Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(gitulia @ 2013 07 03, 12:10)
O gal gero apsilimo pries begima truksta? Ar siaip gyvenime koks labai stresinis laikotarpis? Nuo itampos ir streso, taip pat buna, kad sanarius skauda. man kazkada labai kirsdavo per kelius susinervinus  unsure.gif

Gerą apšilimą prieš bėgant galima rasti čia:
www.facebook.com/noriubegti/ thumbup.gif
Atsakyti
Elija*,
šiaip su antsvoriu nerekomenduojama bėgioti, tinka greitas ėjimas ar šiaurietiškas, tuo labiau, kad jau skundžiatės sąnariais. Tikrai mąstykit, ar nepakenksit sau. 4u.gif Gal bėgimą atidėkit tiems laikams, kai nebeliks antsvorio, ir būtinai įsigykit gerus batelius.

Uoga_saujoj,
aš irgi apie batelius paklausiu - ar skirti bėgimui? O gal kaip nors blogai koją statot? blush2.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, kaip su trasa aplink Žaliuosius? Kokia danga, ar daug kalniukų? Rodos, bus karšta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2013 07 02, 21:06)
O nepažystamiems nedristu mojuot, man jie irgi atrodo susiraukę, tai pasikuklinu, nenoriu trukdyt blush2.gif

Aš tai irgi dėl to dažniausiai nesisveikinu. Ypač su merginomis - nesupras, gali pagalvoti, kad "kabinu" - dar labiau susirauks smile.gif

Atsimenu, kai tik pradėjau bėgioti, ir kai pirmą kartą vienas toks prasilenkęs ranką pakėlė, keistai pasirodė. Mąsčiau, negi atmintis taip šlubuoja, kad jis mane pažįsta, sveikinasi, o aš jo ne. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 03, 15:43)
Gal kas žinot, kaip su trasa aplink Žaliuosius? Kokia danga, ar daug kalniukų? Rodos, bus karšta  unsure.gif

Bus pagrinde asfaltas ir kai kurie ruožai gruntas :-)

Kokį laiką planuoji parodyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 02, 00:51)
bet bėgu visad išsišiepus iki ausų, tik gaila, beveik niekas nemato biggrin.gif

Super! Tikrai gaila, kad niekas Jūsų nemato. Gal užkrėstumėt ir kitus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mindek. @ 2013 07 03, 16:53)

Jeigu bus karšta, kad net nebaigsiu trasos lotuliukas.gif lėtai aš bėgu, šią sav 11 km įveikiau per 1h9min blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2013 07 03, 16:43)
Aš tai irgi dėl to dažniausiai nesisveikinu. Ypač su merginomis - nesupras, gali pagalvoti, kad "kabinu" - dar labiau susirauks smile.gif

O tai blogai - jeigu pakabintum? ax.gif

QUOTE(mindek. @ 2013 07 03, 16:53)

O kalniukų yra (man jie peilis, nes lygumom bėgioju doh.gif ) ?

Nedabaigiau rašyt dėl laiko. Bus gerai, jeigu į 1h13min įtilpsiu, nors nesitikiu.... cool.gif
Atsakyti
Bėgioti planuoju kas antrą dieną-kokius 3 kartus per savaitę-kaip manot - ar pakankamai ?Tikslas-sveikata ir MAŽESNIS svoris,
kartoju savo klausimą dar kartą rolleyes.gif Pirmadienį bėgau 20 min., šiand 25 min....
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2013 07 03, 22:57)
Bėgioti planuoju kas antrą dieną-kokius 3 kartus per savaitę-kaip manot - ar pakankamai ?Tikslas-sveikata ir MAŽESNIS svoris,
kartoju savo klausimą dar kartą  rolleyes.gif Pirmadienį bėgau 20 min., šiand 25 min....

Labas,

Kaip startui 3 kartus per savaitę yra labai gerai, tik negali sau leisti simuliuoti, negailėk savęs ir laikui bėgant nepajusi kaip 10 km bus įprastas pasibėgiojimas :-) visad kartoju visiems, butinai pasižūrėk kaip reikia taisyklingai bėgti, kad neprisidarytum sau žalos, jei reiks pagalbos - klausk. Keep it going!
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 03, 20:25)
O tai blogai - jeigu pakabintum?  ax.gif
O kalniukų yra (man jie peilis, nes lygumom bėgioju  doh.gif ) ?

Nedabaigiau rašyt dėl laiko. Bus gerai, jeigu į 1h13min įtilpsiu, nors nesitikiu....  cool.gif

Kalniukų - būtinai!:) bet jie įveikiami, nėra labai statūs.
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2013 07 03, 23:57)
kartoju savo klausimą dar kartą  rolleyes.gif Pirmadienį bėgau 20 min., šiand 25 min....

3 kartai gerai. Deginant riebalus reikia bėgioti lėtai, jei gerai pamenu 60-70 proc. maksimalaus širdies dažnio turi būt. O riebaliukas pradeda degti po 20 min kardio, tik didinti krūvį reikia po truputį.
Atsakyti
Dar vienas Nike bėgimo renginukas merginoms 4u.gif

Dalyvaujam?
http://sheruns.lt/
Atsakyti