Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

ar galima dirbant pilnu etatu stoveti darbo birzoje?
Atsakyti
QUOTE(izabelec @ 2013 07 03, 16:59)
o gal kokia klaida isivele juk zmogus manau zino kiek is tiesu dirbes per paskutinius 3metus juk cia nelabai ir imanoma nesuskaiciuot juk ne viso gvenimo stazo tereikeia nemanau kad betkuri is musu isdirbus 18menesiu galvotu,kad isdirbo tik 14 :-D

Nu zinot buna dienos ,nemanau,kad zmogus zino arba prisimena iki kokios dienos dirbo 2 metus atgal.Gal ji buvo vaiko prieziuros atostoguose dar?
As daleiskim neprisiminciau.
Papildyta:
QUOTE(erika30 @ 2013 07 03, 17:24)
ar galima dirbant pilnu etatu stoveti darbo birzoje?

Galima,tik kam jums reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 03 liepos 2013 - 17:04
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 03, 18:04)
Nu zinot buna dienos ,nemanau,kad zmogus zino arba prisimena iki kokios dienos dirbo 2 metus atgal.Gal ji buvo vaiko prieziuros atostoguose dar?
Papildyta:

Galima,tik kam jums reikia smile.gif

kadangi darbe nemokamos algos,tai zadu iseiti,bet pirma noreciau atsistoti I birza.kazkur skaiciau,kad galima dirbant stoveti,norint pakeisti darba ,del to ir klausiu
Atsakyti
QUOTE(erika30 @ 2013 07 03, 18:38)
kadangi darbe nemokamos algos,tai zadu iseiti,bet pirma noreciau atsistoti I birza.kazkur skaiciau,kad galima dirbant stoveti,norint pakeisti darba ,del to ir klausiu

Manau paciai geriau ieskotis,nei per birza,vistiek is birzos jokiu ismoku negaudinesit,kol dirbsit.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 03, 19:01)
Manau paciai geriau ieskotis,nei per birza,vistiek is birzos jokiu ismoku negaudinesit,kol dirbsit.

tai zinau,kad negaudinesiu,bet man del soc reiketu stoveti birzoj,kai iseisiu is darbo
Atsakyti
QUOTE(erika30 @ 2013 07 03, 19:07)
tai zinau,kad negaudinesiu,bet man del soc reiketu stoveti birzoj,kai iseisiu is darbo

Tai kai iseisit,bet gi dar dirbat,mano vyras tai stovejo del to,kad daznai neapmokamose atostogose buvo,o jums tai nematau siuo metu bent jau ko ten stoveti.
Atsakyti
na net nebezinau,kaip teisingai bepasielgti.pas mus irgi panasi situacija su nemokamomis atostogomis,tik viskas neoficialiai .
Atsakyti
QUOTE(daliuxxx @ 2013 07 02, 16:05)
Labas dar karteli as vel grystu su savo klausimu del mokamos pasalpos
darbo birzoje,skambinau i soc skyriu savam mieste bet pasake tik tiek
kad viska tvarko utenos skyrius ir jie nezino kaip skaiciuoja,sako kad
turi but per paskutinius 36menesius isdirbta 18men bet yra isimtiniu
atveju skaiciuoja kiekvienam individualiai neva pagal sumoketus
mokescius,kaip jau minejau mano drauge gauna dabar ismoka nors jai per
36m buvo tik 14men isdirbtu ir jinai gaudavo tik minimuma,kazin kaip
butu man isdirbusi esu 13menesiu bet mano atlyginimas pusantru karto
didesnis nei minimumas tai ir mokesciu sumoku daugiau gal pagal tai
skaiciuoja?

tai gal augina vaika iki 8metu
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2013 07 03, 23:21)
tai gal augina vaika iki 8metu

o prie ko cia vaikas iki 8metu juk stazas eina tik iki 3metu kol vaika augini
Papildyta:
[quote=JOLANCIUK,2013 07 03, 18:04]
Papildyta:

kaip gali neprisimint jei isdirbo tik 3,5menesio :-D vaikui 6metai ir 8menesiai ir gauna ismoka is birzos (sodros dabar) tai is kur jai gali susidaryti 18menesiu per paskutinius tris metus ? :-)
Atsakyti
[quote=daliuxxx,2013 07 04, 07:31]
o prie ko cia vaikas iki 8metu juk stazas eina tik iki 3metu kol vaika augini
Papildyta:
[quote=JOLANCIUK,2013 07 03, 18:04]
Papildyta:

kaip gali neprisimint jei isdirbo tik 3,5menesio :-D vaikui 6metai ir 8menesiai ir gauna ismoka is birzos (sodros dabar) tai is kur jai gali susidaryti 18menesiu per paskutinius tris metus ? :-)
[/quote]
Tai gal ji po vaiko 3-jo gimtadienio stovejo birzoj?
Ir kokie 3.5 menesio,jeigu 14 men yra 1.2 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 04 liepos 2013 - 07:05
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 04, 07:50)
Tai gal ji po vaiko 3-jo gimtadienio stovejo birzoj?
Ir kokie 3.5 menesio,jeigu 14 men yra 1.2 m.

tai va po 3ojo gimtadienio stovejo birzoje matyt kazkiek skaiciavosi stazas kai po 3metu vaikui kai suejo atsistojo i birza, nes isdirbusi jinai tik 3,5menesio o birzoje pasake kad jai 14menesiu stazo yra per 36men sako del visa ko nusiuskim dokumentus i sodra nusiunte ir gauna pasalpa neva taip iseina kad 18men jai stazo priskaiciavo,o is kur ir uz ka nezinia.
kai vaikui suejo 3metai atsistojo i birza visa laika ten stovejo nebuvo nei isejusi tik db 3,5menesio terminuotai padirbo ir viskas vaikui dabar jau 6,8menesiai
Atsakyti
QUOTE(daliuxxx @ 2013 07 04, 18:53)
tai va po 3ojo gimtadienio stovejo birzoje matyt kazkiek skaiciavosi stazas kai po 3metu vaikui kai suejo atsistojo i birza, nes isdirbusi jinai tik 3,5menesio o birzoje pasake kad jai 14menesiu stazo yra per 36men sako del visa ko nusiuskim dokumentus i sodra nusiunte ir gauna pasalpa neva taip iseina kad 18men jai stazo priskaiciavo,o is kur ir uz ka nezinia.
kai vaikui suejo 3metai atsistojo i birza visa laika ten stovejo nebuvo nei isejusi tik db 3,5menesio terminuotai padirbo ir viskas vaikui dabar jau 6,8menesiai

Nu tai 6 men gaudinejo bedarbio ismoka,o ji ieina i staza,tai gi sakiau,kad stazas yra,nes jeigu nebutu,tai negaudinetu vel.
Atsakyti