Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

Paskutinės pašalpos mokėjimas man buvo prailgintas vienu mėnesiu dėl biuletenio,tad mokėjo ne 6 ,o 7 mėnesius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 07 rugsėjo 2013 - 11:17
QUOTE(Lady Dy @ 2013 09 07, 12:17)
Paskutinės pašalpos mokėjimas man buvo prailgintas vienu mėnesiu dėl biuletenio,tad mokėjo ne 6 ,o 7 mėnesius

Na tada gal ir susidaris,cia jau tik kai istosit i birza suzinosit,tik nepamirskit,kad uz kiek menesiu gavot iseitine,po tiek menesiu tik ir prades skaiciuoti pasalpa.
Atsakyti
Pasitikslinau pirmą išmoką gavau 2010.08.10 ,o paskutinę 2011.03.10.Kaip ir įtelpu į tą trijų metų laikotarpį
Atsakyti
Laba diena 4u.gif rugpjūčio 31d prisiregistravau darbo biržoje, apie pašalpos sumą sakė informuos el.paštu, tačiau jau "eina" antra savaitė, bet dar tylu smile.gif ar aš čia per greit noriu? o gal galima kur pažiūrėti kiek paskaičiuota pašalpa? bandžiau sodros psl žiūrėti, bet neradau sad.gif
Dėkui už informaciją.
Atsakyti
QUOTE(Dannija @ 2013 09 09, 15:17)
Laba diena  4u.gif  rugpjūčio 31d prisiregistravau darbo biržoje, apie pašalpos sumą sakė informuos el.paštu, tačiau jau "eina" antra savaitė, bet dar tylu smile.gif ar aš čia per greit noriu? o gal galima kur pažiūrėti kiek paskaičiuota pašalpa? bandžiau sodros psl žiūrėti, bet neradau sad.gif
Dėkui už informaciją.

"Nedarbo draudimo išmoka skiriama nuo aštuntos po įsiregistravimo teritorinėje darbo biržoje dienos"
Kita menesi galesit pamatyti,kiek bus priskaiciuota uz nepilna rugseji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 09 rugsėjo 2013 - 14:31
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 09 09, 15:29)
"Nedarbo draudimo išmoka skiriama nuo aštuntos po įsiregistravimo teritorinėje darbo biržoje dienos"
Kita menesi galesit pamatyti,kiek bus priskaiciuota uz nepilna rugseji.

o jeigu pirmas apsilankymas buvo rugpjūčio 20d. ar už tas dienas niekas nesiskaičiuoja?
Atsakyti
QUOTE(Dannija @ 2013 09 09, 15:41)
o jeigu pirmas apsilankymas buvo rugpjūčio 20d. ar už tas dienas niekas nesiskaičiuoja?

Tai kada jus uzsiregistravot birzoj,20 ar 31?
Atsakyti
o norint gauti bedarbio ismoka reikia issiregistruot ir vel prisiregistruoti birzoje?
Atsakyti
QUOTE(erika30 @ 2013 09 10, 17:49)
o norint gauti bedarbio ismoka reikia issiregistruot ir vel prisiregistruoti birzoje?

Jeigu pakartotina,tai taip.
Atsakyti
Chm negi per metus pasikeitė mokėjimo tvarka,nes kai buvau registruota darbo biržoj,pakartotinai gavau be jokių išstojimų ir vėl prisiregistravimų
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 09 10, 18:12)
Jeigu pakartotina,tai taip.

ne pakartotinai,o siaip,tiesiog atsistojus I birza,zmogui truko menesio iki pasalpos,po to dirbo terminuotai,neisbraukiant is birzos.manau dabar turetu uztekti stazo bedarbio pasalpai gauti,tai ir klausiu,ar reiketu iseit is birzos,kad paskirtu bedarbio pasalpa
Atsakyti
QUOTE(erika30 @ 2013 09 10, 18:42)
ne pakartotinai,o siaip,tiesiog atsistojus I birza,zmogui truko menesio iki pasalpos,po to dirbo terminuotai,neisbraukiant is birzos.manau dabar turetu uztekti stazo bedarbio pasalpai gauti,tai ir klausiu,ar reiketu iseit is birzos,kad paskirtu bedarbio pasalpa

Taip,reikia is naujo registruotis,kad is naujo skaiciuotu staza.
Papildyta:
QUOTE(Lady Dy @ 2013 09 10, 18:18)
Chm negi per metus pasikeitė mokėjimo tvarka,nes kai buvau registruota darbo biržoj,pakartotinai gavau be jokių išstojimų ir vėl prisiregistravimų

"Jeigu nedarbo draudimo išmoka nebuvo skirta arba jos mokėjimas nutrauktas dėl įvardytų priežasčių, nedarbo draudimo išmoka iš naujo gali būti paskirta po 12 mėnesių nuo sprendimo neskirti nedarbo draudimo išmokos arba ją nutraukti dienos, bedarbiui iš naujo įgijus teisę į nedarbo draudimo išmoką. Pakartotinai nedarbo draudimo išmoka gali būti skiriama bedarbiui, pakartotinai užsiregistravusiam teritorinėje darbo biržoje, nuo kitos dienos kai pasibaigia 12 mėnesių laikotarpis."
Atsakyti