Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 08 23, 11:53)
nu geras mat nezinojau, mano tikrai aukstas skliautas (as pati keltim vadinu) o batus nusipirkau asics kayn  doh.gif

o iš kur žinai, kad tavo skliautas aukštas? Kaip tai nustatyti?

Aš turėjau asics nimbus, man iš pradžių tiko, poto pradėjo trinti tose skliauto vietose, matyt jie labai aukštai kelčiai skirti. Tai nuo to laiko, manau kad mano keltis normali, tikrai neaukšta unsure.gif
Šiaip tikrai faini batai buvo, gal vienintelis trūkumas, kad sunkūs. Dabar jau su kitais bėgu, bet nimbus vis dar turiu, kitiems sportams naudoju, niekaip nesusinešioja jau keli metai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2013 08 24, 11:29)
o iš kur žinai, kad tavo skliautas aukštas? Kaip tai nustatyti?

Praeitam psl yra kaip atrodo pėdos foto, o nustatyt gali drėgna pėda atsistojus ant popieriaus ar tiesiog ant kokių plytelių, kur matosi pėdsakai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2013 08 23, 22:54)
Šiandien tik va endomondo suvokiau kad nevekė beveik bėgimo gale. Tai smagu kad kita programėlė veikė. Bet aišku viena patogiau...

As naudoju runkeeper programa. Endomodo kazkaip daznai man neveikdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 08 24, 12:03)
As naudoju runkeeper programa. Endomodo kazkaip daznai man neveikdavo  doh.gif

AS IR NAUdoju ta pacia , labai prilipo ji man . Liuks thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, merginos, man tokiai "rimtai " technikos žinovei ax.gif ar toms programoms kurias parsisiunti į telefoną reikalingas interneto ryšys.Turiu omeny, jei jas įjungi bėgdama, tai tau kapsi internetinis laikas?Klausiu, nes mano planas nepritaikytas plačiam interneto naudojimui. ax.gif
Atsakyti
Taip, tam reikalingas interneto ryšys, prikapsi nemažai, jeigu internetas yra ribotas smile.gif aš komandiruotėse užsieny naudodavau, tai geros sąskaitos ateidavo smile.gif
dabar nusipirkau laikrodį su gps ir pulso matuokliu, brangus, bet labai fainas žaisliukas smile.gif

Dėl batų dar norėjau paklausti, kurios nešiojat dydesnio dydžio batus? Na 40,41? ***** aš su Nimbus atrodau kaip su ląstais, kodėl jie tokie dideli biggrin.gif Niekaip neapsisprendžiu dėl naujų kedų, nenoriu, kad po to bėgiojant būtų kompleksas dėl to biggrin.gif

Beje sėkmės kas šiandien bėga she runs bėgime! Mane iškomandiravo vėl, tai deja nuplaukė šitas, paprašiau, kad kolegė bent marškinėlius paimtų, tikiuosi bus gražūs biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif noreciau prisijungt i jusu buri smile.gif begioju nuo vasario, pradejau nuo mazdaug 1-2km, veliau reguliariai begiodavau po mazdaug 5 km. dabar pradejau didint, nes ruosiuos Stambulo Eurasios maratonui, deja nera pusmartonio, tad planuoju 15 km begt smile.gif tad siandien savo rekorda pasiekiau 8.5 km ir planuoju kaskart apie 10 nubegt smile.gif
Atsakyti
Dėl programėlių aš daug nesunaudoju to interneto svarbu kad būtų gps. Aš išjumgiu tą mygtuką mob ryšys. Man veikia. mirksiukas.gif

Jooooo fainas She owns the Night
Gaila su Bamba nesusitikom lyg sutilpau į 30 min nežinau. Nes vėl endomondo pavedė ... nieko. Svarbu buvo ritmas, šviesos, palaikymas Trasoj keliii kalniukaiiiii uuuuuui. Kažkas pasistengė biggrin.gif cool.
..
bigsmile.gif kaip kitoms ar patiko? Kaip sekėsi?

Šnd 10 km viso. Su rytiniu. Smagu. Na taip vėlai nesu bėgus. Smagi patirtis
Dabar kojos ūžia.

Atsakyti
Sveikos . 4u.gif

As snd tik 7km , isbegau , vel kojos skauda (antkauliai) . doh.gif
Pranesa karsta lb savaite tai nzn kaip reiks begiot. Sianakt iskrendu atosotgu , tai dingsiu is cia , beveik 3 savaitikem smile.gif
Tikiuosiu nepriaugsiu svorio per atostogas , to labiausiai bijau biggrin.gif
Atsakyti
Įveikiau We own the night trasą per 30,26 min. Bent Endomondo taip rodė. Labai smagu buvo smile.gif Gal žinot kur pažiūrėti laikus, kuriuos tie čipai nuskaitė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaM: 24 rugpjūčio 2013 - 22:46
Radau rezultatus čia kam aktualurezaiweownthenigbt2013 laikas geras man kaip bėgančiai taip po truputi sau. 26 kažkas nepamenu tiksliai. wink.gif nuo nugalėtojos 10 min

AstaM sveikinu.linkėjimai;)
Karalinda gerų atostogų jaučiu bėgiosi :-D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutė*: 25 rugpjūčio 2013 - 02:50
QUOTE(gutė* @ 2013 08 25, 01:46)
Radau rezultatus čia kam aktualurezaiweownthenigbt2013 laikas geras man kaip bėgančiai taip po truputi sau. 26 kažkas nepamenu tiksliai. wink.gif nuo nugalėtojos 10 min

AstaM sveikinu.linkėjimai;)
Karalinda gerų atostogų jaučiu bėgiosi :-D

Dekui , jo begiosiu . Apranga pasiemiau smile.gif nes valgysiu tikrai daugiau wink.gif
Atsakyti