiziuret apie bedarbio ismokos priskaiciavima?

Apie bedarbio ismokos prrriskaiciavima taip paprastai nepaziuresit arba nemoku g.gif . Kai prisijungsit, tai reikia sugeneruoti identifikacini koda ,meniu punkte nustatymai. Tada paskambinti i sodra, padiktuosit nr ir viska pasakys, kiek, po kiek ir iki kada paskirta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2014 03 10, 10:12)

https://gyventojai.s.../pub/Login.jspx
Nauja suvestine-apie priskaiciuotas ar ismoketas pasalpas.
Ismoka 20-21 diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 10 kovo 2014 - 13:45
gal kas esate susidure su neigaliuju idarbinimu,
kokie niuansai yra, kiap visada ir visur
girdejau, kad jei neigalus stovi darbo birzoje, tai sumazina neigaluma, patampi daugiau darbingas biggrin.gif
ar tai tiesa?
Atsakyti
Ar galima pasiimti nedarbingumo lapeli stovint darbo birzoje?(pasalpa jau senai ismoketa)
Atsakyti
QUOTE(DaRiJuSa @ 2014 03 12, 23:25)
Ar galima pasiimti nedarbingumo lapeli stovint darbo birzoje?(pasalpa jau senai ismoketa)

GAlima,tik aišku nieko nemokes.
Atsakyti