QUOTE(gutė* @ 2013 08 25, 08:11)
Bamba- geras laikutis tavo
Man ten tik vienas dalykas nepatiko, kad šeimos nariai liko už tvoros tikrai
nei jiems namo varyti nei ką, mes ten nuo 19.00 buvom , aš su drauge- tai man smagu.
Gera trasa greičiui pasilinksminti. Tik aš starte lėtai išjudėjau ten nesiveržiau į priekį.
aha, į tą zoną nieks negalėjo patekti, tas keista.
Dar nepatiko tie dūmai trasoj, nes kartą taip užtaikė, kad nemačiau nei kelio, nei kur kojas statyt nei žmonių aplink
galvojau užsimušiu
QUOTE(liusė @ 2013 08 25, 09:04)
Šaunuolės įveikusios
We own the night trasą
Truputį pavydu skaityt, aš pagailėjau 49 Lt ir apskritai renginio reklamos su visokiom nebėgiojančiom įžymybėm erzino (pažiūrėjau rezultatus Nomeda Marčėnaitė 50:42, Jurga Anusauskienė DNF
)
O kaip tie marškinėliai jums, patinka?
man pinigų negaila buvo, marškinėliai faini, bet labai nenoriai registravaus dėl visų reklamų. Kažkaip toks popsinis, biški komencinis reginys gavosi, trūko jame tikros 'bėgikiškos' dvasios.
Bet nesigailiu, buvo smagu, gerai praleidau laiką, džiaugiuosi
QUOTE(Sonbahar @ 2013 08 25, 12:02)
Siaip begiojimo takai geri, visur danga minksta. Bet didziausias minusas cia begiojant yra kalnai kalniukai
ju visur labai daug ir sunku isvengt. Kai nebegioju daznai su dviraciu vazineju,tai dar sunkiau
iš vienos pusės minusas, o iš kitos, tai raumenims ir ištvermei gerai tie kalniukai
QUOTE(Žibutėėė @ 2013 08 25, 12:09)
padariau savo rekorda: 26:49,00!! ( aisku gal kam ir juokingas rezultatas, bet as labai dziaugiuosi)
šaunuolė, tikrai geras rezultatas
QUOTE(Tarškutė @ 2013 08 25, 12:11)
Labukas, įveikiau ir aš vakar bėgimą
Tai galvoju, gal reikia jungtis į Jūsų būrį. Nesu dar užkietėjusi bėgikė, bet vis labiau traukia. Trasą įveikiau per 29 min., kažkaip norėjosi geriau, bet yra kaip yra
Tad, jei priimat pradžiamoksles-savamoksles, būtų smagu bendrauti
tai kad dauguma mūsų daugiau mažiau čainikai
taip kad junkis drasiai