Sveiki, klausimas:
persiregistruoti DB reikia iki to pačio mėnesio pabaigos (kad nemokėti PSD) ar per 30 kalendorinių dienų?
QUOTE(syri @ 2013 09 05, 18:50)
Sveiki, klausimas:
persiregistruoti DB reikia iki to pačio mėnesio pabaigos (kad nemokėti PSD) ar per 30 kalendorinių dienų?
MAn sake ,kad išsibraukus iš DB dar 1 men esu drausta.
QUOTE(uoga 3 @ 2013 09 06, 08:35)
MAn sake ,kad išsibraukus iš DB dar 1 men esu drausta.
tas tai taip - tik ar einamąjį ar kalendorinį, va kur klausimas. Aš iš info supratau, kad iki einamojo mėn. pb., o kaip yra IŠ TIKRO?
QUOTE(syri @ 2013 09 06, 08:50)
tas tai taip - tik ar einamąjį ar kalendorinį, va kur klausimas. Aš iš info supratau, kad iki einamojo mėn. pb., o kaip yra IŠ TIKRO?
Ne ne, buten 1 men PO išsiregistravimo,buvo perklausta net.
sveiki, sakykite ar eina kazkur paziureti kiek is birzos turetu zmogus gauti pasalpos? dokumentai priduoti, perduoti sodrai jau, ar eina paziuret kur nors kiek priskaiciuota?
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 09 06, 18:18)
sveiki, sakykite ar eina kazkur paziureti kiek is birzos turetu zmogus gauti pasalpos? dokumentai priduoti, perduoti sodrai jau, ar eina paziuret kur nors kiek priskaiciuota?
Ziurint kada istojo.
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 09 06, 19:07)
apie menesi gera
Per sodra ziurekit,ismoketos ir priskaiciuotos pasalpos atrodo taip suvestine vadinasi.
Laba diena
Iškilo toks klausimas
Buvau įdarbinta pagal tam tikrą programą iš darbo biržos,išdirbau beveik metus(trūksta 7 darbo dienų iki pilnų metų)atleista abipusiu susitarimu su išeitine pašalpa,ar yra kokia nors tikimybė kad gausiu bedarbio pašalpą?Prieš tai biržoje išstovėjau tris metus.
Iškilo toks klausimas
Buvau įdarbinta pagal tam tikrą programą iš darbo biržos,išdirbau beveik metus(trūksta 7 darbo dienų iki pilnų metų)atleista abipusiu susitarimu su išeitine pašalpa,ar yra kokia nors tikimybė kad gausiu bedarbio pašalpą?Prieš tai biržoje išstovėjau tris metus.
QUOTE(Lady Dy @ 2013 09 07, 11:50)
Laba diena
Iškilo toks klausimas
Iškilo toks klausimas
Reikia 18 men stazo per paskutinius 3 metus,kad gaudineti bedarbio pasalpa.
Grynai dirbto neturiu,bet skaičiau na šioje temoje,kad įsiskaito ir tas laikotarpis kai stovint biržoje gauni pašalpą,bet kai užsiregistruosiu ir pamatysiu
QUOTE(Lady Dy @ 2013 09 07, 12:00)
Grynai dirbto neturiu,bet skaičiau na šioje temoje,kad įsiskaito ir tas laikotarpis kai stovint biržoje gauni pašalpą,bet kai užsiregistruosiu ir pamatysiu
Taip,ieina tas laikas kol gauni bedarbio pasalpa,bet jus metu nepradirbot,tai jums truks tu 7 dienu.