Merginos aciu uz palaikyma , padrasinima ir patarimus tikrai saves nespaudziu, kad kentetu sanariai , tiesiog palengva risnoju ,kas antra ratuka su greitu ejimu pakaitalioju... Siandien taip po 3 ratukus po 500 m. padariau .. zingsniamatis su keliu is namu ir iki namu parode 3, 5 km. Siandien skauda sikine, slaunis ir pilvo raumenis ...
Del mityybos taip ir galvoju kaip visos pataret, po kokios valandos valgyti, tik as kolkas valgau banana apie 7.30 , o apie 9 papusryciauju , avizine kose snd buvo, vakar virta kiausini valgiau ir kava be cukre
Visus vaisius valgau tik ryte ... jau kokie 4 metai...Kazkada laikiausi Seltono programos, tai ryte iki 12 val. vaisiai , pietums zuvis ar mesa su darzoviu kalnu Dabar mesos beveik nevalgau, nebent sudyta kumpiuka arba vytinta ... Kepsniu skrandis seniai atsisake ...o vakarienei kefyras arba varske , dar jogurtas ... ir ka per beveik 2 men numeciau 8 kg. Dabar su begimu lygiai ta pati zadu daryt
Begioju ryte 6 val.vakare tam, laiko neturiu... niekad negalvojau,kad noresiu begioti, neatsidziaugiu savimi Viska susimatavau , pasisveriau (pasirodo jau ir taip 6 kg. numetus , nes tiesiog pradejau valgyt, o ne est ir vakare neprisikemsu ...) dabar sveriu 69 kg. Ziuresiu , stebesiu kas gausis ...
Iki ryt ryto begikes , susimojuosim mintyse
Man viskas gerai, tik skauda blauzdos...manau, kad organizmui reikia priprasti prie krūvio
QUOTE(Panikė @ 2013 07 04, 11:05)
Jau apsidžiaugiau, bet... 49 lt Daugoka kažkaip.
QUOTE(Elija* @ 2013 07 04, 13:59)
Visus vaisius valgau tik ryte ... jau kokie 4 metai...Kazkada laikiausi Seltono programos, tai ryte iki 12 val. vaisiai , pietums zuvis ar mesa su darzoviu kalnu Dabar mesos beveik nevalgau, nebent sudyta kumpiuka arba vytinta ... Kepsniu skrandis seniai atsisake ...o vakarienei kefyras arba varske , dar jogurtas ... ir ka per beveik 2 men numeciau 8 kg. Dabar su begimu lygiai ta pati zadu daryt
Eina sau, kad aš turėčiau valios taip maitintis, dabar dažnai panuodėmiauju Nors kol svorio mest nebereik, tai nesijaudinu.
Aš va pastebėjau, kad blauzdos raumeningos kokios pasidarė Nežinau, džiaugtis ar verkt, šiaip kojos pas mane ne iš ploniausių, bet raumenukai visai gražu.
Sveikos:))
Norėjau paklausti gal kuriai taip buvo..žodžiu skauda keli:( 2 kartas per savaite jau..nubegu mazdaug 5-6km ir prasideda..is pradžiu tik toks maudimas,bet po poros minučiu taip pradeda skaudėt,kad tenka sustot:/ kol dar bandau kentėt tai toks jausmas, kad koja žemiau kelio pradeda tirpti, lyg mėšlungis trauktu..
Begioju jau 3 menesius, ruošiuos pusmaratoniui tai net nežinau kas čia atsitiko..ar jau keliaut pas gydytoja?
P.s man 21 metai
Norėjau paklausti gal kuriai taip buvo..žodžiu skauda keli:( 2 kartas per savaite jau..nubegu mazdaug 5-6km ir prasideda..is pradžiu tik toks maudimas,bet po poros minučiu taip pradeda skaudėt,kad tenka sustot:/ kol dar bandau kentėt tai toks jausmas, kad koja žemiau kelio pradeda tirpti, lyg mėšlungis trauktu..
Begioju jau 3 menesius, ruošiuos pusmaratoniui tai net nežinau kas čia atsitiko..ar jau keliaut pas gydytoja?
P.s man 21 metai
QUOTE(Akmejaa @ 2013 07 04, 15:01)
Sveikos:))
P.s man 21 metai
P.s man 21 metai
Labas,
1) Kokiais bėgimo bateliais bėgioji?
2) Kaip statai pėdos dalį bėgdama? Jei bėgi nuo kulno tai sužalosi kelius labai stipriai.
QUOTE(Panikė @ 2013 07 04, 09:05)
norėčiau
bet su kaina tikrai persistengė, 49lt už 5km bėgimą
dalyvausi?
Kaip nerealiai kątik prasibėgau. Gal ir 10km rekordą būčiau pagerines jei ne laukimas prie šviesoforų (nesu nusistatęs Endomondo, kad automatiškai pauzintųsi). Tik turbūt keistai bėgau, nes net dvi paauglės mane pamėgdžiojo - viena bandė vytis, kita šiaip vietoj pastriksėjo. Tokių cirkų dar nebuvo.
Beje (visai rimtai), tubūt nėra čia bėgikų kuriems speneliai kraujuotų (jogger's nipples) po ilgų bėgimų kelias dienas iš eilės? Moterims, kiek skaičiau, nelabai aktuali problema. Man jau ne pirmas kartas - žiemą irgi buvo . Reikės turbūt pleistrus klijuotis
Beje (visai rimtai), tubūt nėra čia bėgikų kuriems speneliai kraujuotų (jogger's nipples) po ilgų bėgimų kelias dienas iš eilės? Moterims, kiek skaičiau, nelabai aktuali problema. Man jau ne pirmas kartas - žiemą irgi buvo . Reikės turbūt pleistrus klijuotis
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 03, 21:25)
O tai blogai - jeigu pakabintum?
Viena tikrai krito į akį. Kai dar nebėgiojau, mačiau ją bėgiojant. Viena iš priežasčių dėl kurios ir pats užsikabliavau. Ir dabar karts nuo karto pamatau ją. Bet...
QUOTE(vyty @ 2013 07 04, 22:01)
Viena tikrai krito į akį. Kai dar nebėgiojau, mačiau ją bėgiojant. Viena iš priežasčių dėl kurios ir pats užsikabliavau. Ir dabar karts nuo karto pamatau ją. Bet...
kas "bet" nedrasu ))
as kai begioju ir kas pasilabina, visad issisiepiu..nes labai malonu ir miela, kai yra bendraminciu
as ta begima naktini pamaciau..irgi apsidziaugiau pagalvojau..pagaliau ir Vilniuj..tik kaina..jo..neproporcinga ypac tik uz 5km..
dar del batu vis neapsispendziu..o is Asics, kurie geriausi? Ar vienareiksmiskai Gel Nimbus? ar yra kitu, tokiu pat geru modeliu?
QUOTE(atene200 @ 2013 07 04, 21:23)
kas "bet" nedrasu ))
as kai begioju ir kas pasilabina, visad issisiepiu..nes labai malonu ir miela, kai yra bendraminciu
as ta begima naktini pamaciau..irgi apsidziaugiau pagalvojau..pagaliau ir Vilniuj..tik kaina..jo..neproporcinga ypac tik uz 5km..
dar del batu vis neapsispendziu..o is Asics, kurie geriausi? Ar vienareiksmiskai Gel Nimbus? ar yra kitu, tokiu pat geru modeliu?
Kokia danga bėgiosi? Nesi plokščiapadė?
Nimbus yra kietai dangai, jie stipriai amortizuoja, galima nubėgti ilgas distancijas.
Jei esi plokščiapadė - rinkis Kayano.
Papildyta:
5 svarbiausius dalykus kuriuos reikia žinot prieš pradedant bėgti rasite čia:
https://www.facebook...491637064245502
QUOTE(mindek. @ 2013 07 04, 18:33)
2) Kaip statai pėdos dalį bėgdama? Jei bėgi nuo kulno tai sužalosi kelius labai stipriai.
Dėl šito girdėjau įvairių nuomonių, kad galima ir nuo kulno statyt. Bėgioju nuo kulno, nuo pirštų.... taip durnai bėgasi kažkaip, striksėjimas ir iš karto labai paskausta blauzdos raumenis.
QUOTE(vyty @ 2013 07 04, 22:01)
Beeeet?
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 04, 23:35)
Dėl šito girdėjau įvairių nuomonių, kad galima ir nuo kulno statyt. Bėgioju nuo kulno, nuo pirštų.... taip durnai bėgasi kažkaip, striksėjimas ir iš karto labai paskausta blauzdos raumenis.
Beeeet?
Beeeet?
Parodyk man prašau kur taip rašo? Jei kažkokie šarlatanai ir rašo tai patikėk manim tai netiesa.
Reikia statyti priekinę pėdos dalį, nusileisti ant tų "pagalvėlių", tokiu būdų smūgis su bėgama danga bus sugertas, o jei bėgsi kulnu, atsitrankysi kelio sąnarius ir ilgainiui susižalosi ir apskritai bėgdama kulnu tu save stabdai ir gaunasi kitoks bėgimas.
Kad skauda blauzdas normalu, reiks laiko priprasti, bet kai priprasi - negalėsi patikėt, kad anksčiau bėgai kulnu