Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(vyty @ 2013 07 05, 23:18)
MOTYVACIJA
Keletas mane motyvuojančių filmų / knygų.

Nemažai. Aš neturiu dar jokios kolekcijos, laukiu "Born to run" iš bookdepository, skaitysiu.
Šita reklama man patiko

Atsakyti
QUOTE(mindek. @ 2013 07 05, 20:35)
Gal gali pasidalinti tuo tyrimu, nes netikiu kažkaip  g.gif

Ar tik čia ne nuo kulno bėgančiųjų gynybinė reakcija ?:-)

ne, nereakcija čia biggrin.gif paieškosiu būtinai, pasidalinsiu aišku 4u.gif tik reik "atkast" internete.

Kas bėgot aplink žaliuosius? Aš neseniai grižau, man patiko, smagus nedidelis renginys smile.gif Tik trasa nužudė, nu taip sunku buvo, pabaigoj bėgau ir galvojau, kad tik negriučiau kur. Nubėgau pagal ipodo programą per 1val 30sek, oficialių rezultatų dar neieškojau, tingiu biggrin.gif
Atsakyti
mindek, nežinau gal tingėsi skaityt, nes pakankamai ilgi tie mano straipsniai kur skaičiau ir žadėjau pasidalint blush2.gif Bet dalinuose vistiek:
http://runnersconnec...rn-for-runners/ - bendrai aptaria visus tris pėdos statymo būdus
http://www.runresear...d-injury-rates/
http://www.grtconlin...ent/view/243/9/ - šitas pie elitinius bėgikus.

bet aš neką mažiau skaičiau ir apie tai kad reik nuo pirštų bėgt biggrin.gif Pati labiau tikiu, kad geriau nuo pirštų arba pėdos viduriu, negu nuo kulno, bet neesu kategoriška šitoj vietoj. Perskaičiau daug knygų, straipsnių, blogų, ir matau, kad patys mokslininkai nesutaria čia, tai ką aš paprastas žmogus galiu žinoti biggrin.gif
Taip kad tiesa kažkur per vidury arba anapus mano galva. Laikausi nuomonės, kad kiekvienas susiranda sau tinkamą būdą, jei žmogus bėga ir jam nieko neskauda, viskas gerai, niekada nedrįstu kritikuot ar patart kažką keist.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 06 liepos 2013 - 13:27
QUOTE(bamba @ 2013 07 06, 12:51)
Kas bėgot aplink žaliuosius? Aš neseniai grižau, man patiko, smagus nedidelis renginys smile.gif Tik trasa nužudė, nu taip sunku buvo, pabaigoj bėgau ir galvojau, kad tik negriučiau kur. Nubėgau pagal ipodo programą per 1val 30sek, oficialių rezultatų dar neieškojau, tingiu biggrin.gif

Bėgau. Rezultatų turbūt nėra dar, o ten kur jie lapus iškabino, dauguma be laikų buvo, tik vieta grupėje unsure.gif
Bet aš aišku sugaišau bent kelias minutes virš valandos. Kadangi bėgau pakankamai lėtai (dėl šito truputį nusivyliau savim, kad negaliu prisiverst savęs pakankint per varžybas, bėgu praktiškai taip pat, kaip ir šiaip išėjus pabėgiot ilgesnį atstumą), trasa man buvo visai lengva – nespėji pavargt, o jau žiū – ir nuokalnė, kur gali pailsėt smile.gif Tik atkarpa nuo stulpelio, kur buvo pažymėta, kad liko 1 km, man buvo sunki, nes šiek tiek padidinau tempą, o tas kilometras kaip nesibaigia, taip nesibaigia (galvoju, kad ten tikrai buvo daugiau nei 1 likęs), tai neužteko jėgų palaikyt tą padidintą tempą, net paėjau truputį.
Paskui smagu buvo ežere išsimaudyt.
Atsakyti
jau atsirado rezultatai 4u.gif į valandą netilpau, puse minutės ilgiau gavos, bet greičiau tikrai negalėjau, prie finišo dar toks kalnas buvo, atrodė griusiu doh.gif Man paskutiniai 2km buvo sunkiausi, o nuokalnę tik vieną gerą atsimenu, po 3km riba, kitose nespėdavau pailsėti, gal per greitą tempą pasirinkau unsure.gif

Na svarbiausia nubėgom, sveikinimai mirksiukas.gif
nežinau kuri tu buvai, bet kiek mačiau merginų tai visos nbesišypsančios ir fainos atrodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2013 07 06, 14:56)
į valandą netilpau, puse minutės ilgiau gavos, bet greičiau tikrai negalėjau, prie finišo dar toks kalnas

Tai puiku, sveikinimu ir aš 4u.gif

Aš 1 val. ir 4 min., mano greitis nors nežymiai, bet didėja, palyginti su ankstesniais bėgimais, kas smagu smile.gif
Atsakyti
Jau pradedu ir aš atsigauti po Žaliųjų bėgimo:-) Trumpi įspūdžiai ir keletas foto čia, gal rasite save!

https://www.facebook...492270524182156

Pritarsiu, kad paskutiniai 2 km buvo velniškai sunkūs rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikinimai visiems bėgusiems, baltas pavydas ir linkėjimai iš klinikų 4u.gif biggrin.gif

P.S. Mums reiktų suburti supermamų-supertėčių komandą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 06, 18:52)
Sveikinimai visiems bėgusiems, baltas pavydas ir linkėjimai iš klinikų 4u.gif  biggrin.gif

Nu kas cia dabar ? g.gif Cia del to nudegimo ? Sveik greiciau 4u.gif
Atsakyti
Tai taip, aš gi bailė, iš karto puoliau skambint greitukei, tai ir išvežė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2013 07 06, 00:18)
MOTYVACIJA

Knygos:
★Born to Run: A Hidden Tribe, Superathletes, and the Greatest Race the World Has Never Seen

★Daugiau šiuo metu nepamenu, bet tikrai yra daugiau. Gal kas primintų / savo kolekcija pasidalintų?

Puiki kolekcija!

★ Jei kalbat apie Born to run pagal Christopher McDougall, tai ši knyga yra mano norų sąraše.
Pradedantiesiems bėgikėms remenduočiau Runners complete guide to Woman's running 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2013 07 05, 22:18)
Knygos:
Born to Run: A Hidden Tribe, Superathletes, and the Greatest Race the World Has Never Seen
What I Talk About When I Talk About Running

Daugiau šiuo metu nepamenu, bet tikrai yra daugiau. Gal kas primintų / savo kolekcija pasidalintų?

Silkinas, Silkinas!! Mane labiausiai motyvavo Silkinas biggrin.gif

Taip pat be tavo išvarytų, dar turiu Advanced Marathoning, bet ji man šiaip naudinga ir idomi, netiek motyvacijai kelti
Atsakyti