Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(bamba @ 2013 07 04, 18:58)
norėčiau bigsmile.gif
bet su kaina tikrai persistengė, 49lt už 5km bėgimą mastau.gif

dalyvausi?

Dalyvausiu, nes vis kituose nepavyksta sudalyvauti.. ax.gif Absitensija jau man, daug darbo, viršvalandžių, komandiruočių buvo, tai praktiškai nebebėgioju.. verysad.gif Vis bandau atrasti laiko ar anksčiau atsikelti, nu niekaip nepavyksta.. Gal kas prieš darbą bėgiojat, pamotyvuokit kaip atsikelt biggrin.gif

QUOTE(mindek. @ 2013 07 05, 07:51)
Parodyk man prašau kur taip rašo?smile.gif Jei kažkokie šarlatanai ir rašo tai patikėk manim tai netiesa.
Reikia statyti priekinę pėdos dalį, nusileisti ant tų "pagalvėlių", tokiu būdų smūgis su bėgama danga bus sugertas, o jei bėgsi kulnu, atsitrankysi kelio sąnarius ir ilgainiui susižalosi ir apskritai bėgdama kulnu tu save stabdai ir gaunasi kitoks bėgimas.

Kad skauda blauzdas normalu, reiks laiko priprasti, bet kai priprasi - negalėsi patikėt, kad anksčiau bėgai kulnu  thumbup.gif

Nike treniruočių metu treneris sakė bėgti nuo kulno.. ax.gif

Internete daug straipsnių, straipsnelių ir diskusijų apie tai.. bet.. sutinku su nuomone, kad mėgėjams nuo pirštų bėgioti nepatartina, nes daug didesnė traumų tikimybė nei statant koją pilna pėda. Pati bandžiau bėgti nuo pirštų, pradėjo skaudėti kojų raumenis, antkaulį, čiurnas, čia jau matyt kaip kam smile.gif net 10km neįveikčiau ant priekinės pėdos dalies, niekaip, o ką jau ten kalbėti apie didesnius atstumus ax.gif

p.s. mėgėjais vadinu pradedančiuosius bėgikus ar tuos kurie retai bėgioja, nesiruošia rimtoms varžyboms ir pan. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panikė: 05 liepos 2013 - 09:15
QUOTE(Panikė @ 2013 07 05, 09:12)
Dalyvausiu, nes vis kituose nepavyksta sudalyvauti..  ax.gif  Absitensija jau man, daug darbo, viršvalandžių, komandiruočių buvo, tai praktiškai nebebėgioju..  verysad.gif Vis bandau atrasti laiko ar anksčiau atsikelti, nu niekaip nepavyksta.. Gal kas prieš darbą bėgiojat, pamotyvuokit kaip atsikelt  biggrin.gif

Aš bėgioju prieš darbą ir mane motyvuoja tas, kad anksčiau atsikėlus ir pabėgiojus aš būnu kur kas žvalesnė negu ilgiau pamiegojus.
Atsakyti
nuo kelintos val dirbat ir kelintą keliatės pabėgioti??
Atsakyti
as irgi begioju ryte mirksiukas.gif Tikrai jauciuosi daug zvalesne bigsmile.gif siandien nebegau, nes laikrodzio neuzsistaciau, tai pramigau, jauciuosi mieguista, matyt persimiegojau..o dirbu nuo 8 , keliuosi biskiuka pries 6 ir 6 jau as stadione mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mindek. @ 2013 07 04, 17:33)
Labas,

1) Kokiais bėgimo bateliais bėgioji?

2) Kaip statai pėdos dalį bėgdama? Jei bėgi nuo kulno tai sužalosi kelius labai stipriai.

Batai adidas,skirti begiojimui, o begu tai nuo kulno...bandziau anksciau begt nuo pirstu,bet nesigavo,ziauriai nepatogu schmoll.gif bet ko gero reiks megint nuo pirstu,jei tik neskaudes tai priprasiu ir taip begt..gal.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmejaa @ 2013 07 05, 10:49)
Batai adidas,skirti begiojimui, o begu tai nuo kulno...bandziau anksciau begt nuo pirstu,bet nesigavo,ziauriai nepatogu schmoll.gif  bet ko gero reiks megint nuo pirstu,jei tik neskaudes tai priprasiu ir taip begt..gal.. g.gif

Nereikia bėgti ant pirštų galiukų, reikia bėgti priekine pėdos dalimi. Paprievartausi save 1 mėnesį ir bėgiosi kaip stirna :-) daugiau info su video medžiaga rasi čia:

https://m.facebook.c...491637064245502
Papildyta:
QUOTE(Panikė @ 2013 07 05, 09:12)
Dalyvausiu, nes vis kituose nepavyksta sudalyvauti..  ax.gif  Absitensija jau man, daug darbo, viršvalandžių, komandiruočių buvo, tai praktiškai nebebėgioju..  verysad.gif Vis bandau atrasti laiko ar anksčiau atsikelti, nu niekaip nepavyksta.. Gal kas prieš darbą bėgiojat, pamotyvuokit kaip atsikelt  biggrin.gif
Nike treniruočių metu treneris sakė bėgti nuo kulno..  ax.gif

Internete daug straipsnių, straipsnelių ir diskusijų apie tai.. bet.. sutinku su nuomone, kad mėgėjams nuo pirštų bėgioti nepatartina, nes daug didesnė traumų tikimybė nei statant koją pilna pėda. Pati bandžiau bėgti nuo pirštų, pradėjo skaudėti kojų raumenis, antkaulį, čiurnas, čia jau matyt kaip kam  smile.gif net 10km neįveikčiau ant priekinės pėdos dalies, niekaip, o ką jau ten kalbėti apie didesnius atstumus  ax.gif
p.s. mėgėjais vadinu pradedančiuosius bėgikus ar tuos kurie retai bėgioja, nesiruošia rimtoms varžyboms ir pan. smile.gif

Labai paprastas atsakymas, jei bėgtum basomis, kaip toli nubėgtum ?smile.gif bėgti kulnu yra tiesiog nenatūralu, o tas Nike treneris turbūt yra panašaus lygio kaip ir Nike gaminami bėgimo bateliai blush2.gif
Atsakyti
Na ką, praradot vieną labai "rimtą" konkurentę rytdienai biggrin.gif pasipuošiau leškutes verdančiu vandeniu vakar sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mindek. @ 2013 07 05, 11:28)
Nereikia bėgti ant pirštų galiukų, reikia bėgti priekine pėdos dalimi. Paprievartausi save 1 mėnesį ir bėgiosi kaip stirna :-) daugiau info su video medžiaga rasi čia:

https://m.facebook.c...491637064245502
Papildyta:

Labai paprastas atsakymas, jei bėgtum basomis, kaip toli nubėgtum ?smile.gif bėgti kulnu yra tiesiog nenatūralu, o tas Nike treneris turbūt yra panašaus lygio kaip ir Nike gaminami bėgimo bateliai  blush2.gif

Ten turėtų būti "jei bėgtum nuo kulno basomis" :-)
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 05, 11:29)
Na ką, praradot vieną labai "rimtą" konkurentę rytdienai biggrin.gif pasipuošiau leškutes verdančiu vandeniu vakar sad.gif

vaje kaip skaudziai... gydykis ir sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2013 07 05, 09:51)
nuo kelintos val dirbat ir kelintą keliatės pabėgioti??

Dirbu nuo 8, keliuosi po 6, bėgioju pusvalandį nuo 6.30 iki 7.

QUOTE(mylimuke @ 2013 07 05, 11:29)

Vaje, kaip taip nutiko?
Esu kažkada seniai užsipylus litrą verdančio vandens ant šlaunų (sprogus indui), ilgokai vargau su tepaliukais ir tvarsčiais, bet žymių neliko.
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2013 07 05, 11:06)
as irgi begioju ryte  mirksiukas.gif Tikrai jauciuosi daug zvalesne  bigsmile.gif siandien nebegau, nes laikrodzio neuzsistaciau, tai pramigau, jauciuosi mieguista, matyt persimiegojau..o dirbu nuo 8 , keliuosi biskiuka pries 6 ir 6 jau as stadione  mirksiukas.gif

mano dienotvarkė tokia pati, tokiu pat metu irgi ''turėčiau'' keltis smile.gif bet esu tookia miegalė paskutiniu metu, turiu eiti pusę 22h miegoti, nes žūtbūt turi man miego būti apie 9h blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2013 07 05, 14:24)
mano dienotvarkė tokia pati, tokiu pat metu irgi ''turėčiau'' keltis  smile.gif bet esu tookia miegalė paskutiniu metu, turiu eiti pusę 22h miegoti, nes žūtbūt turi man miego būti apie 9h  blush2.gif

Zinok ir as vakare vos tempiu, o ryte vos atsikeliu, bet tik isokus i sportinius batelius praeina visi miegai bigsmile.gif O seip vakare tai as ziauriai jauciuosi pavargus, galiu uzmigti kur stoviu .... gal nuo begiojimo tokia jauciuosi pavargus ? Nors begioju tai ryte... bet kad man truksta miego tai faktas ...nes gulu tik apie 24 , o nuo 22 val. jau kai tarakonas pasibaigineju namu darbus doh.gif
Atsakyti