Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(Amarcord @ 2013 08 23, 09:04)
Dar dėl batų, atkreipkit dėmesį, kad asics vieni modeliai skirti normaliam skliautui (nimbus), o kiti plokščiam (pvz., kayano).
Lentelė

Kas tai yra skliautas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 08 23, 09:20)
Kas tai yra skliautas?  blush2.gif

Pėdos dalis.

user posted image
1 Plokščias skliautas (plokščiapėdystė) - angl. overpronation
2 Normalus
3 Aukštas - angl. underpronation arba supination

Čia dar gal aiškiau matosi.
Atsakyti
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 08 23, 10:20)
Kas tai yra skliautas?  blush2.gif

pėdos skliautas - vidinėje kojos pusėje ties viduriu...pvz., pilnapadžių žmonių pėdos to skliauto neturi arba labai mažas jis
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2013 08 22, 22:54)
beje gal kas žino internetinių parduotuvių iš kur galima parsisiųsti?

Čia nemažai visko bėgikams http://www.sweatshop.co.uk/.

QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 08 23, 06:13)
O tos kurios isbegat didelius atstumus (man didelis jau nuo 7km), ar begant darote pertraukeles? Ar tiesiog startuojat, o finizuojate tik paieke savo uzsibrestus km?

Nedarau jokių pertraukų, nes ilgus bėgimus bėgu patogiu tempu ir nėra jokio poreikio stot. Pertraukas darau, kai užsibrėžiu išbėgt pvz. 4 km kur kas greitesniu tempu ir neištempiu nesustojus.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 23, 07:32)
Bandziau per pilva kvepuot sunkiai gaunas  doh.gif  biggrin.gif

Man net nebegant sunku pilvu kvepuoti. Nors begant bandau ta daryti.

QUOTE(mylimuke @ 2013 08 23, 08:58)

Aciu uz nuorodas. Reikes bandti pasimatuoti pulsa siandien pabegiojus.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 23, 09:28)
Pėdos dalis.

user posted image
1 Plokščias skliautas (plokščiapėdystė) - angl. overpronation
2 Normalus
3 Aukštas - angl. underpronation arba supination

Čia dar gal aiškiau matosi.

nu geras mat nezinojau, mano tikrai aukstas skliautas (as pati keltim vadinu) o batus nusipirkau asics kayn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 08 23, 12:53)
nu geras mat nezinojau, mano tikrai aukstas skliautas (as pati keltim vadinu) o batus nusipirkau asics kayn  doh.gif

Taip, dar vadinama keltimi. Na bet jei patogu su jais, kojų nepaskausta, tai gal nieko tokio? O gal ir keltis ne tokia aukšta, nes kayano tinka ir normaliai, ir plokščiai kelčiai.
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 08 23, 12:45)
Man net nebegant sunku pilvu kvepuoti. Nors begant bandau ta daryti.
Aciu uz nuorodas. Reikes bandti pasimatuoti pulsa siandien pabegiojus.

Pulsą matuot reikia bėgant, nes nustojus bėgti per pirmas 10 sek jis smarkiai krenta ir krenta toliau, per ,jei neklystu, 10-15 min atsistato.
Aš nematuoju beveik niekad, bet jei norisi, tai iškart sustojus per pirmas sekundes pradedu matuot, pirštais prie kaklo lengvai jaučiasi, 15 sek, o tada daugini x4 smile.gif

Aš šiandien 11 km įveikiau, nebuvo sunku, bet išjudinau, rodos, kiekvieną kūno molekulę biggrin.gif
Atsakyti
Mylimuke, Bambolina, Echidna, Deire, labai ačiū už greitą atsakymą!
jau šiandien išbandysiu 3-2 kvėpavimą ax.gif
Atsakyti
Šiaip kai tik pradėjau bėgioti, tai man tiko toks kvėpavimas: 1 ilgas įkvėpt, 3 trumpi iškvėpt, tai ir šono skausmas buvo labai retas svečias smile.gif
Atsakyti
http://www.6pm.com/n...k-bright-cerise

gal kam reikia is vaiku skyriaus 6 youth dydis yra 39 eur dydis
Atsakyti
Šnd tradiciniai 7 km norėjau ir galėjau daugiau rezervas tikrai buvo....atostogauja šeimyna tai šiandien jau Vilniuj atsidūrėm.Žodžiu skubėjau....

Kažkas klausė kaip su programų naudojimu bėgant kol kas naudoju dvi programas kaip besotė ir radijo klausau. Normaliai išlaiko telefoniukas. Šiandien tik va endomondo suvokiau kad nevekė beveik bėgimo gale. Tai smagu kad kita programėlė veikė. Bet aišku viena patogiau...
Atsakyti