QUOTE(uoga 3 @ 2014 01 31, 09:39)
Nei už vaikus nemoka,nei pats ,kai susergi NIEKAS nemoka.
Tik jei pats sergi,prasitesia pašalpos mokejimo laikas ,tiek laiko ,kiek sirgai.
Jei klystu ,pataisys kas nors.
QUOTE(Lady Dy @ 2014 01 31, 10:30)
Ne tiek laiko kiek sirgai,o tik daugiausia vienu mėnesiu prasitęsia pašalpos mokėjimo laikas
tai sitai man sodros nemokamu telefonu pasake
bet vistiek aciu uz papildoma info
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 01 31, 10:52)
"Nedarbo draudimo išmokos mokėjimas pratęsiamas
bedarbiams, nedarbo draudimo išmokos mokėjimo metu tapusiems laikinai nedarbingais dėl ligos arba traumos, mokama jiems paskirta nedarbo draudimo išmoka, o jos mokėjimo trukmei pasibaigus, nedarbo draudimo išmokos mokėjimo trukmė dar pratęsiama tiek kalendorinių dienų, kiek asmuo sirgo, bet ne ilgiau kaip 30 kalendorinių dienų (išskyrus atvejus, kai atitinkamos institucijos nustato, kad asmuo tapo laikinai nedarbingas dėl traumos, kurią gavo darydamas nusikalstamą veiką, sužalojo savo sveikatą arba apsimetė sergąs ar tapo laikinai nedarbingas dėl neblaivumo (girtumo) ar dėl piktnaudžiavimo psichiką veikiančiomis medžiagomis);"
sito nezinojau. aciu uz naudinga info
bet tada jus man pasakykite, jei valstybes nustatyta men.pasalpa - 650 lt. As DB stoviu nuo 2013.08 men.galo, tai uz 2013 metu rugsejo ir spalio men. gavau po 650 lt, paskui 2013 metu gruodzio men.gavau tik
634 lt uz 11 men. , 2014 metu sausio men.
gavau - 533 lt uz 12 men.
zinoma, lapkricio ir gruodzio men.turejau 2 biuletenius vaiku slaugai, nes sirgo vejaraupiais.
todel ir klausiu, kodel man sumokejo ne po 650 lt, o nuskaiciavo?