Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

Manyčiau, kad visi bėgimai daugiau mažiau reklaminiai-komerciniai. Bet svarbiausia juk - gera emocija mirksiukas.gif

Na va, turiu jau ir aš telefone tą bėgimo programėlę, reikės išbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarškutė @ 2013 08 25, 21:26)
Manyčiau, kad visi bėgimai daugiau mažiau reklaminiai-komerciniai. Bet svarbiausia juk - gera emocija  mirksiukas.gif

Nesakyk, Dovydo Sankausko bloge apie visokius įdomius bėgimus prisiskaičiau pvz. čia dalyvavo 5 bėgikai ir kur kas daugiau organizatorių lotuliukas.gif

Na ir pati dalyvavau bėgime aplink Žaliuosius ežerus, kur nieko nemokėjau, o medalį gavau. Kita vertus, tuose masiniuose-komerciniuose mano rezultatai visumoj geriau atrodo negu tuose, kur susirenka išties bėgiojantys žmonės biggrin.gif
Atsakyti
Na ne visi komerciniai. Arba ne visi tiek komerciniai - varijuoja komerciškumo laipsnis.
Bet viskas gerai ir su ta komercija, kol ji per daug nešviečia, kol nepajauti, kad tave bando maustyti. Pvz., straipsnis - Martirosianaitė užklupta bėgiojanti senamiestyje. Akivaizdu, kad nieko ji neužklupta, o planuotai atvyko į fotosesiją, tai kam čia taip pateikti g.gif Arba rašo - gausite marškinėlius, kurių vertė yra 100 kažkiek lt. Čia išvis kažkokia grupinių akcijų protalų retorika biggrin.gif

Šiaip įsivaizduoju, kad labai smagu buvo bėgti temstant wub.gif Ir tikrai būčiau dalyvavusi, jei kaina būtų panaši, kaip Avon bėgimo.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 08 25, 11:04)
Šaunuolės įveikusios We own the night trasą 4u.gif Truputį pavydu skaityt, aš pagailėjau 49 Lt ir apskritai renginio reklamos su visokiom nebėgiojančiom įžymybėm erzino (pažiūrėjau rezultatus – Nomeda Marčėnaitė 50:42, Jurga Anusauskienė – DNF wacko.gif)
O kaip tie marškinėliai jums, patinka?

km per 10 min g.gif aš net einu greičiau biggrin.gif

matau, smagiai pabėgiojot, ir nemažai čia jūsų buvo bigsmile.gif aš tai baliavojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 26, 07:30)
km per 10 min  g.gif  aš net einu greičiau biggrin.gif

Atnaujintuose rezultatuose jau pataisyta į kažkur 34 min.
Atsakyti
sveikos,
jungiuosi ir as prie jusu
pavasari pradejau begioti,bet dar jauciuosi tik pradedanti,tokiu dideliu atstumu dar nebegu, didziausias 5 km buvo, AVON tai jau sudalyvavau begime smile.gif aisku 3,5 km smile.gif. uzsiregistravau vilniaus maratono 4,2 km begime, siais metais gana bus dalyvauti,bet begioti tai ne, kada galiu ir noriu tada begu,isprakaituoji negeras emocijas ir geriau jautiesi iskart.
as EMDOMONDO niekaip nepasijungiu,neveikia man ji , RUNKEEPER naudoju, tik ir kol pasijungia,as ijungiu ir GPS IR WI-FI , be WI-FI nemeginau,reiks ismegint ar veikia be jo. aisku noras nusipirkt laikrodi, koki turite,kokios firmos? reiktu per ziema isigyti,gal kaledu proga senelio paprasyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2013 08 24, 09:59)

Dėl batų dar norėjau paklausti, kurios nešiojat dydesnio dydžio batus? Na 40,41? ***** aš su Nimbus atrodau kaip su ląstais, kodėl jie tokie dideli biggrin.gif Niekaip neapsisprendžiu dėl naujų kedų, nenoriu, kad po to bėgiojant būtų kompleksas dėl to biggrin.gif

Manyčiau neverta dėlo to pergyventi - svarbu, batai būtų patogūs ir smagūs smile.gif
Galiu papasakot guodžiančią istoriją. Pati esu didelį moteris - 183 cm. Koja - 42 dydžio. Bet kai kalba eina apie sportinius batus... moteriškus modelius apskritai turiu pamiršti ir žiūrėtis vyriškų. Pvz asicsai, kurie yra pamažinti ir t.t. man tinka.... 45,5, suprantama vyriški, ir koja, suprantama atrodo tikrai kaip su ląstu. Bet dzin tie ląstai. Svarbu, kad smagu ir patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valcyte @ 2013 08 26, 08:55)

as EMDOMONDO niekaip nepasijungiu,neveikia man ji , RUNKEEPER naudoju, tik ir kol pasijungia,as ijungiu ir GPS IR WI-FI  , be WI-FI nemeginau,reiks ismegint ar veikia be jo. aisku noras nusipirkt laikrodi, koki turite,kokios firmos? reiktu per ziema isigyti,gal kaledu proga senelio paprasyt smile.gif

Wi-FI jungti nereikia. Jis prisijungia prie telefono rysio operatoriaus. Tik pas mane jis irgi kartais ilgokai nepasijungia, bet per ta laika papildomu tempimo pratimuku padarau smile.gif

O kaip jus renkates kiek kiekviena diena begsite? Begate tiek kiek susiplanavote, ar tiek kiek jegu turite?
Atsakyti
smile.gif mano koja 42 dydzio smile.gif , as tik dziaugiuosi jei randu savo dydzio ir dar patinkancius batus,o sportiniai tai neatrodo dideli ir visai apie tai net negalvoju smile.gif

tai kokius visdelto laikrodzius turite,kas turite ?
ziuriu Polar visai geri atrodo...

as kazkaip jungdavau WI-FI automatiskai ,reiks pamegint nejungt.
as tai begioju kada tik galiu ir noriu,nors noriu dazniau,nei galiu smile.gif, tai tokis nepastovus begiojimas.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 08 26, 07:53)
Atnaujintuose rezultatuose jau pataisyta į kažkur 34 min.

Sveiki, gal galetumet linka imesti, kur galima rezultatus rasti., man kazkaip nepavyksta.

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Dilia @ 2013 08 26, 13:06)
Sveiki, gal galetumet linka imesti, kur galima rezultatus rasti., man kazkaip nepavyksta.
Aciu.

http://www.sheruns.lt/
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 08 26, 13:26)

Aciu, ciu!
Atsakyti