tai va vienas zmogus parase cia, kad gavo pasalpa, nes Gehuzes 8 patikrino ir nutrauke tik tada, ir problemu nebuvo. Todel ir ten raso per menesi, o as pranesiu 8-11 dienomis, nebus praejas menesis, tai nieko nebus, nes toks aprasymas koki citavote buvo ir seniau
O pries metus, man socialine pati pasake jog gausit nors ir nepraejo pilnas menesis
QUOTE(minde0445 @ 2013 08 23, 15:48)
tai va vienas zmogus parase cia, kad gavo pasalpa, nes Gehuzes 8 patikrino ir nutrauke tik tada, ir problemu nebuvo. Todel ir ten raso per menesi, o as pranesiu 8-11 dienomis, nebus praejas menesis, tai nieko nebus, nes toks aprasymas koki citavote buvo ir seniau
O pries metus, man socialine pati pasake jog gausit nors ir nepraejo pilnas menesis
Pas mane pacia situacija buvo,kad liepos menesi vyras isidarbino,pranesiau liepos gale,iskart sustabde pasalpa ir pasake,kad gerai,kad pranesiau si menesi,nes jeigu rugpjuti ismoketu uz liepa,tektu grazinti,nes liepa jau buvo dirbantis.
Gaunu bedarbio pašalpą.
QUOTE(Inferno @ 2013 08 23, 15:59)
Gaunu bedarbio pašalpą.
Jeigu mokinsites pagal dienine mokymo forma,tai nutrauks,nes nebusit bedarbe,t.y neturesit bedarbes statuso.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 08 23, 16:05)
Jeigu mokinsites pagal dienine mokymo forma,tai nutrauks,nes nebusit bedarbe,t.y neturesit bedarbes statuso.
O jeigu neakivaizdiniu?
QUOTE(Inferno @ 2013 08 23, 16:08)
O jeigu neakivaizdiniu?
Tada manau gaudinesit ir toliau.
Papildyta:
QUOTE(minde0445 @ 2013 08 23, 16:09)
bet tai tas kur nukopijavote istatyma, yra nepakeistas, nuo anksciau.
Taip,visada taip buvo,kad reikia pranesti ta menesi,kuri isidarbini.
QUOTE(minde0445 @ 2013 08 23, 17:40)
jus sakot taip visada buvo, tai kad ne visada tada reiskias, man kelis kartus ir pazystamui, sumokejo net ir issidarbinus gale menesiui, ir niekon ereikejo grazinti. Ta pati pasake ir cia vienas zmogus
Uz praejusi menesi sumokejo,o ne uz ta kuri isidarbinot,daleiskim isidarbinot rugpjuti,tai rugpjuti gausit uz liepa,o jau rugseji uz rugpjuti ne.
QUOTE(minde0445 @ 2013 08 23, 18:33)
o man anksciau uzmokejo ir pazystamui, uz ta menesi kur ir isidarbino, ir nereikejo grazinti, nieko, nes manau va ir yra salyga per menesi pranesti, nes kaip kitaip paaiskinti mano atveji, pazystamo, ir to zmogaus ?
galiu patvirtinti,isidarbinau birzelio 17d,o liepos 12d perviede soc pasalpa,paskambinau i cos ir paklausiau ar neivyko klaida,sake kad ne,ir grazinti tikrai nereikes
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 08 23, 14:33)
O kam
tam, kad DB ir LK viena kitai nieko nepranesa. Nesvarbu, kad db viskas kompiuterizuota ir internetizuota. be to, kai issiregistravau is DB. tai reikejo LK nuvaziuot ir pranest.
QUOTE(uoga 3 @ 2013 08 23, 15:44)
Pas jus maži vaikai,ar taip ar taip esate drausta.
dekui uz primimina