Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

Ka daryti, kai orai atvesta ir begti su maike be rankoviu labai gerai, bet iki griztant namo susalu?
Dzemperio ar striukes deti nenoriu, nes bus tikrai per karsta begti... Kur nors ant suoliuko pasilikti dzemperi, kad griztant uzsideti ar begti iki pat namu?
Vakar po begimo toks saltas vejas pute, kad siandien siek tiek peralus jauciuosi.

Gyvenu ne lt, buvo kokie 18 laipsniu, bet vėjas zvarbus
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2013 09 01, 19:44)
Ka daryti, kai orai atvesta ir begti su maike be rankoviu labai gerai, bet iki griztant namo susalu?
Dzemperio ar striukes deti nenoriu, nes bus tikrai per karsta begti... Kur nors ant suoliuko pasilikti dzemperi, kad griztant uzsideti ar begti iki pat namu?
Vakar po begimo toks saltas vejas pute, kad siandien siek tiek peralus jauciuosi.

Šiandien šaltoka, bėgau sintetine maike ilgom rankovėm. Kai sušilau, rankoves pasiraitojau, bet medžiaga kvėpuojanti ir greit garinanti drėgmę, tai karšta nebuvo. O jei bėgu su striuke ir suprantu, kad ji man nereikalinga, užsirišu ant liemens.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2013 09 01, 13:40)
drinks_cheers.gif
tikrai taip, nėra toks didelis dalykas tas pusmaratonis, nebijokit jo taip 4u.gif

aš per VM nežinau kiek bėgt unsure.gif negaliu apsisprest. Esu užsiregistravus pilnam maratonui, jau naktim jį sapnuoju, beprotystė kažkokia doh.gif

Užsiregistravai, tai jau ir bėk bigsmile.gif

QUOTE(Žibutėėė @ 2013 09 01, 15:07)
Karta begau ten, tas kalniukas tikrai neblogas. Nelabai pazistu ta puse, tai reiks prasibegti. O ten saugu vienai begioti? Dar norejau paklausti gal kas ruosiasi begti Vilniaus maratone 10km? Jei taip, kaip ruosiates, kiek kartu begiojat ir tt. Jei begu 10 km man paskutiniais kilometrais nutrina pazastis doh.gif  zinau, kad reiktu teptis vazelinu, kur jo gauti? Vaistinej?  g.gif

aš bėgsiu, jokio plano neturiu, treniruotėse stengiuos po 10 ir daugiau nubėgti, bet treniruotės padrikos, kada išeina, tada bėgu. Šiandien 10 bėgau ir būčiau gal savo rekordą pamušus, bet susižalojau doh.gif doh.gif tai pristabdyt gerokai teko. palei nerį armatūros ten išlindę iš betono visur, matyt užkliuvau už kokio kablio, kai dėjaus lotuliukas.gif bet palyginus, kad ten armatūra ir žvyrius, tai dar gerai man baigės unsure.gif gerai, kad jau ruduo, vistiek su pėdkelnėm vaikštau biggrin.gif

QUOTE(Mitsouko @ 2013 09 01, 20:44)

bėgti nuo namų iki namų ir problemos nėr biggrin.gif aš niekada niekur specialiai neinu/nevažiuoju tam, kad pabėgiot.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 01, 21:02)
Užsiregistravai, tai jau ir bėk  bigsmile.gif
aš bėgsiu, jokio plano neturiu, treniruotėse stengiuos po 10 ir daugiau nubėgti, bet treniruotės padrikos, kada išeina, tada bėgu. Šiandien 10 bėgau ir būčiau gal savo rekordą pamušus, bet susižalojau  doh.gif  doh.gif  tai pristabdyt gerokai teko. palei nerį armatūros ten išlindę iš betono visur, matyt užkliuvau už kokio kablio, kai dėjaus  lotuliukas.gif  bet palyginus, kad ten armatūra ir žvyrius, tai dar gerai man baigės  unsure.gif  gerai, kad jau ruduo, vistiek su pėdkelnėm vaikštau  biggrin.gif
bėgti nuo namų iki namų ir problemos nėr biggrin.gif aš niekada niekur specialiai neinu/nevažiuoju tam, kad pabėgiot.

Na as irgi specialiai nevaziuoju, bet po bėgimo megstu kokias 10 min prasieiti, kiek žinau taip ir rekomenduoja:)
Kiek pamenu, kūno kultūros mokytoja sakydavo , kad negalima nubegus atsisesti ir sedeti ar stovėti, o reikia kažkiek laiko paeiti
Atsakyti
Aš irgi bėgsiu VM 21km, smagu, nes šįkart dar ir darbas sponsorina, tai bus smagi bendradarbių kompanija thumbup.gif jau po truputį pradedu stresuoti, nes kažkaip irgi ypatingai nesiruošiu, tiksliau net nelabai ir ruošiuosi, o tinginiauju ax.gif per savaitę 2, max 3kartus išbėgu, na bet ilgų treniruočių pasidarau, neseniai ir 2h bėgau, ryt gal irgi panašiai bandysiu, o kitas dienas po 10km.. labai noriu bent kiek pagerinti pirmo pusmaratonio rezultatą, bet ir treniruotis paskutinėmis savaitėmis jau per vėlu biggrin.gif
kaip kitų nuotaikos, ruošiatės kaip matau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2013 09 01, 23:04)
Na as irgi specialiai nevaziuoju, bet po bėgimo megstu kokias 10 min prasieiti, kiek žinau taip ir rekomenduoja:)
Kiek pamenu, kūno kultūros mokytoja sakydavo , kad negalima nubegus atsisesti ir sedeti ar stovėti, o reikia kažkiek laiko paeiti

tikra tiesa, as apibegus savo trasa, apeinu dar kelis ratus, tol kol visiskai susinormalizuoja kvepavimas, sirdies plakimas.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 09 01, 19:58)
Šiandien šaltoka, bėgau sintetine maike ilgom rankovėm. Kai sušilau, rankoves pasiraitojau, bet medžiaga kvėpuojanti ir greit garinanti drėgmę, tai karšta nebuvo. O jei bėgu su striuke ir suprantu, kad ji man nereikalinga, užsirišu ant liemens.

as irgi uzsirisu smile.gif bet siaip turiu specialia begimo striukyte kuri gal labai neisldo bet apsaugo nuo vejo ar smulkaus lietaus tai siuo metu begioju su ja.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 01, 21:02)
Užsiregistravai, tai jau ir bėk  bigsmile.gif
aš bėgsiu, jokio plano neturiu, treniruotėse stengiuos po 10 ir daugiau nubėgti, bet treniruotės padrikos, kada išeina, tada bėgu. Šiandien 10 bėgau ir būčiau gal savo rekordą pamušus, bet susižalojau  doh.gif  doh.gif  tai pristabdyt gerokai teko. palei nerį armatūros ten išlindę iš betono visur, matyt užkliuvau už kokio kablio, kai dėjaus  lotuliukas.gif  bet palyginus, kad ten armatūra ir žvyrius, tai dar gerai man baigės  unsure.gif  gerai, kad jau ruduo, vistiek su pėdkelnėm vaikštau  biggrin.gif

zinokite pasiskaiciau delfi pilietis.lt kaip vienas vyrukas susizalojo tai trasa pasirinkau palei zirmunus ne palei neri kaip visada begdavau o virsumi g.gif kazkaip nesinori koju issinarinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 09 01, 17:25)
Aš ten vakar su dviračiu pasiklydau  doh.gif  biggrin.gif Gerai, kad gps turėjau. Na nežinau dėl saugumo, man irgi įdomu  g.gif  sutikau keletą vaikštinėtojų, įvairaus amžiaus, normalių žmonių. Jokių keistuolių nemačiau, bet nebuvo labai drąsu vienai į mišką lįsti.

Bėgsiu 10 km. Kažkaip ypatingai nesiruošiu, bet jau kelis mėnesius bėgioju būtent tiek km. Stengiuosi bent 2 kartus per savaitę, bet yra buvę savaičių, kai tik sykį bėgau arba išvis nepavyko išbėgti. Greitis mano gana nestabilus, varijuoja nuo 59 min iki 1 val 2 min kažkur. Per varžybas labai norėčiau į valandą tilpti, bet nežinau nežinau smile.gif
Tiesa, šią savaitę šiek tiek pakeičiau treniruočių pobūdį. Bandysiu bėgioti didesniu dažnumu ir tarp tų 10 km prasibėgimų įterpinėti 5 km treniruotes. Kad būtų maždaug 1 ar 2 dienų pertraukos tarp bėgimų.
Pvz., pirmad. - 10 km, antrad. 5 km, trečiad. laisva, ketvirtad. 10 km, penktad. 5 km, šeštad laisva, sekmad. 5 km. ir t.t. Nes kaskart bėgti 10 nelabai randu laiko ir jėgų  unsure.gif

Man maikė nenutrina, bet šiaip apie tą problemą rašoma čia.

Dekoju uz nuoroda! Labai naudinga buvo. Na ar man msike nutrina labai sunku atsakyti. Gal tiesiog daugiau prakaituoju smile.gif o del begiojimu as taip pat darau virna diena 1
0km, kita 5 km smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žibutėėė @ 2013 09 01, 14:07)
Karta begau ten, tas kalniukas tikrai neblogas. Nelabai pazistu ta puse, tai reiks prasibegti. O ten saugu vienai begioti?

Manyčiau, kad saugu. Ten ant kalno yra veikianti sanatorija, būna žmonių ir su
dviračiais, ir išėjusių pasivaikščioti, apie jokius nemalonius atvejus neteko girdėt.
Bet nors ir kaip esu tą miškelį prisijaukinus, prietemoj aš pati neičiau. Reiks dabar man kažką galvot, nes rytais bėgiodavau apie 6.30, o saulė jau šią savaitę pradės vėliau tekėt.

QUOTE(Panikė @ 2013 09 01, 22:13)
Aš irgi bėgsiu VM 21km, smagu, nes šįkart dar ir darbas sponsorina, tai bus smagi bendradarbių kompanija  thumbup.gif jau po truputį pradedu stresuoti, nes kažkaip irgi ypatingai nesiruošiu, tiksliau net nelabai ir ruošiuosi, o tinginiauju  ax.gif  per savaitę 2, max 3kartus išbėgu, na bet ilgų treniruočių pasidarau, neseniai ir 2h bėgau, ryt gal irgi panašiai bandysiu, o kitas dienas po 10km.. labai noriu bent kiek pagerinti pirmo pusmaratonio rezultatą, bet ir treniruotis paskutinėmis savaitėmis jau per vėlu  biggrin.gif
kaip kitų nuotaikos, ruošiatės kaip matau?  smile.gif

Aš irgi 21 km galvoju. Praeitą ir užpraeitą savaitę mėginau daugiau pabėgiot, tai prisibėgiojau kelio traumą doh.gif Praeitą sekmadienį 21 km truputį paspausdama prasibėgau, po to koją skaudėjo, pailsėt jai normaliai nedaviau, dar šeštadienį 10 km Goodlife bėgime sudalyvavau, o šiandien jau nepabėgau visai. Na bet dar yra laiko iki VM, tikiuosi, praeis.
Atsakyti
Aš šiandien save nubaudžiau už nebėgiojimą - bėgau pusmaratonį. doh.gif Bėgau tiesiai iš darbo, tai nebuvau pasiėmus nei striukės nuo lietaus, nieko. Grįžau žinoma kiaurai permirkusi.. smile.gif ***** kaip sunku buvo, skauda ir čiurnas ir klubo sąnarius, nežinau kaip reiks VM bėgti. Nu velniškai sunkus man tie ilgieji bėgimai ax.gif Išbėgau per ~2:10, bet čia man greit, nes labai namo norėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2013 09 02, 19:17)
Aš šiandien save nubaudžiau už nebėgiojimą - bėgau pusmaratonį.  doh.gif Bėgau tiesiai iš darbo, tai nebuvau pasiėmus nei striukės nuo lietaus, nieko. Grįžau žinoma kiaurai permirkusi..  smile.gif ***** kaip sunku buvo, skauda ir čiurnas ir klubo sąnarius, nežinau kaip reiks VM bėgti. Nu velniškai sunkus man tie ilgieji bėgimai  ax.gif Išbėgau per ~2:10, bet čia man greit, nes labai namo norėjau  lotuliukas.gif

thumbup.gif pailsėk, nebebėk tokių distancijų iki VM dabar jau 4u.gif Aš šiandien žiauriai norėjau bėgti, bet susilaikiau, nes šalta fear.gif O anot meteo.lt, ryt jau bus gražesnis vakaras, be lietaus.
Bet užtat vakar pagaliau po kelių mėnesių pertraukos pavyko visus 5 km greitesniu nei 6 min/km tempu išbėgti bigsmile.gif Įtariu, kaltas atvėsęs, gaivus oras.
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2013 09 01, 23:04)

prasieinu kokias 2-3 min greitu žingsniu, man gana biggrin.gif
Papildyta:
kuri čia man žadėjo atsiųsti regetono muzikos? sakė, rugsėjo mėn? biggrin.gif
Atsakyti