Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

Tarškute, Impulse šnd buvau, nelabai patiko gal kadmintys tik apie bėgimą.

Statoile prigriebiau laikraštuką apie bėgimą, labai visokių naudingų ir gerų dalykėlių yra. wink.gif Psichologės įžvalgos, mitybą.ir tt.
Atsakyti
Merginos, as su klausimu apie apranga.
Begiojau kol kas tik siltuoju metu, ir mano apranga buvo sortai + maikute su petneselem. Dabar orai vesta, o as dar noreciau kuri laika begioti (vis dar nepasiekiau planuotu 20 km).
Ka jus rengiates? Norisi kazko labai lengvo, bet ir nesusalti (daznai persalimai kamuoja).
Gal kokia neperpuciama striuke ant tos maikutes rengtis? Ar imti plona dzemperi? Taip pat maciau adidas maikute ilgom rankovem, viduje buvo uzrasyta climalite ar tai climacool, tai gal tokio dalyko uztenka? Kojoms turbut tympas pirksiu.
Vakar begau apsirengusi paprastu nesportiniu veliuriniu dzemperiu, tai jis man lyg ir kliude, karsta buvo, bet nusirengti pabijojau, nes buvau susilusi.

Zodziu labai laukiu komentaru, taip pat ir is finansines puses ka geriau rinktis 4u.gif

Beje, laaaabai patiko adidas by stella mccartney drabuziai, ypac sitas
http://www.adidas.co...1z13071Z1z11zrf
bet 300 Lt gaila verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Gute, tai aš ir negaišiu laiko tada laiko tam klubui biggrin.gif

Šiandien ryte prasigėgau per 8 km, na, reikia pralėsti maršrutą iki 10 km, tai ramiai tada galėsiu startuoti 09 15 biggrin.gif

Aprangos bėgimui, ypač jau rudenėjant, tai labai reikia ir man.
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 08 30, 00:35)
Merginos, as su klausimu apie apranga.
Begiojau kol kas tik siltuoju metu, ir mano apranga buvo sortai + maikute su petneselem. Dabar orai vesta, o as dar noreciau kuri laika begioti (vis dar nepasiekiau planuotu 20 km).
Ka jus rengiates? Norisi kazko labai lengvo, bet ir nesusalti

Tas tiesa, kad norisi lengvo, aš manau reikia investuoti į kokybišką striukytę spec. Jos užteks ilgam, aš neturiu specialios bet bėgioju jau keli metai su North66 firmos striukyte, man super. Dar turiu uderarmour climalite ilgom rankovėm viršų. Na aš tik iš savo patirties, bet bėgioju tik iki gruodžio, dabar tikiuosi ir žiemą bėgiot, bet jau čia reiks išsileist...

Man trūksta pusmaratoniui atstumų per savaitę reikia 60-70 km, dauuug....
Atsakyti
Gute, davai, bėgam kažkur kartu bus įdomiau, kaip manai?
Atsakyti
Tarškute, jei ką užmatysi informuok.

Su atstumu neskubėk, tai ilgas procesas prisijaukinti reikia iveiksi per begima 10 km tikrai. Dar rašo kad savaitę prieš rekia pasisaugot nebandyt nieko naujo. Sekmiuko.
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2013 08 30, 08:28)
Tarškute, jei ką užmatysi informuok.

Su atstumu neskubėk, tai ilgas procesas prisijaukinti reikia iveiksi per begima 10 km tikrai. Dar rašo kad savaitę prieš rekia pasisaugot nebandyt nieko naujo. Sekmiuko.

Tai kad tuos 8 aš jau senokai nubėgu, tai kažkaip labai ramu man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2013 08 29, 23:27)
Statoile prigriebiau laikraštuką apie bėgimą, labai visokių naudingų ir gerų dalykėlių yra. wink.gif Psichologės įžvalgos, mitybą.ir tt.

Yra ir internete jis: http://www.vilniausm...vm_leidinys.pdf

Kalbant apie aprangą, tai aš visai jos nesureikšminu. Na, kai einu bėgiot virš valandos, tada rengiuosi bėgimo tympas ir maikutę, bet kai trumpiau - imu daug negalvodama kažką iš sportinių rūbų, paprastai eilinių medvilninių kelnių ir maikučių, jei vėsiau - užsimetu paprasčiausią džemperį ar striukytę.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 08 30, 07:32)

Geras, visgi ne tą medalį gamins, kuris daugiausiai like'ų FB surinko g.gif

Dėl aprangos. Dabar lakstau su maike trumpom rankovėm ir ilgom timpom. Mieliau būtų su šortais, bet kad kelis nubalnotas. Vėliau pereisiu prie maikės ilgom rankovėm, bet irgi iš tos climacool ar kokios ten medžiagos. Manau, kol kas dar apsieisiu be striukės.

Su medvilnine apranga labai nepatogu, nes suprakaitavus nemalonu, ji nedžiūsta juk.

Labai nebloga yra lietuviška Thermowave apranga, dabar Spartos parduotuvėje ir Membershop jai kaip tik nemažos nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 30, 07:42)
* Geras, visgi ne tą medalį gamins, kuris daugiausiai like'ų FB surinko  g.gif

* Su medvilnine apranga labai nepatogu, nes suprakaitavus nemalonu, ji nedžiūsta juk.

*Ten kažkas neaiškaus su medaliu buvo. Labai nesigilinau, kas ten ką ne taip suprato, bet daugiausiai like'ų surinkusio medalio autorė rašė FB, kad gavo VM organizatorių žinutę, kad ji laimėjo, bet nespėjo atrašyt per 2 h ir pasirinkta kita.

*Man asmeniškai nėra jokio nepatogumo su medvilnine, bet man parkas prie namų vos ranką ištiesus, jei reikėtų pabėgiojus dar eit/važiuot namo, būtų nemalonu atvėsus prakaitui tikrai.
Atsakyti
jei norit neperšalt, svarbu galūnes apsaugot, rankas, kaklą, ausis.
aš aprangos irgi nesureikšminu, rengiuosi ką turiu, sluoksniuoju plonus sluoksnius ir į lauką išeinu taip, kad būtų šiek tiek vėsu, tada neperkaistu.
Atsakyti
Trail running Vilniuje biggrin.gif
Atsakyti