Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

Truputį ne į temą pastebėsiu iš savo varpinės,nu koks išsilavinimo lygis turi būt dirbančių Utenos sodroj(mes mat jiems priklausom)kad nekilo įtarimas,kokia valytojos alga,jei už 5 darbo dienas išmokėtas 1600lt atlyginimas?Net prezidentūros valytojos ko gero tiek neuždirba biggrin.gif
Čia mano buvę darbdaviai suplakė viską į vieną:ir uždarbį už 5 darbo dienas,ir už 21 dieną neišnaudotų atostogų,ir išeitinę kompensaciją
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2013 10 24, 11:07)
gal kas padetu atsakyti i klausimus? 4u.gif is DB buvau isbraukta 10.20 kaip suprantu uz 10men man dar nereikia paciai moketi PSD, o tik nuo 11men? ar teisingai suprantu? ie jgiu tarkim isidarbinciau 12.15d, tai man paciai reiketu dar susimoketi PSD uz 12men ar sumoka dardavys? ar skirstoma kazkaip kitaip? aciu smile.gif
Papildyta:
gal nesuformatavote iskolotines, toje skiltyje ir man nieko nerodo, reikejo formatuoti smile.gif

Uz 12 nereikes,nes jau busit dirbanti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 10 24, 11:12)
Uz 12 nereikes,nes jau busit dirbanti.

aciu, o paciai moketi tik nuo 11men? daugiau jokiu proceduru savarankiskai mokant PSD nera?
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2013 10 24, 11:14)
aciu, o paciai moketi tik nuo 11men? daugiau jokiu proceduru savarankiskai mokant PSD nera?

Taip,tik uz 11 men.
Atsakyti
Sveiki. Nuo 2012 01 iki 2013 04 buvau registruota darbo biržoj, pusę metų gavau bedarbio pašalpą. Nuo balandžio iki dabar dirbu, tačiau planuoju išeiti nuo gruodžio, per 36 mėn vis dar bus 18 mėn darbo stažo, ar gausiu vėl pašalpą, jei išejus iš darbo registruosiuos biržoj?
Dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 10 24, 13:46)
Sveiki. Nuo 2012 01 iki 2013 04 buvau registruota darbo biržoj, pusę metų gavau bedarbio pašalpą. Nuo balandžio iki dabar dirbu, tačiau planuoju išeiti nuo gruodžio, per 36 mėn vis dar bus 18 mėn darbo stažo, ar gausiu vėl pašalpą, jei išejus iš darbo registruosiuos biržoj?
Dėkoju už atsakymą.

Pakartotinai skyria pasalpa tik po 12 men. nuo paskutinio bedarbio pasalpos gavimo menesio.Jeigu jau praejo metai,tai gaudinesit vel.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 24 spalio 2013 - 13:19
sveikos, aš šiuo metu laukiuosi. gimdyti gegužę. nedirbu ir nestoviu darbo biržoje. kaži ar man verta ten stoti ar jokios naudos nebus? darbo stažo per 36mėn neturiu. dėkoju
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 10 24, 14:30)
sveikos, aš šiuo metu laukiuosi. gimdyti gegužę. nedirbu ir nestoviu darbo biržoje. kaži ar man verta ten stoti ar jokios naudos nebus? darbo stažo per 36mėn neturiu. dėkoju

Jeigu turit vaika,tai nebutina,jeigu dar nenuejot i lygoniu kasas,tai nueikit ir busit drausta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 24 spalio 2013 - 13:44
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 10 24, 13:43)
Jeigu turit vaika,tai nebutina,jeigu dar nenuejot i lygoniu kasas,tai nueikit ir busit drausta.

jau šitą reikalą sustvarkiau prieš pora metų. o finansine prasme jokios naudos turbūt g.gif
Atsakyti
dar karta pasikartosiu ar as gausiu pasalpa tuo atveju jei isdirbsiu tik puse metu,pries tai gaudinejau pasalpa bet tik tirs men
Atsakyti
ar reikią atstovėti darbo biržoje 3mėn kad gauti socialine pašalpą?žmogus rūgpjiučio mėn išėjo ir iki šiol neatistojo į darbo biržą, dirbęs ilgai 4u.gif kaip jam skaičiuos kažin nuo tada kai užseregitruos į birža ar nuo išėjimo iš darbo, padėkit
Atsakyti
QUOTE(MRU @ 2013 10 27, 08:44)
ar reikią atstovėti darbo biržoje 3mėn kad gauti socialine pašalpą?žmogus rūgpjiučio mėn išėjo ir iki šiol neatistojo į darbo biržą, dirbęs ilgai 4u.gif kaip jam skaičiuos kažin nuo tada kai užseregitruos į birža ar nuo išėjimo iš darbo, padėkit

O kodėl neįstojo,juk teks pačiam susimokėt psd,na nebent turi 30 metų darbo stažą
Atsakyti