QUOTE(liusė @ 2013 09 04, 10:10)
Buvau, patiko, kad Diana paneigė visokius mitus apie gelių, bėgimo programų, Asics'ų, pulsometrų būtinybę.
Aha, man irgi labai patiko, kad be trenerių jokių ir programų bėgioja, nei pulsometro, nei nieko
Na o dėl kitko, manau, ir taip aišku buvo, kad reikia kiekvienam individualiai prisitaikyti, kas tinka
QUOTE(Bitkresle @ 2013 09 04, 12:49)
Mylimuke, čia aš žadėjau tau regetoną, bet man reikia instrukcijų, kaip jį tau atsiųsti
. Turiu nešiojamam kompe, o ką toliau daryti?
Tai jeigu tas kompas turi internetą
gali atsiųsti man per skype. Nes spėju dropbox nesinaudoji?
kiek ten MB užima ta muzika?
QUOTE(liusė @ 2013 09 04, 14:28)
Čia aktualu tik maratonui, nes organizmui prikauptų angliavandenių pradeda nepakakt nubėgus kažkiek virš 30 km ir nepapildant "atsimušama į sieną", kai labai staiga pradeda trūkt jėgų. Todėl maratonininkai angliavandeniais "pildosi" bėgdami. Tie geliukai, kaip suprantu, labai populiarūs, nes juos patogu nugurkt bėgimo metu; kiti valgo bananus, džiovintus vaisius ar kokius saldumynus. Praėjusią savaitę nelabai turėjau, ką veikt darbe, skaičiau visokius bėgiojančių amerikiečių tinklaraščius ir forumus, tai jie ten valgo visokius saldainius bėgiodami ilgus krosus.
Tai grįžtant prie Dianos, jau juoką sukėlė klausimas, ar ką nors valgo maratono metu. Gelių irgi sakė nevartoja, tik gėrimus, bet geria nedaug. Anksčiau išvis negerdavo per maratonus, nes nemokėjo bėgdama atsigert. Ir dar sakė, kad jei startas ryte, pvz. 9 val. - nepusryčiauja. Tas mane kiek nustebino, nes runnersworld.com prisiskaičiau patarimų, kad pavalgyt būtina, net jei startas labai anksti ryte, reik atsikelt paryčiais, pavalgyt, ir tada galima dar pamiegot.
Man tamsus miškas dar tie geliai, elektrolitai ir visi kiti
manau, kol nebėgiosiu pusmaratonių ir daugiau, tai apsieisiu be visų tų
bet va Rakštikas ką kalbėjo, tai galima ir be visų tų pirktinių apsieit, cukraus, kavos įkalt
man kažkaip labai prie širdies tokie kasdieniai ir pažįstami produktai
na prieš šias varžybas reiks stengtis laikyti miego ir maisto režimo patarimų
ir būtinai poilsio
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 09 04, 22:08)
Kaip atskirti kurie kedai yra skirti begiojimui?
Siandien prekybos centre pamaciau tokius mielus, nebrangius kedukus. Parasyta begimo batai. Pasidare idomu, ar jie tik taip pavadinti (na kaip reklama), ar jie tikrai skirti begiojimui
Va tokie
kedai
atrodo, kad panašūs į bėgimo, bet pigūs labai jau (čia vok. markės ar kas? ar eurai?) jeigu rimtai bėgiosi, geriau jau pirk "aiškius" batus
batai labai labai svarbu sveikatai.
aš šiandien ant bėgtakio intervalines pasidariau, saulė švietė dar, o jau kokia permirkus buvau