Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

Laba smile.gif
Asvakar trumpam begimui islekiau 2.5 km, po sestadienio daugiau nesinorejo ir bijojau persitempt smile.gif siandien poilsis.
As klausimuka turu..ar esat susidure, kad begant pradeda skaudeti hmm kaip cia paaiskinus, nezinau kaip ta vieta vadinas..zodziu paciam kojos virsuj, ties apatiniu kelnaiciu apatine siule g.gif toj vietoj man ties kokiu 3 km pradeda skaudeti,bet tik desinei kojai taip. Begant nebejauxiu, bet baigus begima dar ir kita diena negaliu tos kojos lygiagreciai pakelti,skauda g.gif gal per mazai apsylu?
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 08 26, 11:55)
O kaip jus renkates kiek kiekviena diena begsite? Begate tiek kiek susiplanavote, ar tiek kiek jegu turite?

Kadangi tie patys maršrutai jau per gerklę lenda biggrin.gif , tai dažniausiai pasiplanuoju, kur bėgsiu, o geriausia, kai maršrutas ne pirmyn-atgal, o ratu eina, tai kažkaip motyvuoja daugiau nubėgt, o ir ne taip nuobodu smile.gif bet planuoju ilguosiu bėgimus daugiausia.
Atsakyti
Kas bėgiojat žiemą, priminkit, kaip rengiatės. Base layerius jau turiu.
Tada ant viršaus maunasi paprastos timpos ir marškinėliai, sriešvėjinis džemperis ir striukė?
Atsakyti
Ateinu pasigirt blush2.gif Anksčiau išbėgdavau tik kažkur po 2min ir būdavo pumpa, stot reikėdavo. Sulaukiau daug jūsų patarimų, skaitydavau jūsų istorijas kaip jūs bėgiojat... Dabar jau bėgioju po 30min smile.gif Iš viso bėgioju nuo balandžio, rimčiau pradėjau nuo birželio assa.gif
Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2013 08 26, 10:28)
Manyčiau neverta dėlo to pergyventi - svarbu, batai būtų patogūs ir smagūs smile.gif
Galiu papasakot guodžiančią istoriją. Pati esu didelį moteris - 183 cm. Koja - 42 dydžio. Bet kai kalba eina apie sportinius batus... moteriškus modelius apskritai turiu pamiršti ir žiūrėtis vyriškų. Pvz asicsai, kurie yra pamažinti ir t.t. man tinka.... 45,5, suprantama vyriški, ir koja, suprantama atrodo tikrai kaip su ląstu. Bet dzin tie ląstai. Svarbu, kad smagu ir patogu smile.gif

QUOTE(valcyte @ 2013 08 26, 13:28)
smile.gif mano koja  42 dydzio smile.gif , as tik dziaugiuosi jei randu savo dydzio ir dar patinkancius batus,o sportiniai tai neatrodo dideli ir visai apie tai net negalvoju smile.gif

tai kokius visdelto laikrodzius turite,kas turite ?
ziuriu Polar visai geri atrodo...

as kazkaip jungdavau WI-FI automatiskai ,reiks pamegint nejungt.
as tai begioju kada tik galiu ir noriu,nors noriu dazniau,nei galiu smile.gif, tai tokis nepastovus begiojimas.

Ech paguodėt mane, aš ir iš didžiakojų biggrin.gif Taupysiuos ir pirksiu Mizuno, jeigu nepersigalvosiu kol susitaupysiu biggrin.gif Nes tik kątik nusipirkau laikrodį, tai kaip mėgėjai kažkaip per brangus hobis darosi blush2.gif
Mano laikrodis Garmin forerunner 210. Man jis labai patinka, bet pradedantiesiem nesiūlyčiau, tikrai puikiai veikia tos programėlės, be to endomondo man rodos galima mėnesiui arba metam nusipirkti už kažkiek ten pinigų geresnę versiją, tai ten daugiau pribombasų duoda kam idomu intervalinės, galima pulsomatį pritaikytą įsigyti, audio couch ir t.t. Laikrodis man patinka, kad labai patogu stebėti viską vienu metu, nes mano telefonas lb didelis ir ant peties užsikabinus aš ten nieko negalėdavau pažiūrėti. Tai dabar ir į pulsą žvilgčiot galiu, greitį, atstumą, viską viename. Plius intervalines treniruotes patogu daryti, susidėlioji kaip nori, o laikrodis tau pypsi ir rodo kada kas smile.gif
Na žodžiu žaisliuką nusipirkau biggrin.gif Beje galima po to dar nusipirkti foot pod (aš pirkau be jo), tada ir ant bėgimo takelio galima matuoti smile.gif

Pamiršau paminėti, kad po to visą info galima įsikelti į garmin connect puslapį, tai ten panašiai kaip endomondo, galima analizuoti žemėlapį, greitį, pulsą, susidėlioti treniruočių planą, yra net treniruočių pavyzdžių pagal žmogaus tikslą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panikė: 26 rugpjūčio 2013 - 22:10
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 26, 18:56)
Kadangi tie patys maršrutai jau per gerklę lenda biggrin.gif , tai dažniausiai pasiplanuoju, kur bėgsiu, o geriausia, kai maršrutas ne pirmyn-atgal, o ratu eina, tai kažkaip motyvuoja daugiau nubėgt, o ir ne taip nuobodu smile.gif  bet planuoju ilguosiu bėgimus daugiausia.

Man irgi lengviau ratu begioti, nei pirmyn ir atgal. Dar pastebejau, akd man lengviau begti smeletu keliuku (nors ir kalnutu), nei asfaltu. Ar taip visiem, ar cia jau mano koks isitikinimas g.gif

QUOTE(overlook @ 2013 08 26, 20:38)
Dabar jau bėgioju po 30min smile.gif Iš viso bėgioju nuo balandžio, rimčiau pradėjau nuo birželio assa.gif

Super, as kolkas geriausiai jauciuosi isbegusi 20 min ir kazkur 3 km. Paskui jau pradeda mintys viskokios lysti, kad pavargau, jau noriu pailseti, noriu namo ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 08 27, 11:17)
Super, as kolkas geriausiai jauciuosi isbegusi 20 min ir kazkur 3 km. Paskui jau pradeda mintys viskokios lysti, kad pavargau, jau noriu pailseti, noriu namo ir t.t. biggrin.gif

Man irgi taip buvo pradžioje. Ir dabar yra, bet dabar žinau, kad po kokio 5-6 km vėl lengva.
Vieną kartą bėgau 8,5, tai nebuvo sunku visai ir dar būčiau galėjusi bėgti.
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 08 27, 10:17)
Man irgi lengviau ratu begioti, nei pirmyn ir atgal. Dar pastebejau, akd man lengviau begti smeletu keliuku (nors ir kalnutu), nei asfaltu. Ar taip visiem, ar cia jau mano koks isitikinimas  g.gif

Aš irgi nemėgstu asfalto, man geriausia išminti takai. Netoli mano namų yra dviračių takas, šalia kurio išmintas pėsčiųjų takelis, tai ten bėgiodama visad renkuosi išmintą takelį ir labai stebiuosi, kad dauguma kitų bėgikų bėga asfaltu.
Atsakyti
Man salia namu yra du begimo takai minksta danga, bet man ten labai nuobodu begiot, nes jie tiesiai eina, ne ratu, ir tik pora km i viena gala tai atsibosta pirmyn atgal begiot. Pradejau gatvese begiot, daug smagiau smile.gif
Uzsiregistravau i Nike 7km begima, laukiu, bus pirmas toks begimas smile.gif
Atsakyti
Aš bėgu tik asfaltu, smėliu ir žvyrium man kažkaip sunku, klimpsta kojos ir ne taip gerai atsispiri biggrin.gif nebent dar gerai išmintas takas tiktų.

Apie ką galvojat bėgdamos 15-20 km, ir daugiau? Kažkaip pažiūrėjau, po 10to km fiziškai nebesunku, kvėpavimas tvarkoj, bet darosi nuobodu g.gif muzikos klausau, bet vis tiek mintys sau biggrin.gif

o kada čia tas nike bėgimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 27 rugpjūčio 2013 - 16:51
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 27, 16:49)
Aš bėgu tik asfaltu, smėliu ir žvyrium man kažkaip sunku, klimpsta kojos ir ne taip gerai atsispiri biggrin.gif  nebent dar gerai išmintas takas tiktų.

Apie ką galvojat bėgdamos 15-20 km, ir daugiau? Kažkaip pažiūrėjau, po 10to km fiziškai nebesunku, kvėpavimas tvarkoj, bet darosi nuobodu  g.gif  muzikos klausau, bet vis tiek mintys sau  biggrin.gif
o kada čia tas nike bėgimas?

As dar tiek daug nesu begus smile.gif bet visada klausaus muzikos,nors dazniausiai ji man tampa fonu, nes gatvej klausaus masinu ar praeiviu. Kazkada bandziau planus kitai dienai susideliot, tai nieks nesigavo, neisejo atsipalaiduot,tada begt pasidare sunku g.gif tiesiog begu ir kazka mastau,svajoju.. Net nezinau smile.gif
O tas begimas rugsejo 29, bet jis ne lietuvoj smile.gif
Atsakyti
"motyvacinis" biggrin.gif
http://gyvenimas.del...u.d?id=62163363
Atsakyti