Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(jele25 @ 2013 08 23, 22:04)
galiu patvirtinti,isidarbinau birzelio 17d,o liepos 12d perviede soc pasalpa,paskambinau i cos ir paklausiau ar neivyko klaida,sake kad ne,ir grazinti tikrai nereikes smile.gif

va, smile.gif suradau pagaliau bendraminti. O jus, paskambinote i socialini jog jau isidarbinote liepos menesi kaip gavote pasalpa ?
Atsakyti
Gal kas žinote ar asmuo registruotas darbo biržoje ir turintis besimokančio ir ieškančio darbo statusą gaus socialinę pašalpą ( 350 lt); asmeniui daugiau kaip 24 m. ir mokysis profesinėje mokykloje dieniniame skyriuje?
Atsakyti
QUOTE(dalia777 @ 2013 08 25, 15:11)
Gal kas žinote ar asmuo registruotas darbo biržoje ir turintis besimokančio  ir ieškančio darbo statusą gaus socialinę pašalpą ( 350 lt); asmeniui daugiau kaip 24 m. ir mokysis profesinėje mokykloje dieniniame skyriuje?

Jei pajamos mažesnės už 350 Lt. tada priklausys. Daugiau pasiskaitykit www.socmin.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangira044 @ 2013 08 25, 15:23)
Jei pajamos mažesnės už 350 Lt. tada priklausys. Daugiau pasiskaitykit www.socmin.lt  smile.gif

tai man rodos, ne tik pajamos, bet ir turtinė padėtis čia nepaskutinėje vietoje
Atsakyti
Situacija tokia - stoviu darbo birzoj, gaunu bedarbio pasalpa (liko dar 2 menesiai). I darbo birza atsizymeti - rugsejo 11 diena. Rugsejo pabaigoj isvaziuojam i Anglija.Kada man pranesti birzai, kad isvaziuoju - ar rugsejo 11 ar pries isskrendant ?
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 23, 21:12)
tam, kad DB ir LK viena kitai nieko nepranesa. Nesvarbu, kad db viskas kompiuterizuota ir internetizuota. be to, kai issiregistravau is DB. tai reikejo LK nuvaziuot ir pranest.
dekui uz primimina 4u.gif

Nereikia niekam pranesti,atsistojat i birza ir esat drausta.
Papildyta:
QUOTE(cccitrin @ 2013 08 27, 15:04)
Situacija tokia - stoviu darbo birzoj, gaunu bedarbio pasalpa (liko dar 2 menesiai). I darbo birza atsizymeti - rugsejo 11 diena. Rugsejo pabaigoj isvaziuojam i Anglija.Kada man pranesti birzai, kad isvaziuoju - ar rugsejo 11 ar pries isskrendant ?

Per apsilankima manau geriausiai butu pasakyti.
Papildyta:
QUOTE(minde0445 @ 2013 08 23, 21:25)
va, smile.gif suradau pagaliau bendraminti. O jus, paskambinote i socialini jog jau isidarbinote liepos menesi kaip gavote pasalpa ?

Na cia jau jums spresti kuom tyketi kuom ne smile.gif galit nepranesti,gal ir nieko nebus,gal pas jus kitaip nei pas mus soc.centre.
Atsakyti
laba ryta,
as vel oficialiai registruota DB nuo 2013.08.23 d.ir jau buvo pirmas susitikima su tarpininke. Kaip supratau, vel gausiu bedarbio pasalpa. Tik nepaklausiau tarpininkes, ar man darbo stazas eis vel tuos 6 - 7 men.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 29, 10:18)
laba ryta,
as vel oficialiai registruota DB nuo 2013.08.23 d.ir jau buvo pirmas susitikima su tarpininke. Kaip supratau, vel gausiu bedarbio pasalpa. Tik nepaklausiau tarpininkes, ar man darbo stazas eis vel tuos 6 - 7 men.? g.gif

Na jeigu nuo paskutinio bedarbio ismokos mokejimo menesio praejo metai,tai taip,gaudinesit vel,jeigu vis dar turit 18 men stazo per paskutinius 3 metus.Stazas eis,kol gaudinesit bedarbio ismoka,6 men.
Atsakyti
Sveikos, nu siandiena gavau nemaza soka unsure.gif liepos pab nuejau i DB uzsiregistruoti, nes liepa savo noru isejau is darbo.konsultante uzregistravo ir pasake, kad laukciau pinigu nuo rugpjucio 19d uz liepos menesi. taigi rugpjuciui einant i pabaiga,t.y. siandiena pasiskambinau ir issiklausinejau, nes kazkaip man itartina pasidare ir pasirodo, kad pasalpa man paskirta tik nuo lapkricio menesio, nes pernai lapkriti buvau uzsiregistravusi,tad pirmaja pasalpa gausiu tik nuo gruodzio. man sokas,nes konsultante visiskai nieko apie tai neuzsimine, sedziu kaip durne ir laukiu pinigu doh.gif antras sokas, kaip man pragyventi iki to gruodzio doh.gif gal kokia soc ismoka tada bent yra? man tai tikrai siaubas, turiu du mazus vaikus, 5 ir 2 metu

Pdekite prasau, kur galiu kreiptis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2013 08 29, 14:23)
Sveikos, nu siandiena gavau nemaza soka  unsure.gif liepos pab nuejau i DB uzsiregistruoti, nes liepa savo noru isejau is darbo.konsultante uzregistravo ir pasake, kad laukciau pinigu nuo rugpjucio 19d uz liepos menesi. taigi rugpjuciui einant i pabaiga,t.y. siandiena pasiskambinau ir issiklausinejau, nes kazkaip man itartina pasidare ir pasirodo, kad pasalpa man paskirta tik nuo lapkricio menesio, nes pernai lapkriti buvau uzsiregistravusi,tad pirmaja pasalpa gausiu tik nuo gruodzio. man sokas,nes konsultante visiskai nieko apie tai neuzsimine, sedziu kaip durne ir laukiu pinigu doh.gif  antras sokas, kaip man pragyventi iki to gruodzio doh.gif  gal kokia soc ismoka tada bent yra? man tai tikrai siaubas, turiu du mazus vaikus, 5 ir 2 metu

Pdekite prasau, kur galiu kreiptis  verysad.gif

Naujai moka,kai praeina metai po paskutinio bedarbio ismokos gavimo menesio,pas jus tai bus lapkriti,konsultante gal tiesiog nemate,kad jus jau gaudinejot bedarbio ismoka.
Galit kreiptis i soc.centra,jeigu zmogui nesigauna po 350 lt,tada gaudinesit soc.pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 08 29, 14:35)
Naujai moka,kai praeina metai po paskutinio bedarbio ismokos gavimo menesio,pas jus tai bus lapkriti,konsultante gal tiesiog nemate,kad jus jau gaudinejot bedarbio ismoka.
Galit kreiptis i soc.centra,jeigu zmogui nesigauna po 350 lt,tada gaudinesit soc.pasalpa.

Jeigu liepos mėn. savo noru išėjo iš DB ir po to vėl prisiregistravo, tai dėl soc. pašalpos galės kreiptis tik po 3 mėn. Nuo birželio 1d. įsigaliojo naujas įstatymas.
Atsakyti
QUOTE(dangira044 @ 2013 08 29, 14:56)
Jeigu liepos mėn. savo noru išėjo iš DB ir po to vėl prisiregistravo, tai dėl soc. pašalpos galės kreiptis tik po 3 mėn. Nuo birželio 1d. įsigaliojo naujas įstatymas.

Ne is DB,o is DARBO smile.gif
Atsakyti