Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(Sim@ @ 2013 08 20, 21:59)
turit omeny ta, kuri sedi seniunijoj? g.gif

Taip.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 20, 21:44)
laba visoms:)
nuo vakar vel naujai esu registruota DB.
Registratorius uzsimine, jog galiu susitvarkyti savo mamos (78 metu mama onkologinis ligonis,  gimdos vezys, 4 stad.) slauga ir tada man eitu darbo stazas. Patare eit pas advokata ir seimos gyd.
Gal kuri zino placiau apie tau? g.gif

taip, už tokį slaugymą eina stažas. Paduodi dokumentus teismui, lauki ekspertizės paskyrimo, komisijos išvadų, tada nuo rezultatų priklauso ar bus teismas, tada lauki teismo. Bent pusmetis tai tikrai praeis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 21 rugpjūčio 2013 - 12:00
Laba. Noreciau paklausti dar karta, is zmoniu kurie su tai yra susidure. Va dabar isejau is birzos, darba radau, bet dar nepranesiau socialiniui. Ir jei pranesiu kita menesi kai man sumokes uz si menesi 350 lt, tai kaip ? ar per metus siame istatyme priemi koki dalyka ?

Viena sake jog po puses metu reiks grazinti, bet man viena kart taip buvo ir neteko grazinti, tad jei sioje "sferoje" niekas nepasikeite, tai nereikes ? noreciau ir kitu zmoniu atsakymo, kas susidure. Aciu
Atsakyti
jei zmogus isejo is birzos savo noru balandzio menesi,isvaziavo i uzsieni,tai jei gryzes dabar istos i birza,tai socialines negales iskarto tvarkytis?
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2013 08 23, 09:37)
Laba. Noreciau paklausti dar karta, is zmoniu kurie su tai yra susidure. Va dabar isejau is birzos, darba radau, bet dar nepranesiau socialiniui. Ir jei pranesiu kita menesi kai man sumokes uz si menesi 350 lt, tai kaip ? ar per metus siame istatyme priemi koki dalyka ?

Viena sake jog po puses metu reiks grazinti, bet man viena kart taip buvo ir neteko grazinti, tad jei sioje "sferoje" niekas nepasikeite, tai nereikes ? noreciau ir kitu zmoniu atsakymo, kas susidure. Aciu

Reikia pranesti butinai ta menesi kuri isidarbinot,kitaip paskui arba teks grazinti arba paskui gali nebeskirti pasalpos nuo 6 iki 12 men.
Anksciau nebuvo taip grieztai.
Papildyta:
QUOTE(dovilasas @ 2013 08 23, 10:12)
jei zmogus isejo is birzos savo noru balandzio menesi,isvaziavo i uzsieni,tai jei gryzes dabar istos i birza,tai socialines negales iskarto tvarkytis?

Gales.
Atsakyti
o kur galima perskaityti pakeitima istatymo, kur sufriestino, jog reikia pranesti butinai ?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 08 23, 10:39)
Reikia pranesti butinai ta menesi kuri isidarbinot,kitaip paskui arba teks grazinti arba paskui gali nebeskirti pasalpos nuo 6 iki 12 men.
Anksciau nebuvo taip grieztai.
Papildyta:

Gales.

Pranešti reikia per 1 mėn. nuo aplinkybių pasikeitimo. Jie kas mėnesį visus tikrina per sodrą.
Man taip buvo, įsidarbinau balandžio 24 . atėjau pranešti gegužės 16 d., o man sako jums nutraukta soc. pašalpa gegužės 8 d., nes mes tikriname kiekvieną mėnesį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2013 08 23, 10:56)
o kur galima perskaityti pakeitima istatymo, kur sufriestino, jog reikia pranesti butinai ?

"6 straipsnis. Dėl piniginę socialinę paramą gaunančių asmenų kaltės neteisėtai gautos piniginės socialinės paramos išieškojimas

1. Nustačius, kad bendrai gyvenantys asmenys arba vienas gyvenantis asmuo piniginę socialinę paramą gavo neteisėtai, nes kreipimosi dėl piniginės socialinės paramos metu pateikė neteisingus duomenis apie turtą, gaunamas pajamas, bendrai gyvenančius asmenis arba kitus duomenis, reikalingus piniginei socialinei paramai skirti, arba paramos teikimo laikotarpiu per mėnesį nepranešė apie materialinės padėties pasikeitimą ar atsiradusias aplinkybes, turinčias įtakos teisei į piniginę socialinę paramą arba piniginės socialinės paramos dydžiui, bendrai gyvenantys asmenys arba vienas gyvenantis asmuo turi grąžinti neteisėtai gautą pinigų sumą arba ją sumokėti dalimis."

http://www3.lrs.lt/p...s...ry=&p_tr2=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 23 rugpjūčio 2013 - 10:07
Sveiki, norėjau paklausti dėl vieno dalyko, aš dabar stoviu darbo biržoje, gaunu pašalapą, bet galvoju eiti mokytis į profesinę mokyklą, tai jeigu ten stočiau, ar nutrauktų man pašalpą?
Atsakyti
laba visoms, norejau paklausti, ar uzsiregisravus DB naujai, reikia apie tai pranesti Ligoniu kasoms?
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 23, 14:09)
laba visoms, norejau paklausti, ar uzsiregisravus DB naujai, reikia apie tai pranesti Ligoniu kasoms?

O kam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Inferno @ 2013 08 23, 12:48)
Sveiki, norėjau paklausti dėl vieno dalyko, aš dabar stoviu darbo biržoje, gaunu pašalapą, bet galvoju eiti mokytis į profesinę mokyklą, tai jeigu ten stočiau, ar nutrauktų man pašalpą?

Bedarbio ismoka ar soc.pasalpa gaunat?
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 23, 14:09)

Pas jus maži vaikai,ar taip ar taip esate drausta. mirksiukas.gif
Atsakyti