Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

Man irgi sunku begti po ilgesnes pertraukos smile.gif o pirmad km man lengvas, po gero apsilimo gerai begasi pradzioj.
Vakar norejau greiciau pasilakstyt,tai tik 3,01 km isbegau. Siandien planuoju bent 7.
Uzsiregistravau vakar stambulo maratonui,bet nusprendziau vietoj 15 begt 10,nes net 10 dar nesu begus.
Atsakyti
QUOTE(Sonbahar @ 2013 08 31, 14:55)
Man irgi sunku begti po ilgesnes pertraukos smile.gif o pirmad km man lengvas, po gero apsilimo gerai begasi pradzioj.
Vakar norejau greiciau pasilakstyt,tai tik 3,01 km isbegau. Siandien planuoju bent 7.
Uzsiregistravau vakar stambulo maratonui,bet nusprendziau vietoj 15 begt 10,nes net 10 dar nesu begus.

o man po ilgesnės pertraukos visai gerai bėgasi ax.gif

vakar po savaitės pertraukos ištaikiau bėgimą, bet išbėgau tik 20val., tai pirmas ratas normaliai, o pradėjus antrą taip staigiai pradėjo temti, kad grįžau jau visai visai tamsoje doh.gif šiaip tai jau nebuvo smagus jausmas...užtat greitį tai neblogai pagreitinau iš to najaukumo - norėjosi greičiau pasiekti mašiną hihihi.gif grįžus dar nuo MB gavau velnių, kad taip ilgai tamsoje negrįžtu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 31, 12:26)
Tikrai esi pasiryžus pusmaratonį nubėgti ?  bigsmile.gif  na sekmės, aš tai nedrįsčiau turbūt, jeigu nors kartą per treniruotę nebūčiau nubėgus tokio atstumo. Mano daugiausia 14 km, tai pasitenkinsiu 10 km. blush2.gif

Na zmogus pats beges pusmaratoni man sake, kad jei 15 nubegi per treniruote, pusmaratoni iveiksi, nes nuotaikos ir adrenalino prideda visas renginys bigsmile.gif O siaip as nebegsiu vilniaus maratone, labai liudna, bet man neiseina dalyvauti.. tai tiesiog iki atsalimo labai noriu ivykdyti pazada sau, ir iveikti 20 km g.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 08 31, 13:39)
Aš ten gyvenu (netoli Trinapolio vienuolyno), bet nelabai mėgstu palei Nerį bėgiot, nes labai nuobodu tiesiu keliuku pirmyn-atgal bėgt, dažniausiai bėgioju Verkių parke. Per ilgus bėgimus visgi bėgu dalį ar visą maršrutą paneriu, nes parkas kalvotas, ne visada norisi 20 km po kalnus bėgiot biggrin.gif . Pabandyk nesukti į dešinę pusę, kur dviračių takas, o pabėgėt už vienuolyno, tada sukt į kairę. Ten labai geras kalniukas treniruotėms smile.gif , tiesiai jis yra grįstas akmenimis, dešiniau eina man labiau patinkantis takelis, irgi kylantis į kalną. Užkilus yra platus pėsčiųjų miško takas. Trasų ten miške įvairių galima atrast, aš labai džiaugiuosi čia gyvendama. 

Čia kur kryžiaus keliai? Pastaruoju metu ten su dviračiu ganausi. Labai įdomus miškelis, pavydu, kad gali ten bėgioti bigsmile.gif Vingio parkas jau gerokai pabodo ax.gif

Užsiregistravau į VM 10 km smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 08 31, 14:21)
Na zmogus pats beges pusmaratoni man sake, kad jei 15 nubegi per treniruote, pusmaratoni iveiksi, nes nuotaikos ir adrenalino prideda  visas renginys  bigsmile.gif  O siaip as nebegsiu vilniaus maratone, labai liudna, bet man neiseina dalyvauti.. tai tiesiog iki atsalimo labai noriu ivykdyti pazada sau, ir iveikti 20 km  g.gif

Esu mačius pusmaratonio programą, tai ten net nebuvo 21 km treniruotės. Maximum 18 km lyg tai. O visas atstumas jau paliekamas varžyboms.
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2013 08 31, 14:09)
vakar po savaitės pertraukos ištaikiau bėgimą, bet išbėgau tik 20val., tai pirmas ratas normaliai, o pradėjus antrą taip staigiai pradėjo temti, kad grįžau jau visai visai tamsoje doh.gif šiaip tai jau nebuvo smagus jausmas...užtat greitį tai neblogai pagreitinau iš to najaukumo - norėjosi greičiau pasiekti mašiną hihihi.gif grįžus dar nuo MB gavau velnių, kad taip ilgai tamsoje negrįžtu blush2.gif

As vasara tik vakarais begioju po 21val,daznai ir po 23,nes net tokiu metu +24 silumos buna, bet parkas salia namu,daug zmoniu vaiksto ir su mb begioju,nebaisu smile.gif per mokslo metus rytais pradesiu begiot, nors rytais man sunkoka begti,bet gal iprasiu smile.gif
Atsakyti
Šiandien bėgau paskutinę ilgą distanciją iki Vilniaus maratono. Ten bėgsiu 10,5 km.
Prie namų jau buvo 9 km, bet pamaniau, kad galiu dar ir nubėgau 10! Tai ilgiausias atstumas, kokį esu kada bėgusi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 31, 15:01)
Čia kur kryžiaus keliai? Pastaruoju metu ten su dviračiu ganausi. Labai įdomus miškelis, pavydu, kad gali ten bėgioti bigsmile.gif Vingio parkas jau gerokai pabodo  ax.gif

Taip, ten, prabėgu gal bent 7 kryžiaus stoteles bėgdama savo įprastine 5 km trasa. Aš kartais pati sau pavydžiu:), bet Vingio parkas turi savų privalumų, kaip kad galimybė prisijungt prie grupinių treniruočių.
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 08 31, 13:21)
Na zmogus pats beges pusmaratoni man sake, kad jei 15 nubegi per treniruote, pusmaratoni iveiksi, nes nuotaikos ir adrenalino prideda  visas renginys  bigsmile.gif 

drinks_cheers.gif
tikrai taip, nėra toks didelis dalykas tas pusmaratonis, nebijokit jo taip 4u.gif

aš per VM nežinau kiek bėgt unsure.gif negaliu apsisprest. Esu užsiregistravus pilnam maratonui, jau naktim jį sapnuoju, beprotystė kažkokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2013 08 31, 14:09)
o man po ilgesnės pertraukos visai gerai bėgasi ax.gif

man irgi smile.gif sian isbegau po beveik menesio pertraukos, labai jau uzchillinau vasara doh.gif nubegau 6 su trupuciu, galejau ir daugiau bet nenoriu persitempti smile.gif patinka man begimas, ale maratonuose nedalyvauju nes vis ispuola kad turiu dirbti verysad.gif bet si karta turbut pirma karta isbegau be sustojimu ir greiciausias km buvo 6.22 thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Žibutėėė @ 2013 08 31, 09:50)
Norejau suzinoti kaip ruosiates 10 km begimui? smile.gif
Beje kas gyvena zirmunuose labai faina begioti palei neri. Mano marsrutas prasideda zvalgu gatve iki trinapolio baznycios, tada ibegu i dviraciu ir pesciuju taka, begu iki vrm rumu ir atgal smile.gif anksciau begiojau kareiviu g tai laaabai nepatiko. Daug masinu, visi ziuri..o vat cia prie neries daug sportuojanciu ir benzino kvapo nulis smile.gif

as gyvenu kitoje puseje, Antakalny tai begu palei upe iki Mindaug tilto ir paskui gristu atgal smile.gif daug labiau patinka ta trasos dalis nei link valakampiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 31, 10:30)
asmeniškai man su tokiomis bėgimo per traukomis, kaip savaitė ar ten kelios daugiau dienos, yra labai sunku bėgti, turiu bėgti kas antrą dieną.

Kaip bėgėkims būna kai pradedate bėgti? Man pirmas km būna toks medinis, atrtodo, kojos medinės, statai vieną koją už kojos, sunku jas išjudinti, o poto atrodo pačios neša į priekį, o kai išbėgu savo normą atrodo, kad galėčiau dar bėgti ir bėgti smile.gif

aj man nezinau nuo ko priklauso, viena karta vos issteniu pirma km, atrodo nugriusi bet paskui isivaziuoju. Kita karta jau nuo pat pradziu pilna jegu bunu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 30, 15:35)

su tuo Andriu Ramonu pasirodo siandien prasilenkiau biggrin.gif bet siaip tokiais miskais as nebegciau vien del erkiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 01 rugsėjo 2013 - 12:52
QUOTE(liusė @ 2013 08 31, 13:39)
Šaunuolė, smagu gerint rezultatus thumbup.gif
Aš ten gyvenu (netoli Trinapolio vienuolyno), bet nelabai mėgstu palei Nerį bėgiot, nes labai nuobodu tiesiu keliuku pirmyn-atgal bėgt, dažniausiai bėgioju Verkių parke. Per ilgus bėgimus visgi bėgu dalį ar visą maršrutą paneriu, nes parkas kalvotas, ne visada norisi 20 km po kalnus bėgiot biggrin.gif . Pabandyk nesukti į dešinę pusę, kur dviračių takas, o pabėgėt už vienuolyno, tada sukt į kairę. Ten labai geras kalniukas treniruotėms smile.gif , tiesiai jis yra grįstas akmenimis, dešiniau eina man labiau patinkantis takelis, irgi kylantis į kalną. Užkilus yra platus pėsčiųjų miško takas. Trasų ten miške įvairių galima atrast, aš labai džiaugiuosi čia gyvendama. 

Bėgot kas nors šiandien Goodlife klubo atidarymo bėgime?

Karta begau ten, tas kalniukas tikrai neblogas. Nelabai pazistu ta puse, tai reiks prasibegti. O ten saugu vienai begioti? Dar norejau paklausti gal kas ruosiasi begti Vilniaus maratone 10km? Jei taip, kaip ruosiates, kiek kartu begiojat ir tt. Jei begu 10 km man paskutiniais kilometrais nutrina pazastis doh.gif zinau, kad reiktu teptis vazelinu, kur jo gauti? Vaistinej? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žibutėėė @ 2013 09 01, 14:07)
Karta begau ten, tas kalniukas tikrai neblogas. Nelabai pazistu ta puse, tai reiks prasibegti. O ten saugu vienai begioti? Dar norejau paklausti gal kas ruosiasi begti Vilniaus maratone 10km? Jei taip, kaip ruosiates, kiek kartu begiojat ir tt. Jei begu 10 km man paskutiniais kilometrais nutrina pazastis doh.gif  zinau, kad reiktu teptis vazelinu, kur jo gauti? Vaistinej?  g.gif

kas Jums kas nutrina? g.gif maikute?
Atsakyti
QUOTE(Žibutėėė @ 2013 09 01, 14:07)
Karta begau ten, tas kalniukas tikrai neblogas. Nelabai pazistu ta puse, tai reiks prasibegti. O ten saugu vienai begioti? Dar norejau paklausti gal kas ruosiasi begti Vilniaus maratone 10km? Jei taip, kaip ruosiates, kiek kartu begiojat ir tt. Jei begu 10 km man paskutiniais kilometrais nutrina pazastis doh.gif  zinau, kad reiktu teptis vazelinu, kur jo gauti? Vaistinej?  g.gif

Aš ten vakar su dviračiu pasiklydau doh.gif biggrin.gif Gerai, kad gps turėjau. Na nežinau dėl saugumo, man irgi įdomu g.gif sutikau keletą vaikštinėtojų, įvairaus amžiaus, normalių žmonių. Jokių keistuolių nemačiau, bet nebuvo labai drąsu vienai į mišką lįsti.

Bėgsiu 10 km. Kažkaip ypatingai nesiruošiu, bet jau kelis mėnesius bėgioju būtent tiek km. Stengiuosi bent 2 kartus per savaitę, bet yra buvę savaičių, kai tik sykį bėgau arba išvis nepavyko išbėgti. Greitis mano gana nestabilus, varijuoja nuo 59 min iki 1 val 2 min kažkur. Per varžybas labai norėčiau į valandą tilpti, bet nežinau nežinau smile.gif
Tiesa, šią savaitę šiek tiek pakeičiau treniruočių pobūdį. Bandysiu bėgioti didesniu dažnumu ir tarp tų 10 km prasibėgimų įterpinėti 5 km treniruotes. Kad būtų maždaug 1 ar 2 dienų pertraukos tarp bėgimų.
Pvz., pirmad. - 10 km, antrad. 5 km, trečiad. laisva, ketvirtad. 10 km, penktad. 5 km, šeštad laisva, sekmad. 5 km. ir t.t. Nes kaskart bėgti 10 nelabai randu laiko ir jėgų unsure.gif

Man maikė nenutrina, bet šiaip apie tą problemą rašoma čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 01 rugsėjo 2013 - 17:25