Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

Mergaites sveikos, ar kam sodra jau priskaičiavo už rugseji? stovejau db, iš biržos išejau neštumo ir gimdymo atostogu iki 20.11.2013, t.y dar du menesius turi moketi, visada ismoka buvo 20 diena, ne veliau, o jau 21, o dar net ne priskaičiota, bijau ar negalejo nutraukti išmokos? unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeLeJa: 22 spalio 2013 - 01:13
QUOTE(eastie_girl @ 2013 10 22, 00:25)
jei ziureti reikia prie "Informacija apie priskaičiuotas ir mokamas išmokas", tai ne, nera...

Taip cia reikia ziureti. Tai negausite pinigeliu..
Papildyta:
QUOTE(MeLeJa @ 2013 10 22, 02:10)
Mergaites sveikos, ar kam sodra jau priskaičiavo už rugseji? stovejau db, iš biržos išejau neštumo ir gimdymo atostogu iki 20.11.2013, t.y dar du menesius turi moketi, visada ismoka buvo 20 diena, ne veliau, o jau 21, o dar net ne priskaičiota, bijau ar negalejo nutraukti išmokos?  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Jei teisingai supratau, kad esate i nga isejusi be darbdavio? Tokiu atveju ismoka neturetu priklausyti.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2013 10 21, 19:47)
Mūsų kaimo seniūnijoj viešuosius dirba  2 mėnesius ir moka minimumą,o kad gaut juos reik vos ne blatą su seniūnu turėt,kitiems metams užsiprašo praktiškai prieš metus.
Todėl niekaip nesuprantu neigiamo požiūrio į viešuosius darbus,nes kokioj įmonėj prie konvejerio už tą patį minimumą art ne gėda,o viešuosius darbus dirbti gėda

Jokiu budu negėda. Tik mažiuka pati dar maitinu užtat ir domina visos smulkmenos. Tarpininkė ne kokia schmoll.gif nieko nepasakoja. domina darbo val.ir kokie darbai siulomi.
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2013 10 22, 05:08)

Idomu, kodel? g.gif pirma karta uzsiregistravusiems ir pries tai dirbusiems nemoka? lotuliukas.gif neberandu darbuotojos numerio, idomu butu issiaiskinti...
Atsakyti
QUOTE(eastie_girl @ 2013 10 22, 10:10)
Idomu, kodel?  g.gif pirma karta uzsiregistravusiems ir pries tai dirbusiems nemoka?  lotuliukas.gif  neberandu darbuotojos numerio, idomu butu issiaiskinti...

Siaip tai turetu dar priklausyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 22 spalio 2013 - 09:41
Kas man galėtų atsakyti į tokį klausimą 4u.gif Kiek laiko aš galiu būti registruota darbo biržoje? Ar čia metai laiko praeina, ir jei neįsidarbini turi arba pats įšeiti, arba darbintis belenkur?
Kokiam įstatyme galėtų būti parašyta, kiek asmuo gali būti darbo biržoje?
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2013 10 22, 11:59)
Kas man galėtų atsakyti į tokį klausimą  4u.gif  Kiek laiko aš galiu būti registruota darbo biržoje? Ar čia metai laiko praeina, ir jei neįsidarbini turi arba pats įšeiti, arba darbintis belenkur?
Kokiam įstatyme galėtų būti parašyta, kiek asmuo gali būti darbo biržoje?

Nera apibrezta kiek laiko galit stoveti birzoj.
Atsakyti
Tai kodel jos tada jau praejus metams laiko, pradeda sakyti "arba imi belenkoky darba arba isbraukia is birzos". nesuprantu tada kaip čia yra. Nes tada jos atseit gauna velniu, kodel pas jas taip ilgai bedarbis sedi. O jei isbraukia is birzos, tada braukiamos ir pasalpos visos seniunijoje.
Atsakyti
Papildyta:

Jei teisingai supratau, kad esate i nga isejusi be darbdavio? Tokiu atveju ismoka neturetu priklausyti.

as is db isejau, ir ismoka priklauso, nes iki siol tai mokejo, ir birzoj man sake kad priklauso....
Atsakyti
QUOTE(MeLeJa @ 2013 10 22, 13:31)
as is db isejau, ir ismoka priklauso, nes iki siol tai mokejo, ir birzoj man sake kad priklauso....

na taip, ismoka Jums pratesiama nėštumo ir gimdymo atostogų laikotarpiui. Tai o kodel Jus isejote is DB?
Atsakyti
Papildyta:

Nedarbo draudimo išmokos mokėjimas pratęsiamas
• moterims, kurioms nedarbo draudimo išmokos mokėjimo metu išduotas nėštumo ir gimdymo atostogų pažymėjimas - nėštumo ir gimdymo atostogų laikotarpiui.
Papildyta:
QUOTE(D*L*K @ 2013 10 22, 14:45)
na taip, ismoka Jums pratesiama nėštumo ir gimdymo atostogų laikotarpiui. Tai o kodel Jus isejote is DB?

neteisingai parasiau - isejau nestumo atastogu is db, paskambinau i SODRA tai pasirode kad jie iki siol, nuo liepos menesio ne prieme sprendimo del ismokos patesimo mad.gif mad.gif mad.gif tai konsultante pasake kad skambins i utenos skyriu del mano klausimo, pyktis ema kad jie tokie stabdziai... tai zadejo siandien is utenos paskambint...
Atsakyti
QUOTE(MeLeJa @ 2013 10 22, 14:32)
neteisingai parasiau - isejau nestumo atastogu is db, paskambinau i SODRA tai pasirode kad jie iki siol, nuo liepos menesio ne prieme sprendimo del ismokos patesimo mad.gif  mad.gif  mad.gif tai konsultante pasake kad skambins i utenos skyriu del mano klausimo, pyktis ema kad jie tokie stabdziai... tai zadejo siandien is utenos paskambint...

Tai vat as ir galvoju, kodel Jus isejot ir kodel dabar isejus norit, kad moketu biggrin.gif Na tikiu, kad pikta, truputeli pajudinkite dabar jas ten, nes ne jom pinigu reik laukti, tai ir neskuba doh.gif neblogai sakyciau, nuo liepos menesio...nesismulkina.. doh.gif
Atsakyti