Merginos, o kur šiandien vyks Palangos bėgimas? Kur startas? Finišas?
Na ką, nusibalnojau kelį šiandien su dviračiu. Ir gerokai susimušiau Turbūt ateinančią savaitę teks pailsėti
Raktai dažniausiai lieka namie. O šiaip ant timpų yra užtrauktuku užsegama kišenėlė ir telefonui, ir raktams.
Kvėpuoti pilvu - tą ir reiškia. Kvėpuojant kilnojasi pilvas, o krūtinė ne.
Mes galime kvėpuoti trimis būdais:
Raktikauliu. Įkvepiant mūsų raktikaulis ir pečiai pakelti, o pilvas įtrauktas. Taip kvėpuoti sunku, o oro įkvepiama mažai.
Krūtinės ląsta. Kvėpuojant krūtinę išplečia tarpšonkauliniai raumenys. Toks kvėpavimas taip pat nėra taisyklingas.
Pilvu. Įkvepinat oro prisipildo visi plaučiai. Pilvu kvėpuojama lėtai ir giliai, todėl tai geriausias kvėpavimo būdas. Norėdami išmokti pilvinio kvėpavimo, apsivilkite laisvais drabužiais, atsigulkite ant nugaros, uždėkite rankas ant viršutinės pilvo dalies, ties kuria ir yra diafragma. Lėtai įkvėpkite ir iškvėpkite. Įkvėpiant pilvas turi išsipūsti, o iškvėpiant įsitraukti.
(Menas... kvėpuoti)
QUOTE(Malena @ 2013 08 17, 23:40)
Labu, turiu tokį klausimą... Kur laikot namų raktus, telefoną kai išbėgat prasibėgti?
Ir ką reiškia kvėpuoti pilvu?
Ir ką reiškia kvėpuoti pilvu?
Raktai dažniausiai lieka namie. O šiaip ant timpų yra užtrauktuku užsegama kišenėlė ir telefonui, ir raktams.
Kvėpuoti pilvu - tą ir reiškia. Kvėpuojant kilnojasi pilvas, o krūtinė ne.
Mes galime kvėpuoti trimis būdais:
Raktikauliu. Įkvepiant mūsų raktikaulis ir pečiai pakelti, o pilvas įtrauktas. Taip kvėpuoti sunku, o oro įkvepiama mažai.
Krūtinės ląsta. Kvėpuojant krūtinę išplečia tarpšonkauliniai raumenys. Toks kvėpavimas taip pat nėra taisyklingas.
Pilvu. Įkvepinat oro prisipildo visi plaučiai. Pilvu kvėpuojama lėtai ir giliai, todėl tai geriausias kvėpavimo būdas. Norėdami išmokti pilvinio kvėpavimo, apsivilkite laisvais drabužiais, atsigulkite ant nugaros, uždėkite rankas ant viršutinės pilvo dalies, ties kuria ir yra diafragma. Lėtai įkvėpkite ir iškvėpkite. Įkvėpiant pilvas turi išsipūsti, o iškvėpiant įsitraukti.
(Menas... kvėpuoti)
Grįžau po pusantros savaitės atostogų pajūryje. Kažkiek apsileidau, nes nors ir pabėgiodavau, nedariau jokių bėgimų į kalniukus, pagreitėjimų ir ilgų bėgimų.
Telefono neimu, o raktus laikau sugniaužus kumštyje. Jei ruošiuosi bėgiot ilgai, tai imu tokį ant liemens užsegamą daiktą, kur prisitvirtinu vandens buteliuką, įsidedu raktus, nosinių.
Ant tympų pas mane ant užpakalio yra kišenėlė, bet negražiai atrodo išsipūtusi, tai praktiškai niekad į ją nieko nededu.
Užjaučiu. Nesmagu nuo dviračio griūt, paskui baisoka važiuot kurį laiką gali būt.
Aš tai sugebu ir bėgdama nugriūt , šiemet jau porą kartų užkliuvau už nežymiai išsikišusios šaknies, bet tik nežymiai apsibrozdinau.
QUOTE(Malena @ 2013 08 17, 23:40)
Labu, turiu tokį klausimą... Kur laikot namų raktus, telefoną kai išbėgat prasibėgti?
Telefono neimu, o raktus laikau sugniaužus kumštyje. Jei ruošiuosi bėgiot ilgai, tai imu tokį ant liemens užsegamą daiktą, kur prisitvirtinu vandens buteliuką, įsidedu raktus, nosinių.
Ant tympų pas mane ant užpakalio yra kišenėlė, bet negražiai atrodo išsipūtusi, tai praktiškai niekad į ją nieko nededu.
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 18, 16:11)
Na ką, nusibalnojau kelį šiandien su dviračiu. Ir gerokai susimušiau Turbūt ateinančią savaitę teks pailsėti
Užjaučiu. Nesmagu nuo dviračio griūt, paskui baisoka važiuot kurį laiką gali būt.
Aš tai sugebu ir bėgdama nugriūt , šiemet jau porą kartų užkliuvau už nežymiai išsikišusios šaknies, bet tik nežymiai apsibrozdinau.
merginos , kiek per savaite nubegat km , sudejus ?
QUOTE(liusė @ 2013 08 18, 21:18)
Čia vingio parke? Gal tam mtb takelyje palei Nerį? Aš ten visada akylai po kojom žiūriu, nes šaknų daugybė.
Dribau, beje, irgi vingyje. Apmaudžiausia, kad beveik lygioj vietoj, kur daugybę kartų važiuota. Nemanau, kad bus baisu vėl lipti ant dviračio. Kad tik greičiau užgytų
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 18, 21:56)
10 - 20 km. Stengiuosi 2 kartus per savaitę išbėgti, bet būna, kad tik 1 kartą tepavyksta.
QUOTE(gutė* @ 2013 08 16, 15:40)
Mane irgi motyvuoja :
grynas oras
greitas judėjimas
parko žaluma (gyvenu netoli jo)
kojų ir užpakaliuko pokyčiai
poilsis smegenims
nike/endomondo
hot fm
grynas oras
greitas judėjimas
parko žaluma (gyvenu netoli jo)
kojų ir užpakaliuko pokyčiai
poilsis smegenims
nike/endomondo
hot fm
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 18, 22:56)
10-20 km, apsileidau kažkaip, anksčiau ir po 30 nubėgdavau
*
Išpildžiau savo minisvajonę- prasibėgti paplūdimiu Deja, buvo nebe saulėtekis jau ir buvo karšta, ir buvo labai sunku, taigi realybė toli gražu nuo svajonės. Simboliški 2,3 km
Užtat 5- ir 7dienį su MB į veikėm po 26 km dviratuku prisiminiau visus man žinomus keiksmažodžius ir net sakiau, kad nekenčiu MB tysėmės 20 kg kuprines bet vis tiek savaitgalis man patiko
*
Kokių žinot šoninių išorinių šlaunų raumenų tempimo pratimų?
Papildyta:
How to Clean Running Shoes
Dalinuosi, gal kam pravers
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 18, 23:31)
As sia savaite 45km paskutine savaite man pries atostogas , bijau kad per jas apsileisiu .
Sveikos,
o aš šiandien planavau bėgti 7 km, išbėgau tik 4, nes nu taip į tualetą užsinorėjau.
Tikiuos ryt niekas nesumaišys
o aš šiandien planavau bėgti 7 km, išbėgau tik 4, nes nu taip į tualetą užsinorėjau.
Tikiuos ryt niekas nesumaišys
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 18, 21:56)
Kažkur 35-40 km.
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 18, 22:07)
Čia vingio parke? Gal tam mtb takelyje palei Nerį? Aš ten visada akylai po kojom žiūriu, nes šaknų daugybė.
Ne, aš prie Verkių parko gyvenu, čia ir bėgioju.
Beje, ačiū už informaciją apie interviu su A. Ramonu, šiandien nugvelbiau "Gyvenimo būdą" iš tėvų ir paskaičiau. Fainas man tas Ramonas pasirodė per VM seminarą.
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 19, 00:31)
Išpildžiau savo minisvajonę- prasibėgti paplūdimiu
Aš praėjusią savaitę irgi keletą kartų paplūdimiu pabėgiojau. Buvom tokiam gražiam ir tuščiam paplūdimy prie Liepojos, jūra banguota, smėliukas suplūktas
Jau įkelta Vilniaus maratono seminarų medžiaga
Labas mergaites!!! Noreciau jugtis prie jusu begiojenciu mergaiciu ,bet jus tiek daug cia prabegat As kaip pradedanti niekaip sitiek neisspausiu Nusipirkau begiojimo batukus ,bandysiu begioti,gal kada pasieksiu jusu lygi