Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(tigriuke666 @ 2013 09 27, 10:39)
Sveiki! Noreciau paklausti ar man darbo birza skirtu ismoka ir kaip butu skaiciuojama ismoka , siuo metu esu 3 metus paemusi VPA antrus metus uz vaika 40 proc. gaudavo ir dirbo vyras (darbe VPA buvau as)... (Suprantu kad tam kad stoti i darbo birza turiu nutraukti VPA ir iseiti is darbo).  4u.gif

Taip,skirtu.
Imtu 3-ju paskutiniu metu pajamas.
Atsakyti
Sveikos, o lapą pildyti iki sekančio vizito DB visoms duoda pildyti? abi šakneles reikia vienodai užpildyti?
Atsakyti
QUOTE(Dannija @ 2013 09 29, 11:44)
Sveikos, o lapą pildyti iki sekančio vizito DB visoms duoda pildyti? abi šakneles reikia vienodai užpildyti?

Kas per lapas?
Atsakyti
QUOTE(Dannija @ 2013 09 29, 11:44)

Pirmą kartą girdžiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 09 29, 11:48)
Kas per lapas?

dėl savarankiškos darbo paieškos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dannija: 29 rugsėjo 2013 - 11:49
QUOTE(Dannija @ 2013 09 29, 12:46)
dėl savarankiškos darbo paieškos

Tai kiek prisimenu,reikia rasyti ar siuntet CV,ar skambinot,ar vaziavot,kada ir darbuovietes pavadinima.
Atsakyti
Iškilo toks klausimukas,dukra Vilniuje baigė mokslus,ten jau ir gyvena,tik gyvenama vieta deklaruota pas mus ar ji gali gauti pašalpą ten ar turi kreiptis ten kur deklaruota gyvenama vieta,na tuos 350 lt
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2013 10 02, 21:50)
Iškilo toks klausimukas,dukra Vilniuje baigė mokslus,ten jau ir gyvena,tik gyvenama vieta deklaruota pas mus ar ji gali gauti pašalpą ten ar turi kreiptis ten kur deklaruota gyvenama vieta,na tuos 350 lt

Išmokas teikia savivaldybė, tada mano supratimu, ji turi kreiptis į SAVO savivaldybę, kurioje deklaruota. Na, prie ko būtų ta kita savivaldybė, galvoju aš g.gif
Atsakyti

Turi kreiptis ten,kur deklaruota gyvenamoji vieta.
Atsakyti

Jeigu jau nesimoko,tai turi stot i birza,gali ir Vilniuj,bet pasalpa tvarkytis teks vaziuoti ten kur registruota.
Atsakyti
Sveiki, gal kas žino ar tiesa, auginau vaiką 2 metus, vėliau stovėjau biržoje 1 metus, iš jų 6 mėn gavau pašalpa, paskui savo noru išėjau, įsidarbinus taip niekur ir nebuvau, praėjo 6 mėn, kažin jeigu dabar vėl eisiu į biržą, ar priklausis kokia pašalpa... g.gif girdėjau kad lyg taip.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kukunia @ 2013 10 03, 19:29)
Sveiki, gal kas žino ar tiesa, auginau vaiką 2 metus, vėliau stovėjau biržoje 1 metus, iš jų 6 mėn gavau pašalpa, paskui savo noru išėjau, įsidarbinus taip niekur ir nebuvau, praėjo 6 mėn, kažin jeigu dabar vėl eisiu į biržą, ar priklausis kokia pašalpa...  g.gif girdėjau kad lyg taip....  g.gif

Is naujo pasalpa skiriama kai nuo paskutinio mokejimo menesio praeina 12 men. jeigu tada vis dar bus 18 men stazo per paskutinius 3 metus,tada mokes vel.
Atsakyti