Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(gutė* @ 2013 08 30, 07:24)
Tas tiesa, kad norisi lengvo, aš manau reikia investuoti į kokybišką striukytę spec. Jos užteks ilgam, aš neturiu specialios bet bėgioju jau keli metai su North66 firmos striukyte, man super. Dar turiu uderarmour climalite ilgom rankovėm viršų. Na aš tik iš savo patirties, bet bėgioju tik iki gruodžio, dabar tikiuosi ir žiemą bėgiot, bet jau čia reiks išsileist...

Man trūksta pusmaratoniui atstumų per savaitę reikia 60-70 km, dauuug....

gute, aciu uz patirti, na kad iki gruodzio begiosiu tai kazin biggrin.gif bet bent rugseji ir spali tai noreciau.

Ka turite omeny "trūksta pusmaratoniui atstumų per savaitę reikia 60-70 km".
Cia kad pusmaratoni nubegtum reikia per savaite tiek km nubegti? As irgi pusmaratoni iveikti noreciau (ech kaip butu faina vilniaus maratone ji begti), bet tiek tikrai nenubegu, po ilgesnes distancijos jauciu poreiki poilsiui.

Siandien begau 5 km, siaip, simboliskai, kad neaptingciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 08 30, 15:56)

Cia kad pusmaratoni nubegtum reikia per savaite tiek km nubegti?

Čia ių to Gido : " jei reguliariai bėgiojate, per savaitę įveikiate nuo 60 iki 90 km pusmaratonio trasa kaip tik jums; maratono70 ir daugiau ;- cool.gif Na bet ta2iau kaip nors nubėgsim tą pusmaratonį, svarbu nespilėšyt iš pradžių kad pompos negauti, bėgti savo tempu. Ir bus OK thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 08 30, 16:56)
gute, aciu uz patirti, na kad iki gruodzio begiosiu tai kazin  biggrin.gif  bet bent rugseji ir spali tai noreciau.

Ka turite omeny "trūksta pusmaratoniui atstumų per savaitę reikia 60-70 km".
Cia kad pusmaratoni nubegtum reikia per savaite tiek km nubegti? As irgi pusmaratoni iveikti noreciau (ech kaip butu faina vilniaus maratone ji begti), bet tiek tikrai nenubegu, po ilgesnes distancijos jauciu poreiki poilsiui.

Siandien begau 5 km, siaip, simboliskai, kad neaptingciau  ax.gif

O po kiek tu nubėgi per savaitę iš viso? ir per kartą kiek bėgi?

oo,matau, iš Žirmūnų, kur bėgioji? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos begiotojos 4u.gif

sivakar begau savo 5 km ir endomondo rodo, kad tai mano geriausias rezultatas 32 min biggrin.gif

6.22 min/ km
Atsakyti
Gal kam idomu :

Isiloginus i savo endomondo, radau pasiūlymą nemokamai mėnesį naudotis premium versija. Buvo kodukas, kuri suvedus check out'e suma už mėnesį 0.00!:)
Pasitikrinkite, gal visiems taip:)
Atsakyti
Pasiruošimas maratonui smile.gif
http://gyvenimas.del...a.d?id=62196717
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 30, 17:26)
O po kiek tu nubėgi per savaitę iš viso? ir per kartą kiek bėgi?

oo,matau, iš Žirmūnų, kur bėgioji? biggrin.gif

Begu kaip kada iseina, labiausiai priklauso nuo darbo grafiko, va rugpjutis gavosi toks:
pirma savaite nebegau,
antra 5km + 5km + 10km
trecia begau tik viena karta 13,3 km, cia mano kol kas maximum (tikslas 20km)
po to savaite vel nebegau,
sia sav 5km + 5 km. Bet jau pilna jegu ir nuotaikos, tai pirmadieni ar antradieni reiks issiruosti ilgesniam marsrutui, butu gerai 15 km iveikti, bet bus matyt dar..

O begu jei daug nenusiteikusi - stadione prie namu, patinka del to, kad iseinu is namu su mintim - nera sveikatos, na nors 3 km, o po dar keleta ratu istempiu ir 5 ar 6km pasiekiu.
O jei ilgesni marsruta - nuo kalvariju gatves per zygio, minties gatve iki upes, paupiu, ir po atgal ta pati kelia. Bet labai nepatinka gatvemis begti - zmones ziuri, prie sviesoforu reikia sustoti, as zymiai labiau pavargstu tose vietose. Ir neidomu tuo paciu marsrutu grizineti, bet kol kas nieko geriau nesugalvojau ax.gif

Laukine prerija - mano 5 km geriausias laikas 28:30, siemet pagerinau biggrin.gif
Labai norejau 10 km laika pagerinti, taip spaudziau, bet pasiekiau 1h:02m:22s, o is pernai turiu 1h:00m:30s smile.gif
Siaip labai nuo muzikos priklauso ka klausau, greiciausiai begu su Billy Idol - Rebel Yell, labai daug km su sita daina nubegta, ir ji padeda net sunkiausiais momentais lotuliukas.gif begu ir dainuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Norejau suzinoti kaip ruosiates 10 km begimui? smile.gif
Beje kas gyvena zirmunuose labai faina begioti palei neri. Mano marsrutas prasideda zvalgu gatve iki trinapolio baznycios, tada ibegu i dviraciu ir pesciuju taka, begu iki vrm rumu ir atgal smile.gif anksciau begiojau kareiviu g tai laaabai nepatiko. Daug masinu, visi ziuri..o vat cia prie neries daug sportuojanciu ir benzino kvapo nulis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žibutėėė: 31 rugpjūčio 2013 - 09:52
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 08 31, 07:27)
Begu kaip kada iseina, labiausiai priklauso nuo darbo grafiko, va rugpjutis gavosi toks:
pirma savaite nebegau,
antra 5km + 5km + 10km
sia sav 5km + 5 km. Bet jau pilna jegu ir nuotaikos, tai pirmadieni ar antradieni reiks issiruosti ilgesniam marsrutui, butu gerai 15 km iveikti, bet bus matyt dar..

O begu jei daug nenusiteikusi - stadione prie namu, patinka del to, kad iseinu is namu su mintim - nera sveikatos, na nors 3 km, o po dar keleta ratu istempiu ir 5 ar 6km pasiekiu.
O jei ilgesni marsruta - nuo kalvariju gatves per zygio, minties gatve iki upes, paupiu, ir po atgal ta pati kelia. Bet labai nepatinka gatvemis begti - zmones ziuri, prie sviesoforu reikia sustoti, as zymiai labiau pavargstu tose vietose. Ir neidomu tuo paciu marsrutu grizineti, bet kol kas nieko geriau nesugalvojau  ax.gif

Laukine prerija - mano 5 km geriausias laikas 28:30, siemet pagerinau  biggrin.gif
Labai norejau 10 km laika pagerinti, taip spaudziau, bet pasiekiau 1h:02m:22s, o is pernai turiu 1h:00m:30s  smile.gif
Siaip labai nuo muzikos priklauso ka klausau, greiciausiai begu su Billy Idol - Rebel Yell, labai daug km su sita daina nubegta, ir ji padeda net sunkiausiais momentais  lotuliukas.gif  begu ir dainuoju  lotuliukas.gif

asmeniškai man su tokiomis bėgimo per traukomis, kaip savaitė ar ten kelios daugiau dienos, yra labai sunku bėgti, turiu bėgti kas antrą dieną.

Kaip bėgėkims būna kai pradedate bėgti? Man pirmas km būna toks medinis, atrtodo, kojos medinės, statai vieną koją už kojos, sunku jas išjudinti, o poto atrodo pačios neša į priekį, o kai išbėgu savo normą atrodo, kad galėčiau dar bėgti ir bėgti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 31, 10:30)
Kaip bėgėkims būna kai pradedate bėgti? Man pirmas km būna toks medinis, atrtodo, kojos medinės, statai vieną koją už kojos, sunku jas išjudinti, o poto atrodo pačios neša į priekį, o kai išbėgu savo normą atrodo, kad galėčiau dar bėgti ir bėgti smile.gif

Man irgi taip buna. Is pradziu bunu kaip uztirpusi visa. Atrodo ir sunku, ir nepatogu. Paskui isivaziuoju. Tik man kartais reikia susiimti ir nukreipti mintis kitur nuo to "jau pavargau", nes jei nors kelis zingsnius paeinu, paskui labai sunku vel begti.
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 08 31, 07:27)
pirma savaite nebegau,
antra 5km + 5km + 10km

O jei ilgesni marsruta - nuo kalvariju gatves per zygio, minties gatve iki upes, paupiu, ir po atgal ta pati kelia. Bet labai nepatinka gatvemis begti - zmones ziuri, prie sviesoforu reikia sustoti, as zymiai labiau pavargstu tose vietose. Ir neidomu tuo paciu marsrutu grizineti, bet kol kas nieko geriau nesugalvojau  ax.gif

Laukine prerija - mano 5 km geriausias laikas 28:30, siemet pagerinau  biggrin.gif
Labai norejau 10 km laika pagerinti, taip spaudziau, bet pasiekiau 1h:02m:22s, o is pernai turiu 1h:00m:30s  smile.gif
Siaip labai nuo muzikos priklauso ka klausau, greiciausiai begu su Billy Idol - Rebel Yell, labai daug km su sita daina nubegta, ir ji padeda net sunkiausiais momentais  lotuliukas.gif  begu ir dainuoju  lotuliukas.gif

Tikrai esi pasiryžus pusmaratonį nubėgti ? bigsmile.gif na sekmės, aš tai nedrįsčiau turbūt, jeigu nors kartą per treniruotę nebūčiau nubėgus tokio atstumo. Mano daugiausia 14 km, tai pasitenkinsiu 10 km. blush2.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 31, 11:30)

1 km visai lengvas, 2-4 žvėėėriškai sunkūs biggrin.gif, 5-8 dar trupučio motyvacijos reikia, o po to jau atrodo bėgčiau ir bėgčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 30, 20:47)
sivakar begau savo 5 km ir endomondo rodo, kad tai mano geriausias rezultatas 32 min biggrin.gif
6.22 min/ km

Šaunuolė, smagu gerint rezultatus thumbup.gif

QUOTE(Žibutėėė @ 2013 08 31, 09:50)
Beje kas gyvena zirmunuose labai faina begioti palei neri. Mano marsrutas prasideda zvalgu gatve iki trinapolio baznycios, tada ibegu i dviraciu ir pesciuju taka, begu iki vrm rumu ir atgal smile.gif anksciau begiojau kareiviu g tai laaabai nepatiko. Daug masinu, visi ziuri..o vat cia prie neries daug sportuojanciu ir benzino kvapo nulis smile.gif

Aš ten gyvenu (netoli Trinapolio vienuolyno), bet nelabai mėgstu palei Nerį bėgiot, nes labai nuobodu tiesiu keliuku pirmyn-atgal bėgt, dažniausiai bėgioju Verkių parke. Per ilgus bėgimus visgi bėgu dalį ar visą maršrutą paneriu, nes parkas kalvotas, ne visada norisi 20 km po kalnus bėgiot biggrin.gif . Pabandyk nesukti į dešinę pusę, kur dviračių takas, o pabėgėt už vienuolyno, tada sukt į kairę. Ten labai geras kalniukas treniruotėms smile.gif , tiesiai jis yra grįstas akmenimis, dešiniau eina man labiau patinkantis takelis, irgi kylantis į kalną. Užkilus yra platus pėsčiųjų miško takas. Trasų ten miške įvairių galima atrast, aš labai džiaugiuosi čia gyvendama.

Bėgot kas nors šiandien Goodlife klubo atidarymo bėgime?
Atsakyti