Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(D*L*K @ 2013 10 22, 15:41)
Tai vat as ir galvoju, kodel Jus isejot ir kodel dabar isejus norit, kad moketu  biggrin.gif  Na tikiu, kad pikta, truputeli pajudinkite dabar jas ten, nes ne jom pinigu reik laukti, tai ir neskuba doh.gif  neblogai sakyciau, nuo liepos menesio...nesismulkina.. doh.gif

tai man nuo jos zodziu net ne gera pasidare, kisenej 40 lt liko, o jie dar net sprendimo ne prieme... O gl jus zinot per kiek laiko sumoketi tures? nes berods cia ju kalte kad uztruko?
Atsakyti
QUOTE(MeLeJa @ 2013 10 22, 14:47)
tai man nuo jos zodziu net ne gera pasidare, kisenej 40 lt liko, o jie dar net sprendimo ne prieme... O gl jus zinot per kiek laiko sumoketi tures? nes berods cia ju kalte kad uztruko?

Susidurus tikrai nesu,bet as asmeniskai dabar laiskais ir skambuciais visus uzatakuociau, kad jie man ir sprendima ir pinigus veliausiai ryt pateiktu
Atsakyti
sveiki turiu klausima ,stovejau birzoje pora menesiu dabar isidarbinau,prieme neterminuotam laikui,bet beda tame kad po penkiu menesiu teks keltis i alytu gyventi automatiskai turesiu iseiti is darbo,ar tuomet atsistojus i birza as gausiu ismokas,nes kt aiskina kad gauni ismokas tik tuomet kai buna terminuota sutartis iki puses metu arba turi isdirbti visus metu
Atsakyti
QUOTE(eastie_girl @ 2013 10 22, 10:10)
Idomu, kodel?  g.gif pirma karta uzsiregistravusiems ir pries tai dirbusiems nemoka?  lotuliukas.gif  neberandu darbuotojos numerio, idomu butu issiaiskinti...

Ar tikrai turit isdirbtu 18men per paskutinius 36men?
Atsakyti
help ! ieskojau ir ldb tinklapyje ir sodros niekur nerada kad butu pabrezta jog per 36 men turi buti 18 men nepertraukiamo darbo stazo.. as 3 metus dirbau vienoej imoneje, metus laiko buvau uk, grizus metus dirbau kitoje imoneje, per 36 men yra 24 men darbo stazo tikrai.. prasideda paranoja kad negausiu bedarbo ismokos..
Atsakyti
QUOTE(grapa @ 2013 10 22, 17:23)
sveiki turiu klausima ,stovejau birzoje pora menesiu dabar isidarbinau,prieme neterminuotam laikui,bet beda tame kad po penkiu menesiu teks keltis i alytu gyventi automatiskai turesiu iseiti is darbo,ar tuomet atsistojus i birza as gausiu ismokas,nes kt aiskina kad gauni ismokas tik tuomet kai buna terminuota sutartis iki puses metu arba turi isdirbti visus metu

Bedarbio pasalpa gaudavot? Kiek menesiu?
Papildyta:
QUOTE(ohochips @ 2013 10 23, 00:01)
help ! ieskojau ir ldb tinklapyje ir sodros niekur nerada kad butu pabrezta jog per 36 men turi buti 18 men nepertraukiamo darbo stazo.. as 3 metus dirbau vienoej imoneje, metus laiko buvau uk, grizus metus dirbau kitoje imoneje, per 36 men yra 24 men darbo stazo tikrai.. prasideda paranoja kad negausiu bedarbo ismokos..

Blogai ieskojot.Nebutinai turi buti nepertraukiamas stazas,gali buti ir su pertraukom,svarbiausia,kad jis susidarytu.

"Nedarbo socialinio draudimo išmoka skiriama, jeigu asmuo atitinka šias sąlygas:
per paskutinius 36 kalendorinius mėnesius iki įsiregistravimo teritorinėje darbo biržoje dienos turi ne mažesnį kaip 18 mėnesių nedarbo draudimo stažą."

http://www.sodra.lt/..._nedarbo_ismoka
Atsakyti
Labas,sakykit kur galima pasiziureit ar gausiu bedarbio pasalpa ir kiek gausiu ,pries tris savaites uzsiregistravau birzoj.
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2013 10 23, 12:33)
Labas,sakykit  kur galima pasiziureit ar gausiu bedarbio pasalpa ir kiek gausiu ,pries tris savaites uzsiregistravau birzoj.

Jeigu rugsejo gale,tai dar nebus,nes bedarbio pasalpa skiriama po 8 dienu nuo uzsiregistravimo,tad nuo spalio jums mokes,tai tik lapkriti bus paskaiciuota ir ismoketa.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 10 23, 12:10)
Jeigu rugsejo gale,tai dar nebus,nes bedarbio pasalpa skiriama po 8 dienu nuo uzsiregistravimo,tad nuo spalio jums mokes,tai tik lapkriti bus paskaiciuota ir ismoketa.

Sitai zinau,bet ar paziureti kiek priskaiciuota galima bus kur nors ,ar kai perves i saskaita pamatysiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 23 spalio 2013 - 17:29
[quote=JOLANCIUK,2013 10 23, 08:39]
Bedarbio pasalpa gaudavot? Kiek menesiu?
gavau as uz tris men
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2013 10 23, 18:26)
Sitai zinau,bet ar paziureti kiek priskaiciuota galima bus kur nors ,ar kai perves i saskaita pamatysiu?

Galima per sodros puslapi bus paziureti,priskaiciuotos ir ismoketos pasalpos suvestinej.
Atsakyti
gal kas padetu atsakyti i klausimus? 4u.gif is DB buvau isbraukta 10.20 kaip suprantu uz 10men man dar nereikia paciai moketi PSD, o tik nuo 11men? ar teisingai suprantu? ie jgiu tarkim isidarbinciau 12.15d, tai man paciai reiketu dar susimoketi PSD uz 12men ar sumoka dardavys? ar skirstoma kazkaip kitaip? aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eastie_girl @ 2013 10 22, 10:10)
Idomu, kodel?  g.gif pirma karta uzsiregistravusiems ir pries tai dirbusiems nemoka?  lotuliukas.gif  neberandu darbuotojos numerio, idomu butu issiaiskinti...

gal nesuformatavote iskolotines, toje skiltyje ir man nieko nerodo, reikejo formatuoti smile.gif
Atsakyti