Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

Merginos, o kur šiandien vyks Palangos bėgimas? Kur startas? Finišas? 4u.gif
Atsakyti
Na ką, nusibalnojau kelį šiandien su dviračiu. Ir gerokai susimušiau doh.gif Turbūt ateinančią savaitę teks pailsėti verysad.gif

QUOTE(Malena @ 2013 08 17, 23:40)
Labu, turiu tokį klausimą... Kur laikot namų raktus, telefoną kai išbėgat prasibėgti?

Ir ką reiškia kvėpuoti pilvu?

Raktai dažniausiai lieka namie. O šiaip ant timpų yra užtrauktuku užsegama kišenėlė ir telefonui, ir raktams.

Kvėpuoti pilvu - tą ir reiškia. Kvėpuojant kilnojasi pilvas, o krūtinė ne.

Mes galime kvėpuoti trimis būdais:
• Raktikauliu. Įkvepiant mūsų raktikaulis ir pečiai pakelti, o pilvas įtrauktas. Taip kvėpuoti sunku, o oro įkvepiama mažai.
• Krūtinės ląsta. Kvėpuojant krūtinę išplečia tarpšonkauliniai raumenys. Toks kvėpavimas taip pat nėra taisyklingas.
• Pilvu. Įkvepinat oro prisipildo visi plaučiai. Pilvu kvėpuojama lėtai ir giliai, todėl tai geriausias kvėpavimo būdas. Norėdami išmokti pilvinio kvėpavimo, apsivilkite laisvais drabužiais, atsigulkite ant nugaros, uždėkite rankas ant viršutinės pilvo dalies, ties kuria ir yra diafragma. Lėtai įkvėpkite ir iškvėpkite. Įkvėpiant pilvas turi išsipūsti, o iškvėpiant įsitraukti.

(Menas... kvėpuoti)
Atsakyti
Amarcord, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Grįžau po pusantros savaitės atostogų pajūryje. Kažkiek apsileidau, nes nors ir pabėgiodavau, nedariau jokių bėgimų į kalniukus, pagreitėjimų ir ilgų bėgimų.

QUOTE(Malena @ 2013 08 17, 23:40)
Labu, turiu tokį klausimą... Kur laikot namų raktus, telefoną kai išbėgat prasibėgti?

Telefono neimu, o raktus laikau sugniaužus kumštyje. Jei ruošiuosi bėgiot ilgai, tai imu tokį ant liemens užsegamą daiktą, kur prisitvirtinu vandens buteliuką, įsidedu raktus, nosinių.
Ant tympų pas mane ant užpakalio yra kišenėlė, bet negražiai atrodo išsipūtusi, tai praktiškai niekad į ją nieko nededu.

QUOTE(Amarcord @ 2013 08 18, 16:11)
Na ką, nusibalnojau kelį šiandien su dviračiu. Ir gerokai susimušiau  doh.gif Turbūt ateinančią savaitę teks pailsėti  verysad.gif

Užjaučiu. Nesmagu nuo dviračio griūt, paskui baisoka važiuot kurį laiką gali būt.

Aš tai sugebu ir bėgdama nugriūt doh.gif, šiemet jau porą kartų užkliuvau už nežymiai išsikišusios šaknies, bet tik nežymiai apsibrozdinau.
Atsakyti
merginos , kiek per savaite nubegat km , sudejus ? smile.gif mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 08 18, 21:18)
Aš tai sugebu ir bėgdama nugriūt doh.gif, šiemet jau porą kartų užkliuvau už nežymiai išsikišusios šaknies, bet tik nežymiai apsibrozdinau.

Čia vingio parke? Gal tam mtb takelyje palei Nerį? Aš ten visada akylai po kojom žiūriu, nes šaknų daugybė.
Dribau, beje, irgi vingyje. Apmaudžiausia, kad beveik lygioj vietoj, kur daugybę kartų važiuota. Nemanau, kad bus baisu vėl lipti ant dviračio. Kad tik greičiau užgytų doh.gif
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 18, 21:56)
merginos , kiek per savaite nubegat km , sudejus ? smile.gif mirksiukas.gif  rolleyes.gif

10 - 20 km. Stengiuosi 2 kartus per savaitę išbėgti, bet būna, kad tik 1 kartą tepavyksta.
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2013 08 16, 15:40)
Mane irgi motyvuoja :
grynas oras
greitas judėjimas
parko žaluma (gyvenu netoli jo)
kojų ir užpakaliuko  pokyčiai
poilsis smegenims
nike/endomondo
hot fm  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 18, 22:56)
merginos , kiek per savaite nubegat km , sudejus ? smile.gif mirksiukas.gif  rolleyes.gif

10-20 km, apsileidau kažkaip, anksčiau ir po 30 nubėgdavau g.gif

*
Išpildžiau savo minisvajonę- prasibėgti paplūdimiu biggrin.gif Deja, buvo nebe saulėtekis jau ir buvo karšta, ir buvo labai sunku, taigi realybė toli gražu nuo svajonės. Simboliški 2,3 km blush2.gif
Užtat 5- ir 7dienį su MB į veikėm po 26 km dviratuku bigsmile.gif prisiminiau visus man žinomus keiksmažodžius ir net sakiau, kad nekenčiu MB lotuliukas.gif tysėmės 20 kg kuprines doh.gif bet vis tiek savaitgalis man patiko biggrin.gif

*
Kokių žinot šoninių išorinių šlaunų raumenų tempimo pratimų? g.gif
Papildyta:
How to Clean Running Shoes
Dalinuosi, gal kam pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 18, 23:31)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif
10-20 km, apsileidau kažkaip, anksčiau ir po 30 nubėgdavau  g.gif

As sia savaite 45km ax.gif paskutine savaite man pries atostogas , bijau kad per jas apsileisiu . doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

o aš šiandien planavau bėgti 7 km, išbėgau tik 4, nes nu taip į tualetą užsinorėjau. doh.gif doh.gif
Tikiuos ryt niekas nesumaišys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 18, 21:56)

Kažkur 35-40 km.

QUOTE(Amarcord @ 2013 08 18, 22:07)
Čia vingio parke? Gal tam mtb takelyje palei Nerį? Aš ten visada akylai po kojom žiūriu, nes šaknų daugybė.

Ne, aš prie Verkių parko gyvenu, čia ir bėgioju.
Beje, ačiū už informaciją apie interviu su A. Ramonu, šiandien nugvelbiau "Gyvenimo būdą" iš tėvų ir paskaičiau. Fainas man tas Ramonas pasirodė per VM seminarą.

QUOTE(mylimuke @ 2013 08 19, 00:31)
Išpildžiau savo minisvajonę- prasibėgti paplūdimiu  biggrin.gif 

Aš praėjusią savaitę irgi keletą kartų paplūdimiu pabėgiojau. Buvom tokiam gražiam ir tuščiam paplūdimy prie Liepojos, jūra banguota, smėliukas suplūktas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusė: 19 rugpjūčio 2013 - 19:45
Jau įkelta Vilniaus maratono seminarų medžiaga
Atsakyti
Labas mergaites!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Noreciau jugtis prie jusu begiojenciu mergaiciu ,bet jus tiek daug cia prabegat doh.gif doh.gif doh.gif As kaip pradedanti niekaip sitiek neisspausiu unsure.gif Nusipirkau begiojimo batukus ,bandysiu begioti,gal kada pasieksiu jusu lygi biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti