Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(Blizgute899 @ 2013 08 20, 13:24)
Labas mergaites!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Noreciau jugtis prie jusu begiojenciu mergaiciu ,bet jus tiek daug cia prabegat doh.gif  doh.gif  doh.gif  As kaip pradedanti niekaip sitiek neisspausiu unsure.gif  Nusipirkau begiojimo batukus ,bandysiu begioti,gal kada pasieksiu jusu lygi biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif

oi, jeigu bus noro, pasieksi 4u.gif aš balandį pradėjau nuo 500m., o dabar 13km jau įveikiu thumbup.gif svarbiausia, kad būtų malonu 4u.gif

o aš savaitę praleidau Palangoje, tai kelis kartus išbėgau - vėl pasimėgavau tuo miško bėgimo taku wub.gif o va pajūriu negaliu bėgti - man ten nepatinka ax.gif
gaila, kad šią savaitę vėl sunkiai suderinu išbėgimus - vakar, rytoj nebus MB (nebus kam vaiko palikti), šiandien svečių bus, savaitgalis jau irgi suplanuotas, tai geriausiu atveju lieka ketvirtadienis g.gif
Gute, aš vis dar svajoju apie kompaniją ir šilo susipažinimu bigsmile.gif gal ketvirtadienį vakare bėgsi? ax.gif
Atsakyti
Jau turbūt 100 kartų aptarinėjom, bet dabar man aktualu pasidarė laugh.gif
Tai su kokiais batais bėgiojat? Ir svarbiausia - kur pirkot (ir kiek mokėjot)?
Neapsisprendžiu, imt Lietuvoj kažką iš pigesnių (norėtųs sutilpt į 300, na max 350 lt) ir mažesnio pasirinkimo ar bandyti siųstis, bet baisu nepataikyt dydžio g.gif Dabar Adidas turiu, man jie patinka ir patogūs, dar apie Asics mąstau, Nimbus visi giria, kiek jau spėjau straipsniukų perskaityt, bet Lt baisiai brungūs jie. g.gif Šaltam sezonui čia, tai gore-tex turbūt reiktų imt, tik jie sunkesni.
Gal žinot kokių (iš)parduotuvių su padoriom kainom, tinka Vilnius ir Kaunas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 20, 14:08)
Neapsisprendžiu, imt Lietuvoj kažką iš pigesnių (norėtųs sutilpt į 300, na max 350 lt) ir mažesnio pasirinkimo ar bandyti siųstis, bet baisu nepataikyt dydžio  g.gif  Dabar Adidas turiu, man jie patinka ir patogūs, dar apie Asics mąstau, Nimbus visi giria, kiek jau spėjau straipsniukų perskaityt, bet Lt baisiai brungūs jie.  g.gif  Šaltam sezonui čia, tai gore-tex turbūt reiktų imt, tik jie sunkesni.
Gal žinot kokių (iš)parduotuvių su padoriom kainom, tinka Vilnius ir Kaunas.  ax.gif

Aš tai į šituos žiūrau.. Gi gali nueiti į kokį winner sport, išsimatuoti, pasižiūrėti, koks dydis tinka ir užsisakyti, pvz., iš javari arba sportsdirect blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, labai džiaugiuosi Jus suradusi.
Aš irgi bėgikė mėgėja. Pradėjau praeitų metų pavasarį nuo 1 km turbūt. Dabar nubėgu ~6,5 km porą kartų per sav. Daugiausia įvėkiau preaitą sav. - 8,65 km, tik aš labai lėtai bėgu ir nesuprantu kaip kiti taip greitai varo. Mano geriausias greitis 6,35 min./km.

Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2013 08 20, 12:37)
oi, jeigu bus noro, pasieksi 4u.gif aš balandį pradėjau nuo 500m., o dabar 13km jau įveikiu thumbup.gif svarbiausia, kad būtų malonu 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif

o mano batai asics, nesupirkau panevezyje isparduotuve uz 180 lt ax.gif sndn planuoju vakare isbegt, jei niekas nesugriaus planu, nes ryta neisejo, panele mano mazoji kelesi kokius 4 kartus, tai nebesugebejau atsikelt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 20, 15:08)
Neapsisprendžiu, imt Lietuvoj kažką iš pigesnių (norėtųs sutilpt į 300, na max 350 lt) ir mažesnio pasirinkimo ar bandyti siųstis, bet baisu nepataikyt dydžio  g.gif  Dabar Adidas turiu, man jie patinka ir patogūs, dar apie Asics mąstau, Nimbus visi giria, kiek jau spėjau straipsniukų perskaityt, bet Lt baisiai brungūs jie.  g.gif   Šaltam sezonui čia, tai gore-tex turbūt reiktų imt, tik jie sunkesni.
Gal žinot kokių (iš)parduotuvių su padoriom kainom, tinka Vilnius ir Kaunas.  ax.gif

Galiu patarti puikią parduotuvę Vilniuje Ateities g. ir Šiauliuose "MARATONAS". Yra jie ir internete su kainomis: http://www.s-sportas...imo_bateliai/60
Puiki tuo, kad aptarnavimas superinis, nežinau ar kada gyvenime buvau geriau pakonsultuota. Jie net turi specialų bėgimo takelį, kad parinkti batus pagal dedamą pėdą.
Labai norėjau Nike Free run, bet MB įkalbėjo nuvažiuoti pasimatuoti Asics. Dėl patogumo su Nike'ais nėra ką lyginti. Kiek matavausi - visi tiesiog limpa prie kojos.
Užsisakydamos būkit atsargios, nes aš skaudžiai nusivyliau. Pasimatavusi MARATONE užsisakiau šį modelį http://www.s-sportas..._TRAINER_18/136 iš US. LT mano dydis ant bato buvo US7,5 - EU 38, tai tokį ir užsisakiau.
Gavau su užrašu US7,5 - EU 39. Nešioju 37-37,5 Man cielu dydžiu per dideli cry.gif Panašu, kad skirtingom rinkom skirtingai žymi dydžius.
Jei galite sau leisti, tikrai rekomenduoju pirkti ten. Sakė, atnešus maratono numerį duoda nuolaida.

QUOTE(Amarcord @ 2013 08 20, 15:16)
Aš tai į šituos žiūrau.. Gi gali nueiti į kokį winner sport, išsimatuoti, pasižiūrėti, koks dydis tinka ir užsisakyti, pvz., iš javari arba sportsdirect  blush2.gif

Amarcord, šie labai geri ir patogūs. Matavausi juos, bet išsirinkau plonesniu padu, nes noriu greičiau begti. Šie puikiai tinka, jei bėgiojat asfaltu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 20 rugpjūčio 2013 - 18:48
QUOTE(AstaM @ 2013 08 20, 15:01)
Gavau su užrašu US7,5 - EU 39. Nešioju 37-37,5 Man cielu dydžiu per dideli  cry.gif  Panašu, kad skirtingom rinkom skirtingai žymi dydžius.

Gal tie užsakyti buvo vyriški? Nes tų pačių modelių būna W ir M, ir dydžiai skiriasi. Iš vyriškų reikia mažesnį dydį imti.

Aha, aš asfaltu daugiausiai bėgioju. O tuos, kur įdėjau linką, planuoju rudeniui/žiemai, tai dar aktualu, kad nebūtų labai slidūs.

Beje, užsisakius iš javari, galima per metus grąžinti nepatikusią/netikusią prekę. Aišku, teks susimokėti už siuntimą jiems atgal (ilgaaulius sykį siunčiau, apie 20 lt mokėjau). O siuntimas į LT nemokamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 20 rugpjūčio 2013 - 15:17
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 20, 16:14)
Gal tie užsakyti buvo vyriški? Nes tų pačių modelių būna W ir M, ir dydžiai skiriasi. Iš vyriškų reikia mažesnį dydį imti.

Aha, aš asfaltu daugiausiai bėgioju. O tuos, kur įdėjau linką, planuoju rudeniui/žiemai, tai dar aktualu, kad nebūtų labai slidūs.

Irgi turėjau tokią mintį, bet čia spalvos tokios nevyriškos smile.gif Ir pačiam shope parašyta, kad jie moteriški. Žodžiu, mistika. Perku iš US 6 metus, dar tokio aibrok6to neturėjau.
Atsakyti
QUOTE(AstaM @ 2013 08 20, 15:23)
Irgi turėjau tokią mintį, bet čia spalvos tokios nevyriškos smile.gif Ir pačiam shope parašyta, kad jie moteriški. Žodžiu, mistika. Perku iš US 6 metus, dar tokio aibrok6to neturėjau.

Šiaip keista ir tikrai įdomu, ką ten matavotės parduotuvėje, nes oficialiam asics size charte nurodyta, kad us 7,5 atitinka eu 39. Aš Vilniuje matavausi eu 40,5, anglišką 7. Tai size charte kaip ir viskas atitinka, us 9 būtų.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 20, 14:08)

As nusipirkau Nike smile.gif Sporto pardotuveje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 20, 16:28)
Šiaip keista ir tikrai įdomu, ką ten matavotės parduotuvėje, nes oficialiam asics size charte nurodyta, kad us 7,5 atitinka eu 39. Aš Vilniuje matavausi eu 40,5, anglišką 7. Tai size charte kaip ir viskas atitinka, us 9 būtų.

Aga, dabar irgi pažiūrėjau g.gif Esu užsisakinėjusi NIKE į sporto salę, tai atitiko ką matavausi Lt ir tai ką gavau iš US.

Kol čia nepakalbėjom buvau nusiteikusi siųstis dar vienus, bet dabar esu visiškai pasimetusi. Jaučiu reikia pirkti čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaM: 20 rugpjūčio 2013 - 15:49
QUOTE(AstaM @ 2013 08 20, 15:42)
Kol čia nepakalbėjom buvau nusiteikusi siųstis dar vienus

Kokius? ax.gif
Atsakyti