sveikos, atejau su klausimu.
vakar buvau DB pas tarpininke ir ji man pasake, kad nuo 2013 m. sausio 1 d. bedarbio pasalpas moka Sodra, ir kad pastaroji turejo paskambinus pranesti, kad tada ir tada man bus mokama bedarbio pasalpa. Bet jk skambucio is Sodros as nesulaukiu iki siandienos, nors DB registruota esu nuo 2013.08.27 dienos.
Ar tiesa, kad bedarbio pasalpa mokes Sodra ir jei taip, tai kokia men.diena ji yra mokama?
QUOTE(Sim@ @ 2013 09 17, 16:31)
sveikos, atejau su klausimu.
vakar buvau DB pas tarpininke ir ji man pasake, kad nuo 2013 m. sausio 1 d. bedarbio pasalpas moka Sodra, ir kad pastaroji turejo paskambinus pranesti, kad tada ir tada man bus mokama bedarbio pasalpa. Bet jk skambucio is Sodros as nesulaukiu iki siandienos, nors DB registruota esu nuo 2013.08.27 dienos.
Ar tiesa, kad bedarbio pasalpa mokes Sodra ir jei taip, tai kokia men.diena ji yra mokama?
Taip,tiesa,dabar moka sodra,bet nieks niekam neskambina,tiesiog paskyria ir viskas,ismoka po 20 dienos.
Manęs tarpininkė paklausė ar noriu gauti atsakymą,jei sodra nepaskirtų pašalpos ir kokiu būdu telefonu ar į elektroninį paštą
QUOTE(Lady Dy @ 2013 09 17, 17:50)
Manęs tarpininkė paklausė ar noriu gauti atsakymą,jei sodra nepaskirtų pašalpos ir kokiu būdu telefonu ar į elektroninį paštą
Tai jeigu nepaskirtu.
QUOTE(office @ 2013 09 19, 14:56)
Ar gali zmogus dirbti 0,75 etato ir stoveti darbo birzoje?
Jeigu del soc.pasalpos,tai nereikia,jeigu siaip sau,tai gali.
Labas rytas, ar teisingai supratau, kad man istojus I DB pirmus 3men gausiu 650lt is birzos, o toliau 3men 40proc sios sumos, po siu 6men man mokes SODRA? Ir kaip supratau apie 320lt... Ir ar birza moka nuo 20d?
QUOTE(Rasos_lasas @ 2013 09 20, 07:35)
Labas rytas, ar teisingai supratau, kad man istojus I DB pirmus 3men gausiu 650lt is birzos, o toliau 3men 40proc sios sumos, po siu 6men man mokes SODRA? Ir kaip supratau apie 320lt... Ir ar birza moka nuo 20d?
Jei turite 18men stazo tuomet priklausys ismoka, jos dydi nustatys sodra. Moka sodra uz praejusi men nuo 20d. einamojo menesio. 650Lt yra ismoka 3menesiams, po to kitus 3men mokama truputi virs 500Lt. Tikriausiai turejote omenyje soc pasalpa 350Lt, kai jau nebemokes sodra. Viskas priklausys nuo jusu pajamu- skirs ar ne ir koki dydi. As isvardinau maximalias sumas. Tik nepamirskite, kad siulys darba birzoje ir jei atsisakysite- busite isbraukta ir nebegausite ismoku.
Zodziu istojau rugpjucio 22d, suprantu, kad gausiu tik uz 8 d pasalpa, bet ko nesuprantu, kodel tiek mazai, vos 41lt, jei men pasalpa 650lt, na nebent tas 650lt dalijasi is 3, bet ir tai daugiau turejau gaut. arba vel kazko nesupratau
sveiki ar i darbo birza galima stoti tik pagal priskirta gyvenamaja vieta, ar pasirinkti galima, kur nori? pvz., jei gyvenu vienam rajone, o noriu stoti i Kauna?
QUOTE(vaidute2006 @ 2013 09 20, 14:14)
sveiki ar i darbo birza galima stoti tik pagal priskirta gyvenamaja vieta, ar pasirinkti galima, kur nori? pvz., jei gyvenu vienam rajone, o noriu stoti i Kauna?
Galit i kokia norit birza registruotis.
laba vakara, siandien gavau is Sodros pinigelius uz 08 men.paskutine savaite. Bet nesupratau, kodel gavau nuo VSDFV Utenos skyriaus?
Nuo kada Garliava (Kauno raj.) pradejo Utenai priklausyt?
Nuo kada Garliava (Kauno raj.) pradejo Utenai priklausyt?