Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(gutė* @ 2013 08 25, 03:46)
Radau rezultatus čia kam aktualurezaiweownthenigbt2013 laikas geras man kaip bėgančiai taip po truputi sau. 26 kažkas nepamenu tiksliai. wink.gif nuo nugalėtojos 10 min

AstaM sveikinu.linkėjimai;)
Karalinda gerų atostogų jaučiu bėgiosi :-D

aciu uz nuoroda smile.gif
as kadangi neturejau jokiu telefonu..tai neisivaizdavau koks laikas..
1km per 5:15 nubegau..mano rekordas smile.gif)) negaliu atsidziaugti..

o del programeliu, tai ENDOMONDO tikrai nenaudoja interneto!! tik GPS rysi. Galima drasiai jungti, ne karta jau isbandyta
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2013 08 24, 18:59)
Dėl batų dar norėjau paklausti, kurios nešiojat dydesnio dydžio batus? Na 40,41? ***** aš su Nimbus atrodau kaip su ląstais, kodėl jie tokie dideli biggrin.gif Niekaip neapsisprendžiu dėl naujų kedų, nenoriu, kad po to bėgiojant būtų kompleksas dėl to biggrin.gif

mano šiaip koja 38 dydžio, o mano Nimbusai 40 biggrin.gif Man nepatogu su mažesniais, per ilgas distancijas nutrina, visada perku daug didesnius. O dėl vaizdo nekompleksuoju, nu normaliai jie atrodo... tikrai. Aš ir šiaip maža esu, bet nekrenta į akis. Ir tau siulau negalvot apie tai, viskas ten gerai 4u.gif Bėgikės visada gražiai atrodo, kitaip net nebūūūūna.
QUOTE(Sonbahar @ 2013 08 24, 21:08)
Laba 4u.gif noreciau prisijungt i jusu buri smile.gif begioju nuo vasario, pradejau nuo mazdaug 1-2km, veliau reguliariai begiodavau po mazdaug 5 km. dabar pradejau didint, nes ruosiuos Stambulo Eurasios maratonui, deja nera pusmartonio, tad planuoju 15 km begt smile.gif tad siandien savo rekorda pasiekiau 8.5 km ir planuoju kaskart apie 10 nubegt smile.gif

Sveika 4u.gif junkis junkis biggrin.gif
tu bėgsi kur??? Ko taip toli? Ar tu iš tų kraštų pati esi? Mes dauguma Vilniaus maratonui ruošiamės. Aš planuoju bėgt 21km.
QUOTE(gutė* @ 2013 08 24, 21:10)
Dėl programėlių aš daug nesunaudoju to interneto svarbu kad būtų gps. Aš išjumgiu tą mygtuką mob ryšys. Man veikia. mirksiukas.gif

Jooooo fainas She owns the Night
Gaila su Bamba nesusitikom lyg sutilpau į 30 min nežinau. Nes vėl endomondo pavedė ... nieko. Svarbu buvo ritmas, šviesos, palaikymas Trasoj keliii kalniukaiiiii uuuuuui. Kažkas pasistengė biggrin.gif cool.
..
bigsmile.gif kaip kitoms ar patiko? Kaip sekėsi?

Šnd 10 km viso. Su rytiniu. Smagu. Na taip vėlai nesu bėgus. Smagi patirtis
Dabar kojos ūžia.

nubėgau per 23:45, sunku nebuvo, labai lengvai bėgosi, galvoju, kad gal net per daug pataupiau save, esu greitesniu tempu 10km nubėgus. Bet juk ne dėl rezultatų bėgam, svarbu smagu smile.gif Tik kažkodėl mano nike programa rodo ne 5km, o 4.8km. Idomu kiek iš tikrųjų bėgom g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 25 rugpjūčio 2013 - 08:54
Radau atsakymą dėl endomondo smile.gif

https://getsatisfact...ctivities-d05ov

Man tai užsieny neranda gps signalo be interneto, tai pasidariau išvadą, kad reikia interneto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonbahar @ 2013 08 24, 22:08)
Laba 4u.gif noreciau prisijungt i jusu buri smile.gif

Junkis kuo daugiau tuo smagiau. Turkijoj gyveni? Kaip ar daug bėgikų? Ar geri takai trasikės?

Bamba- geras laikutis tavo drinks_cheers.gif Man ten tik vienas dalykas nepatiko, kad šeimos nariai liko už tvoros tikrai schmoll.gif nei jiems namo varyti nei ką, mes ten nuo 19.00 buvom , aš su drauge- tai man smagu. thumbup.gif Gera trasa greičiui pasilinksminti. Tik aš starte lėtai išjudėjau ten nesiveržiau į priekį. doh.gif

Pažiūrėjau mano asicsukai jau ties tuo kauliuku pėdos pradeda dilti unsure.gif cool.gif oi reiks ir man dairytis kitų asicsu po truputi.

Atsakyti
Šaunuolės įveikusios We own the night trasą 4u.gif Truputį pavydu skaityt, aš pagailėjau 49 Lt ir apskritai renginio reklamos su visokiom nebėgiojančiom įžymybėm erzino (pažiūrėjau rezultatus – Nomeda Marčėnaitė 50:42, Jurga Anusauskienė – DNF wacko.gif)
O kaip tie marškinėliai jums, patinka?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2013 08 25, 08:53)
Sveika 4u.gif junkis junkis biggrin.gif
tu bėgsi kur??? Ko taip toli? Ar tu iš tų kraštų pati esi? Mes dauguma Vilniaus maratonui ruošiamės. Aš planuoju bėgt 21km.

QUOTE(gutė* @ 2013 08 25, 09:11)
Junkis kuo daugiau tuo smagiau. Turkijoj gyveni? Kaip ar daug bėgikų? Ar geri takai trasikės?.

Sveikos, aciu uz priemima 4u.gif as stambule gyvenu, tai cia begsiu smile.gif begiku maratone bus labai daug,bet pagrinde dauguma begs maziausia atstuma, tiksliau manau eis, nes tai vienintele galimybe per bosforo tilta pereit pesciom smile.gif as pirma karta pati begsiu, pries metus per velai apie ji suzinojau.
Takai maratono trasos ar siaip paprastu begiojimo trasu? Siaip begiojimo takai geri, visur danga minksta. Bet didziausias minusas cia begiojant yra kalnai kalniukai smile.gif ju visur labai daug ir sunku isvengt. Kai nebegioju daznai su dviraciu vazineju,tai dar sunkiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 08 25, 10:04)
Šaunuolės įveikusios We own the night trasą 4u.gif Truputį pavydu skaityt, aš pagailėjau 49 Lt ir apskritai renginio reklamos su visokiom nebėgiojančiom įžymybėm erzino (pažiūrėjau rezultatus – Nomeda Marčėnaitė 50:42, Jurga Anusauskienė – DNF wacko.gif)

Sveika! As cia naujoke! Nutariau pasisakyti apie we own the night. Na as prisiregistravau likus 4 val iki begimo, nes mane irvi erzino tos izymybiu reklamos ir maniau, kad per didis mokestis. Bet!!! Labai dziaugiuosi, kad dalyvavau! Labai patiko! O ir marskineliai superiniai! Po 3 savaiciu nebegiojimo dar padariau savo rekorda: 26:49,00!! ( aisku gal kam ir juokingas rezultatas, bet as labai dziaugiuosi)
Atsakyti
Labukas, įveikiau ir aš vakar bėgimą smile.gif Tai galvoju, gal reikia jungtis į Jūsų būrį. Nesu dar užkietėjusi bėgikė, bet vis labiau traukia. Trasą įveikiau per 29 min., kažkaip norėjosi geriau, bet yra kaip yra 4u.gif Tad, jei priimat pradžiamoksles-savamoksles, būtų smagu bendrauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2013 08 25, 08:11)
Bamba- geras laikutis tavo  drinks_cheers.gif Man ten tik vienas dalykas nepatiko, kad šeimos nariai liko už tvoros tikrai  schmoll.gif nei jiems namo varyti nei ką, mes ten nuo 19.00 buvom , aš su drauge- tai man smagu.  thumbup.gif  Gera trasa greičiui pasilinksminti. Tik aš starte lėtai išjudėjau ten nesiveržiau į priekį.  doh.gif

aha, į tą zoną nieks negalėjo patekti, tas keista.
Dar nepatiko tie dūmai trasoj, nes kartą taip užtaikė, kad nemačiau nei kelio, nei kur kojas statyt nei žmonių aplink doh.gif galvojau užsimušiu doh.gif
QUOTE(liusė @ 2013 08 25, 09:04)

man pinigų negaila buvo, marškinėliai faini, bet labai nenoriai registravaus dėl visų reklamų. Kažkaip toks popsinis, biški komencinis reginys gavosi, trūko jame tikros 'bėgikiškos' dvasios.
Bet nesigailiu, buvo smagu, gerai praleidau laiką, džiaugiuosi smile.gif
QUOTE(Sonbahar @ 2013 08 25, 12:02)
Siaip begiojimo takai geri, visur danga minksta. Bet didziausias minusas cia begiojant yra kalnai kalniukai smile.gif ju visur labai daug ir sunku isvengt. Kai nebegioju daznai su dviraciu vazineju,tai dar sunkiau biggrin.gif

iš vienos pusės minusas, o iš kitos, tai raumenims ir ištvermei gerai tie kalniukai smile.gif
QUOTE(Žibutėėė @ 2013 08 25, 12:09)
padariau savo rekorda: 26:49,00!! ( aisku gal kam ir juokingas rezultatas, bet as labai dziaugiuosi)

šaunuolė, tikrai geras rezultatas cool.gif
QUOTE(Tarškutė @ 2013 08 25, 12:11)
Labukas, įveikiau ir aš vakar bėgimą  smile.gif Tai galvoju, gal reikia jungtis į Jūsų būrį. Nesu dar užkietėjusi bėgikė, bet vis labiau traukia.  Trasą įveikiau per 29 min., kažkaip norėjosi geriau, bet yra kaip yra  4u.gif Tad, jei priimat pradžiamoksles-savamoksles, būtų smagu bendrauti  biggrin.gif

tai kad dauguma mūsų daugiau mažiau čainikai biggrin.gif taip kad junkis drasiai
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 08 24, 16:03)
Sakykit, merginos, man tokiai "rimtai " technikos žinovei ax.gif ar toms programoms kurias parsisiunti į telefoną reikalingas interneto ryšys.Turiu omeny, jei jas įjungi bėgdama, tai tau kapsi internetinis laikas?Klausiu, nes mano planas nepritaikytas plačiam interneto naudojimui. ax.gif

Runkeeper programai interneto nereikia, tik reikia ijungti vietos nustatyma (GPS).

QUOTE(Panikė @ 2013 08 24, 19:59)

dabar nusipirkau laikrodį su gps ir pulso matuokliu, brangus, bet labai fainas žaisliukas

Prasom pasirodyti koki smile.gif Noriu tokio daikto, kad pulsa matuotu. O gal yra ir tokie, kurie rodo ir nubegta atstuma?
Atsakyti
Aš šiandien turbūt paskutinį kartą prieš pusmaratonį "Vilniaus maratone" ilgą atstumą bėgau – 21 km. Matau, kad turiu šansų išbėgt į 2 val., tik bijau, kad labai norėdama tą padaryt pradžioj per greit bėgsiu ir paskui pavargus smarkiai sulėtėsiu.
Atsakyti
Šiandien pagaliau išbėgau po kojos traumos bigsmile.gif Nieko neskaudėjo, viskas ok. O bėgau reikalų tvarkyti, tai tokia gavosi runnings-transport veikla. Gaila, endomondo nėra tokio workouto tipo lotuliukas.gif

She owns the night praignoravau, nes kaina už 5 km bėgimą man pasirodė neadekvati ir labai nepatiko įkyri reklaminė kampanija. Net keista, negi jie savo tikslinę auditoriją laiko tokiais jau visai nieko nesuprantančiais lopais g.gif Be to, labai nusivyliau po nike pusmaratonio staigiai pasikeitusia nike treniruočių atmosfera. Ėmė išpardavinėti iki pusmaratonio reklamuotus batus, nebebūdavo vandens - na tiesiog pasimatė, kad visos tos treniruotės buvo skirtos žmonėms į renginį pritraukti ir po viskuo slypėjo vien komercija. Ai, kažkaip...
Atsakyti