Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(mylimuke @ 2013 07 04, 22:35)
Dėl šito girdėjau įvairių nuomonių, kad galima ir nuo kulno statyt. Bėgioju nuo kulno, nuo pirštų.... taip durnai bėgasi kažkaip, striksėjimas  biggrin.gif   ir iš karto labai paskausta blauzdos raumenis.
Beeeet?  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif nėra čia vieningos nuomonės. Man labiausiai patiko tyrimas, kur žiūrėjo, kaip bėga elitiniai maratoninkai, ir paaiškėjo, kad dauguma nuo kulno. O traumų pas juos nebuvo daugiau negu pas tuos, kurie stato koją nuo pėdos vidurio arba nuo pirštų. Taip kad, ką ten teoriškai berašytų, praktika rodo, kad galima nesitraumuojant bėgt įvairiai smile.gif

Gaila dėl nelaimės su verdančiu vandeniu verysad.gif Tikiuosi greit pagerės ir sudalyvausi kituose bėgimuose 4u.gif

Idomu ar bus rytoj ten vandens punktai kokie? Gal kas žinot? Jei ne, savo buteliuką pasimsiu, nesinori tokiam karštyje numirt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 05 liepos 2013 - 16:25
QUOTE(liusė @ 2013 07 05, 15:05)
Vaje, kaip taip nutiko?
Esu kažkada seniai užsipylus litrą verdančio vandens ant šlaunų (sprogus indui), ilgokai vargau su tepaliukais ir tvarsčiais, bet žymių neliko.

Mano gal puslitris buvo,gal daugiau,iš rankų išslydo ir su visu puodu dar ant manęs...šlaunis visa,klubas,kirkšnis. Jau maniau intym.vietelei bus ojojoi,bet lyg nieko unsure.gif pūslės dabar tik ant šlaunies. O kokiu tepalu tepei? Ilgai gijo? Kada nebeliko žymių?

Gerai,kad netą neseniai i tel.užsisakiau,o tai būčiau atskirta nuo SM ir pasaulio laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 05, 16:29)
Mano gal puslitris buvo,gal daugiau,iš rankų išslydo ir su visu puodu dar ant manęs...šlaunis visa,klubas,kirkšnis. Jau maniau intym.vietelei bus ojojoi,bet lyg nieko unsure.gif  pūslės dabar tik ant šlaunies. O kokiu tepalu tepei? Ilgai gijo? Kada nebeliko žymių?

Gerai,kad netą neseniai i tel.užsisakiau,o tai būčiau atskirta nuo SM ir pasaulio laugh.gif

Man prieš kokį dešimtmetį tokia bėda buvo, tai nebepasakysiu, kiek laiko gijo. Pūslės gal po mėnesio užsitraukė, bet dar kokius metus tose vietose buvo dėmės. Naudojau Altermed panthenol putas ir kažkokį purškalą su šaltalankiais - vieną dieną vieną, kitą - kitą, prieš tai dezinfekuodavau vandenilio peroksidu.
Atsakyti
Nu va dar viena kerepla bigsmile.gif Nusiritau darbe is antro auksto, laiptais ciuoziau sikna , ir nugara, gerai kad ne galva doh.gif Ant blauzdos baisus melynas guzas ... alkune nutarkuota ir kojos didysis pirstas .. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2013 07 05, 16:10)
Nu va dar viena kerepla  bigsmile.gif Nusiritau darbe is antro auksto, laiptais ciuoziau sikna , ir nugara, gerai kad ne galva  doh.gif  Ant blauzdos baisus melynas guzas ... alkune nutarkuota ir kojos didysis pirstas .. doh.gif

kas čia visoms darosi unsure.gif
bėgimo tema į traumatologinį panašėja blink.gif
Atsakyti
Gal čia tarp rytdienos konkurentų koks raganius yra biggrin.gif

Eina sau,mėnesį pūslės,metus dėmės sad.gif man geriau prognozavo...bet turbūt melavo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 05, 19:46)

Eina sau,mėnesį pūslės,metus dėmės sad.gif man geriau prognozavo...bet turbūt melavo.

nu jo, kažkas labai pirmos vietos nori biggrin.gif tfu tfu tfu tikiuosi rytoj sveika startuosiu ir finišuosiu

dėl prognozių tai juk kiekvienas atvejis skirtingas, nemanau, kad melavo. Reik tikėtis greičiau gys
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 05, 20:46)

Gali būt, kad atmintis mane paveda, kas prognozavo - geriau žino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2013 07 05, 16:24)
drinks_cheers.gif nėra čia vieningos nuomonės. Man labiausiai patiko tyrimas, kur žiūrėjo, kaip bėga elitiniai maratoninkai, ir paaiškėjo, kad dauguma nuo kulno. O traumų pas juos nebuvo daugiau negu pas tuos, kurie stato koją nuo pėdos vidurio arba nuo pirštų. Taip kad, ką ten teoriškai berašytų, praktika rodo, kad galima nesitraumuojant bėgt įvairiai smile.gif

Gal gali pasidalinti tuo tyrimu, nes netikiu kažkaip g.gif

Ar tik čia ne nuo kulno bėgančiųjų gynybinė reakcija ?:-)
Atsakyti
QUOTE(mindek. @ 2013 07 05, 22:35)
Gal gali pasidalinti tuo tyrimu, nes netikiu kažkaip  g.gif

Aš irgi pritariu, kad nuo kulno statyti nederėtų. Bet, kas aš... Gal per daug pasakaičių prisiskaičiau... Po jų pradėjau manyti, kad ir Asics nelabai geri bėgimo batai, nes skatina bėgti koją statant nuo kulno (nesijaučia smūgių). Sprinteriams gal ir gerai nuo kulno statyti koją ir kuo didesnį žingsnį daryti. O stajeriams (mano asmeninė nuomonė) - geriau nuo pirštų ir kuo mažesnis, bet spartesnis žingsnis.
Atsakyti
MOTYVACIJA

Keletas mane motyvuojančių filmų / knygų.

Filmai:
The Loneliness of the Long Distance Runner
Ultramarathon Man: 50 Marathons, 50 States, 50 Days
Spirit of the Marathon
Prefontaine
The Way
Running the Sahara
Dar kažkoks kur bėgo į Olimpinių atidarymą žmonos pagerbimui (žmona mirė - jis niekad nebėgiojęs).
Life is Beautiful - vienas labiausiai mane motyvuojančių. Koks yra gyvenimas - patys nusprendžiame. Man jis labai gražus smile.gif.

Knygos:
Born to Run: A Hidden Tribe, Superathletes, and the Greatest Race the World Has Never Seen
What I Talk About When I Talk About Running

Youtube:
Nike reklama youtubėje: Nike Free - I Would Run To You
ar kur akmenį po kiekvieno bėgimo atsineša į kalną (irgi tingiu ieškoti)

Daugiau šiuo metu nepamenu, bet tikrai yra daugiau. Gal kas primintų / savo kolekcija pasidalintų?
Atsakyti
@mylimuke @Elija* sad.gif Linkiu kuo greičiau pasveikti.
Atsakyti