Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(alionaa1987 @ 2013 12 09, 12:43)
Gal galit kas atsakyti ,jei y db birza atsistojau 11.14 pirmas apsilankymas pas konsultante buvo 11.20 parasem sodrai prašymą bedarbio ismokai gauti,kadangi stažo turiu tai sake priklausys ,tai kada jau bus jipaskaiciuota? Sekantis apsilankymas pas konsultante 12.19 ,zejau sodros psl.dar nera ji paskaičiuota,kada mazdaug ji buna paskaiciuota?aciu uz atsakymą  4u.gif

12 diena atrodo jau bus paskaiciavimai,o ismoka nuo 20 dienos.
Atsakyti
Sveiki reikia pagalbos 4u.gif Įstojau naujai į darbo biržą. Stovėjau prieš metus daugiau tuomet ir pašalpą gavau. Paskui teko išsiregistruoti per tą laiką buvau keletui mėn. išvykusi į užsienį padirbėti, bet jokių popierių neparsivežiau, nes planavau vėl greitu laiku grįžti, bet planai pasikeitė. Praėjo metai nuo darbo užsienyje ir dabar 11.18 įstojau į biržą ir galvoju ar sakyt konsultantėms kad dirbau užsienyje ar ne. Ar jos gali patikrinti ar pan., nes bijau, kad dabar pašalpa gali vėl priklausyti- tiesiog nenoriu prisidaryti sau problemų, kad kažką apgavau.
Atsakyti
Dėl pašalpos pasiskaičiuokit ar per 36 mėnesius susidaro 18 mėnesių reikalingas stažas,į jį įeina ir tas laikas kai gavot nedarbo pašalpą,ne tik dirbtas laikas
Atsakyti
Ne, tikrai neturiu tiek stažo
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2013 12 10, 09:25)
Ne, tikrai neturiu tiek stažo

Jūsų stažo skaičiavimas prasideda nuo 2010.11.18 dienos,galit net dienom susiskaičuot,o gautų dienų skaičių dalinti iš 30 ir gausit stažą mėnesiais,jei bus daugiau,negu 17 su puse mėnesio užskaitys kaip visus 18mėnesių
Atsakyti
O vaiko auginimas kaip darbo stažas skaičiuojamas tik iki 3 metų?
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2013 12 10, 14:50)
O vaiko auginimas kaip darbo stažas skaičiuojamas tik iki 3 metų?

Taip.
Atsakyti
Tuomet tikrai neturėsiu 18 mėn stažo, vadinasi jokio skirtumo ar sakysiu ar ne dėl darbo užsienyje , nes ar taip ar taip pašalpa ne priklauso ax.gif
Atsakyti
gal kas zino, nuo 20130116 man buvo paskirta bedarbio ismoka,i birza tada kai istojau vaikui buvo du metai ir 10menesiu,jau greitai bus metai kaip stoviu darbo birzoje,ar man priklausis ismoka vel?
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2014 01 02, 23:08)
gal kas zino, nuo 20130116 man buvo paskirta bedarbio ismoka,i birza tada kai istojau vaikui buvo du metai ir 10menesiu,jau greitai bus metai kaip stoviu darbo birzoje,ar man priklausis ismoka vel?

Nuo paskutines išmokos turi buti praeje 1 metai .
Atsakyti
sveiki dirbau 8 men atlyginimas buvo 500lt ar priklauso kokia nors bedarbio pasalpa?
Atsakyti
QUOTE(fani20 @ 2014 01 06, 11:30)
sveiki dirbau 8 men atlyginimas buvo 500lt ar priklauso kokia nors bedarbio pasalpa?

Jeigu turit 18 men. stazo per paskutinius 3 metus,tai priklauso.
Atsakyti