Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(mylimuke @ 2013 08 27, 16:49)
Apie ką galvojat bėgdamos 15-20 km, ir daugiau? Kažkaip pažiūrėjau, po 10to km fiziškai nebesunku, kvėpavimas tvarkoj, bet darosi nuobodu  g.gif  muzikos klausau, bet vis tiek mintys sau  biggrin.gif

Man sunkūs pirmi kilometrai (ne fiziškai, bet psichologiškai). Tada galvoju: na ir nuobodybė tie ilgi bėgimai, va išbėgsiu pusmaratonį ir baigsiu su jais lotuliukas.gif ir pan., o kai jau priartėju prie pusės distancijos, tada apsidžiaugiu, kad jau "grįžtu", atsipalaiduoju, mintys pačios kažkur skraido.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 27, 17:49)
Apie ką galvojat bėgdamos 15-20 km, ir daugiau? Kažkaip pažiūrėjau, po 10to km fiziškai nebesunku, kvėpavimas tvarkoj, bet darosi nuobodu  g.gif  muzikos klausau, bet vis tiek mintys sau  biggrin.gif
o kada čia tas nike bėgimas?

aš atradau audio knygas thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar bandžiau pasileisti RunKeeper programėlę, bet kažkodėl ji man neveikė, dabar kažokią kitą vyras instaliavo, žiūrėsiu, kaip bus. Bet šįryt taip buvo sunku keltis, kad ir pramigau tai jau šuo ištempė iš lovos biggrin.gif Tai planuoju vakare prasibėgti. Man svarbu žinoti km, turiu ir pulsometrą, tai jį naudoju, tik jis km nerodo.

Vis pasižiūrinėju, kokia avalynė rudeniui-žiemai reikalinga...
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2013 08 27, 22:20)
aš atradau audio knygas  thumbup.gif

aš taip pat mąstau apie audio knygos klausymąsi bėgant. domiuosi po truputį. sakykit, kokį įrenginį naudojat klausymuisi, telefoną, mp3 grotuvą ar ką kitą?
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2013 08 28, 09:46)
aš taip pat mąstau apie audio knygos klausymąsi bėgant. domiuosi po truputį. sakykit, kokį įrenginį naudojat klausymuisi, telefoną, mp3 grotuvą ar ką kitą?

aš naudoju tokį ausinuką (mp3 grotuvas)
user posted image
p.s. foto paimta iš interneto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deire: 28 rugpjūčio 2013 - 09:15
QUOTE(jolka1224 @ 2013 08 28, 08:46)

Seniau su ipod touch begiodavau,bet jis pas mane senuciukas ir gps neturi, tai telefona naudoju,per ji klausau muzikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 26, 20:27)
Kas bėgiojat žiemą, priminkit, kaip rengiatės. Base layerius jau turiu.
Tada ant viršaus maunasi paprastos timpos ir marškinėliai, sriešvėjinis džemperis ir striukė?

as pora ziemu jau begiojau, tai vilkdavaus base layer marskinelius ir striuke nuo vejo..man siaip pakakdavo. Salika stora,kepure pirstines..bandziau pradzioj dzemperi dar..bet nereikalingas jis buvo, tik apsunkindavo..
o timpas tai labai fainas nusipirkau..brangokos, bet verta, begimui su pasiltinumu is vidaus http://www.sportinea...RMANCE_WINTER_W
tai irgi ju vienu uztekdavo..
aisku, jei maziau nei -13 jau nebegdavau. Bet iki tokios temp uztekdavo..

siaip smagiausia rudeni begt,kai lapai krinta..toks atrodo grynas oras..kvepuoji begi su sypsena..
Atsakyti
Sveikutės bėgikės wink.gif

Na aš ruošiuos pusmaratoniui bet neišspaudžiu labai daug km per vieną dieną, užakar 12 km, vakar 10 km. Šiandien einu Impulso kvietimą išnaudosiu, bėgiosiu vakare nežinau.... o gal pailsėsiu ir pailginsiu nuotolį, dabar chaotiškas grafikas kazkoks....

Tarškute, sveika prisijungus, oi kaip avataras neatitinka realybės wink.gif

Mylimuke, ačiū už nuorodėlę straipsnio, va yra ir vyresnių sportininkių jos įkvepia tokias mėgėjas ir įdomu pasiskaityt.

Bėgu ir asfaltu, bet ir gerai išmintu taku, tai juo bėgt žiauriai smagu, bėgu tai kažką sau mąstau, bet daugiausia jei būna nuobodu tempą padidinu kad labiau išprakaituočiau.
Atsakyti
QUOTE(atene200 @ 2013 08 28, 21:45)
as pora ziemu jau begiojau, tai vilkdavaus base layer marskinelius ir striuke nuo vejo..man siaip pakakdavo. Salika stora,kepure pirstines..bandziau pradzioj dzemperi dar..bet nereikalingas jis buvo, tik apsunkindavo..
o timpas tai labai fainas nusipirkau..brangokos, bet verta, begimui su pasiltinumu is vidaus http://www.sportinea...RMANCE_WINTER_W
tai irgi ju vienu uztekdavo..
aisku, jei maziau nei -13 jau nebegdavau. Bet iki tokios temp uztekdavo..

siaip smagiausia rudeni begt,kai lapai krinta..toks atrodo grynas oras..kvepuoji begi su sypsena..

Šiaip aš maniau išsiversti su base timpom (polipropilenas ar kas ten g.gif) + dabartinėm kvėpuojančiom timpom ant viršaus. Bet labai ačiū už nuorodą, išissaugosiu 4u.gif Jos gal su fleece (flanele) iš vidinės pusės?
O striukę nuo vėjo kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(atene200 @ 2013 08 28, 22:45)

oooo,kaip faina ,noriu rudens wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2013 08 29, 07:20)

Tarškute, sveika prisijungus, oi kaip avataras neatitinka realybės wink.gif

Atitinka, atitinka biggrin.gif

Aš net nežiūrėjau, ką tas impulsas ten duoda.

Aš šiandien įveikiau 8 km, bet gana ilgai bėgau. Tik sunku realių km skaičių susižiūrėti, nes GPS kažkaip sunkiai gaudo mano telefonas, įsijungė jis gal tik kokį gerą km nubėgus.

Šian jaučiu lengvą nuovargį, ale ryt bandysiu turbūt vėl bėgti, reikia gi 10 km pasiekti rolleyes.gif
Atsakyti
Kažkam buvo aktualu MIZUNO batai. Šiandien the Clymb yra akcija po 64,98 USD http://www.theclymb....n=082813 Mizuno

Kad patektį, reikia registruotis ir po to pirkti per tarpininkę. Paskaičiavau, kad gautųsi apie 240-250 Lt su atsiunimu.
Atsakyti